Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC ir SSP aktualijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ežiukas
    Taip pat varlėdai pasiuličiau apie tai per PM pašnekėti vietoj to, kad iškart banais mėtitusi. Nes pastebėjau, kad kaip iš moderatorių pusės tai per kelias sekundes buna nuosprendis baninti, o kaip jau pradeda kas nors ant moderatoriu "varyti" tai slepias į krumus ir maždaug "we only can discussed it personal PM, thread closed" . ASYLAI !!!!

Jei ruskelis neišplepės, tai gal ir neguis. Širas jau išgujo vovką, o tavęs lygtais nepastebėjo
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Vajėtau, neapsilankyk skyscrapercity mėnesį tai žiūrėk, jau ir pasaulio pabaiga tenais
      „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Kas nors galite man išsamiai papasakoti visą istoriją dėl kokių priežasčių WH neįtinka SSC moderatoriams ? Nes tai jau darosi apsurdas kaip jie visokiausiais budais bando užglaistyti WH išmetimą iš forumo, mėto pėdas kaip įmanidami. Aš asmeniškai apie tai beveik nieko nežinau, bet ir taip užtenka, kad pastebėčiau, kad tai didelė kai kuriu modų klaida. Beje aš irgi manau, kad SSC boikotas nieko gero neduos. S&B sekcijoje visiškai dingo lietuviškos temos, sekcija baige pavirsti skandinavų pašnekesiais nemanau, kad taip labai gerai. Jau geriau buti išbanintiems negu tai išeiti įsižeidus, geriau parodykime kad lietuviai taip lengvai tyledami nepasitrauks SSP kaip gaila bet nepriliksta nei miestai.net nei SSC populiarumui, tenais reakcijos į pranešimą kartais reikia laukti net kelias dienas. Beto labai nervuoja kaip temos įvairiuose forumuose dubliuojasi :/

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tikrai pradėjau džiaugtis kad pagaliau galima bus su modais išsiaiškint ir bus į klausimus atsakyta , BET vėl vistiškai tema dingo kaip į vandenį

@SSC MODS

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas
            Kas nors galite man išsamiai papasakoti visą istoriją dėl kokių priežasčių WH neįtinka SSC moderatoriams ? Nes tai jau darosi apsurdas kaip jie visokiausiais budais bando užglaistyti WH išmetimą iš forumo, mėto pėdas kaip įmanidami. Aš asmeniškai apie tai beveik nieko nežinau, bet ir taip užtenka, kad pastebėčiau, kad tai didelė kai kuriu modų klaida. Beje aš irgi manau, kad SSC boikotas nieko gero neduos. S&B sekcijoje visiškai dingo lietuviškos temos, sekcija baige pavirsti skandinavų pašnekesiais nemanau, kad taip labai gerai. Jau geriau buti išbanintiems negu tai išeiti įsižeidus, geriau parodykime kad lietuviai taip lengvai tyledami nepasitrauks SSP kaip gaila bet nepriliksta nei miestai.net nei SSC populiarumui, tenais reakcijos į pranešimą kartais reikia laukti net kelias dienas. Beto labai nervuoja kaip temos įvairiuose forumuose dubliuojasi :/

O tai koks, tavo manymu, yra boikoto tikslas?
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Manau skandinavams nei šiltą nei šaltą, kad lietuviškos temos dingstą :/ niekas pakolkas net nepastebėjo tad manau boikotas prasta priemonė

Comment

užbanino ir mane... tiesa, man tai mažai terūpi - ssc paskutiniu metu darėsi vis nuobodesnis ir nuobodesnis

Comment

smalsu labai... kodel tai ivyko?
                  "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas
                    smalsu labai... kodel tai ivyko?
                    necivilizuotai išsakiau savo nuomonę apie Detritus

Comment

Kokioje temoje?
                      Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

skiltis "About the forums" jei neklystu ir tema - "Why WHP was banned"

Comment

Jau radau. Su "rusiškais b**iais kaikurių moderatorių gerklėje" tai truputį persistengei... Prisiprašei, kitaip tariant.
                          Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

Pritariu. Reikėjo gal kaip nors subtiliau to bano prisiprašyt
                            Mano galerija Flickr'yje

Comment

hmmmm arrrr mano manymu tai buvo gana nekulturinga, ir juokauti zmogaus seksualine tema tokiais zodziais nelabai kaip cia pasakius estetiska buvo

bet kai perskaiciau gana juokinga vistiek buvo
                              "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Sveikas, guys!
                                Originally Posted by

Comment

Gal idomi diskusija gausis , bent tikiuosi . Tema: ką užsiniečiai pagalvoja išgirdę žodį "Lietuva" :

http://skyscrapercity.com/showthread.php?t=318830

Comment

Labai įdomi tema

Comment

"is a participant in the Eurovision"

Comment

Idomi diskusija apie razisma (šiuo atveju baltų tautų prieš rusakalbius) baltijos šalyse.

http://skyscrapercity.com/showthread...=320715&page=1

Comment

vo tipo gavau PM reklamuojanti nauja foruma http://www.urbanise.net
                                          siaip pats dizainas man gerokai labiau patinka negu SSC, bet dauguma ideju nupi*dinta butent is ten na bet tikiuosi ateityje sis forumas irgi tures savo gerbeju rata...
                                          „O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas

Comment

Working...
                                          X