Ne, as anglas! O tikrai lietuviu kalba sunki - Lietuviskai sakoma [pvz.] "stebuklas", "stebuklo", "stebuklui", "stebukla [su nosine]" "stebuklu", "stebukle", "stebuklai", "stebuklu [su nosine]", "stebuklams", "stebuklus", "stebuklais" ir "stebukluose". Pas mus tik du zodziai - "miracle" ir "miracles"!
Heh, kaip tik siandien vienam draugui anglui, kuris mėgsta kalbas (studijuoja prancūzų ir ispanų) papasakojau apie lietuviškus linksnius
Jo atsakymas buvo: "I don't know a single word in Lithuanian and I already hate your language" Oh well, nieko nuostabaus - net po 12 metų mokymosi nemažai lietuvių nesugeba taisyklingai rašyti, tad galima suprasti užsieniečius, kuriems tai atrodo ypač sunki kalba
Beje, Svajokli, nejaugi tu niekuo nesusijęs su Lietuva? Tuomet kaip nusprendei mokytis lietuvių kalbos ir net ją studijuoti lietuvoje???
Cia geriausia priezastis!
As, pvz., irgi nezinau, kodel taip pamilau Lietuva?
Beje, lietuviu kalba tikrai ne sunkesne uz kitas, tik stai su nosinemis - man beda
Cia geriausia priezastis!
As, pvz., irgi nezinau, kodel taip pamilau Lietuva?
Beje, lietuviu kalba tikrai ne sunkesne uz kitas, tik stai su nosinemis - man beda
Is tavo posto galima suprasti, kad esi ne lietuvis (?)
Tuomet, jeigu ne paslaptis, kas esi (nors as turiu siokiu tokiu itarimu, turint omeny tamstos nick'a ir parasa po juo)?
Is tavo posto galima suprasti, kad esi ne lietuvis (?)
Tuomet, jeigu ne paslaptis, kas esi (nors as turiu siokiu tokiu itarimu, turint omeny tamstos nick'a ir parasa po juo)?
Galima drasiai teigti, kad tamstos itarimai pasitvirtino su kaupu
Oranger, ar "tamsta" [stai dienos naujas zodis man ] gyveni Lietuvoje ar Ukrainijoje?
@Whose Homepage: Lithuanians find it weird that I have some knowledge of Lithuanian but no Lithuanian ancestry; English people find it weird that I would want to learn a language with so few speakers! I can't win...
Svajoklis, that blows my mind! That's a remarkable accomplishment. I was certain that, in order to know the language & be familiar with the country, you would have at least a Lithuanian father or mother ...
Kiek zinau sis forumas buvo uzdarytas visam laikui, pagal neoficialia informacija uzdarymo priezastis zmogaus teisiu pazeidimejimas, taciau forumo savininkai turi vilties pasitaisyti ir vel ji atgaivinti.........
Comment