Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC ir SSP aktualijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Gal reikėtų skurti temą su apklausa, kuris yra mėgstamiausias ir nemėgstamiausias dlm skilties tvarkytojas?
    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Kad kalba jau nebelabai apie "skilties tvarkytojus", greičiau apie viso forumo tvarkytojus.
      You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė Mantaz
        Gal reikėtų skurti temą su apklausa, kuris yra mėgstamiausias ir nemėgstamiausias dlm skilties tvarkytojas?
        Tai jau būtų leidimasis į asmeniškumus- reikėtų veikti kiek subtiliau. Parodyti, kad pati moderavimo politika yra ydinga o ne vienas šmikis. PVZ. ar yra ssc taisyklėse punktas pateisinantis baną už postus kitame forume?
        Gal verčiau tai iškelti?
        Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

>>> jozikai, please clear out your mailbox!
          Originally Posted by

Comment

Taip irgi prisivirsi bėdos, tada reikėtų elgtis dar kaip nors subtiliau
            Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz
              Taip irgi prisivirsi bėdos, tada reikėtų elgtis dar kaip nors subtiliau
              Ok, bet dabar užsikabliavau ant taisyklių- ar yra mano minėtas punktas ar kas panašaus? Kur jas apskritai rasti?

Comment

Geriausia tai, kad pats gothicform yra "pajuokavęs" apie AndrewC mirtį. Jis ir dar kažkuris UK forumeris sukūrė temą, kad AndrewC mirė palindęs po mašina ir rimtu tonu įtikinėjo visus, kad taip ir atsitiko.
                Bet niekam, matau, tai nerūpi. Kur kas aktualiau, kad kažkas kažką pasakė apie vargšą Detritus, kitame forume ir prieš nemažai laiko ...
                You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Parašė blitz
                  Geriausia tai, kad pats gothicform yra "pajuokavęs" apie AndrewC mirtį. Jis ir dar kažkuris UK forumeris sukūrė temą, kad AndrewC mirė palindęs po mašina ir rimtu tonu įtikinėjo visus, kad taip ir atsitiko.
                  Bet niekam, matau, tai nerūpi. Kur kas aktualiau, kad kažkas kažką pasakė apie vargšą Detritus...
                  Kur rasti tą temą? O nuo ko tas nabagas iš tikro mirė?

Comment

Jis nemirė.

Visi forumeriai buvo pradėję reikšti užuojauta, rimtu tonu kalbėti koks jis buvo geras ir tt.

Tema buvo UK Skybar, nežinau ar ji ten dar tėra.

Comment

Parašė blitz
                      Jis nemirė.

Visi forumeriai buvo pradėję reikšti užuojauta, rimtu tonu kalbėti koks jis buvo geras ir tt.

Tema buvo UK Skybar, nežinau ar ji ten dar tėra.
                      Ir po tokio varianto jis užbanino Joną? Ištikro kai kurie lygesni už kitus

Comment

Gal reikėtų vienu metu daugeliui pasiųsti daug temų. Visų vis vien nešalins
                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nebūčiau toks tikras. Atsimenu SSP vienu metu gla šešis žmones užbanino. Nematau priežasties dėl ko čia negalėtų padaryti to paties.

Comment

Nors iš kitos pusės pažiūrėjus, sėdim dabar kaip vaikai ir kuriam planus kaip čia priškadyt.

Manau, kad reikia visiems draugiškai pasidaryti parašus "Su Jonu ir WH gali pasišnekėti šnekėti miestai.net"

Savaime suprantama jie juos editins kaip jau padarė su mano ar parašu, o mes juos nuolat atnaujinsime ir taip tyliai kovosim už teisybę

P.S. Tik mums reikėtų kokią anglišką sekciją atsidaryti.

Comment

Jau pasidariau naują parašą. Žiūrėsim kiek laiko jam leis gyvuoti. Specialiai išsisaugojau ant notepado, kad nereikėtų su dydžiais, urlais ir spalvom knistis- copy/paste ir viskas

Comment

Na as nezinau, ar verta tokiais budais su jais kovoti. Juk tai ne pasaulio pabaiga. Manau geriausias budas butu issakyti nuomone forumo savininkui ir pagrindiniam valdytojui. Jeigu jis tuo susidomes, galbut ka nors pakeis. Kitu atveju tai butu gan beprasmiska.

Comment

Parašė John
                                  Na as nezinau, ar verta tokiais budais su jais kovoti. Juk tai ne pasaulio pabaiga. Manau geriausias budas butu issakyti nuomone forumo savininkui ir pagrindiniam valdytojui. Jeigu jis tuo susidomes, galbut ka nors pakeis. Kitu atveju tai butu gan beprasmiska.
                                  Parašiau janui vakar- jokio atsako nesulaukiau.

Comment

Parašė vytauc
                                    Parašiau janui vakar- jokio atsako nesulaukiau.
                                    As jam taip pat vakar parasiau laiska, atsakyma gavau, bet labai nekonkretu. Lygiai toki pati atsakyma gavo ir WH. Jis tik paminejo, kad tuo pasidomes. Veliau parasiau dar viena email'a, kur paminejau, kad bet koks sprendimas man priimtinas tik gaila to, kad budamas SSC nuo pat pradziu esu pasalintas del asmeniskumu su kai kuriais asmenimis (varle).

Comment

Parašė John
                                      As jam taip pat vakar parasiau laiska, atsakyma gavau, bet labai nekonkretu. Lygiai toki pati atsakyma gavo ir WH. Jis tik paminejo, kad tuo pasidomes. Veliau parasiau dar viena email'a, kur paminejau, kad bet koks sprendimas man priimtinas tik gaila to, kad budamas SSC nuo pat pradziu esu pasalintas del asmeniskumu su kai kuriais asmenimis (varle).
                                      Idomu, kodel pasalino tave, o ne varle?

Comment

I've asked to delete all my posts and my account at SSC. Instead my IP was banned and all my posts are still available in SSC.

Comment

Parašė Edd
                                          I've asked to delete all my posts and my account at SSC. Instead my IP was banned and all my posts are still available in SSC.
                                          Išbanijo tavo IP? Gal gothicformui protas pasimaišė??

Kad ir kaip, dabar iki sekmadienio išvykstu į Uteną, tad sėkmės kovoje
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X