I'm sure that was deliberate. They wanted your messages to go "down" as "deep" as possible for smaller number of forumers to see that you're banned. Because if they did it two weeks ago- they would get lots of "uncomfortable" questions.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SSC ir SSP aktualijos
Collapse
X
-
Of course!
Those people are cowards. I'm afraid that, at least in this case (and in others as well no doubt) honorable is a term that doesn't apply to them.
There. Read it, you slimebags. You probably bookmarked this thread anyway. I'm not going to beg and plead to be unbanned.
Byeeee!Originally Posted by
Comment
-
Ištikro nelabai nervai išlaikė Kodėl varlėda neskuba uždaryti temos (tikriausiai, kad rusų forumo daliai kur kas mažiau dėmesio negu s&b sekcijai), ištrinti (šiaip labai įžeidžiančius) pranešimus ir galiausiai nejaugi taip sunku užčiaupti vieną vartotoją. Tasai Vovka tikrai įžeidę ne vieną žmogų tai ji reikia baninti, tuo pačiu ir Olandą Kgbistą nes jisai kaip ir pritaria visiems Vovkos pasisakymams. Aišku to nebus. Tada aš nesuprantu dėlko buvo užbaninta WH, nes ji irgi tik pritarė John juokeliui ir buvo taip pat sėkmingai išspirta.
O dėl to kad mane gali išbaninti, manau, kad labai daug neprarasčiau
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Taip pat varlėdai pasiuličiau apie tai per PM pašnekėti vietoj to, kad iškart banais mėtitusi. Nes pastebėjau, kad kaip iš moderatorių pusės tai per kelias sekundes buna nuosprendis baninti, o kaip jau pradeda kas nors ant moderatoriu "varyti" tai slepias į krumus ir maždaug "we only can discussed it personal PM, thread closed" . ASYLAI !!!!
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė EžiukasTaip pat varlėdai pasiuličiau apie tai per PM pašnekėti vietoj to, kad iškart banais mėtitusi. Nes pastebėjau, kad kaip iš moderatorių pusės tai per kelias sekundes buna nuosprendis baninti, o kaip jau pradeda kas nors ant moderatoriu "varyti" tai slepias į krumus ir maždaug "we only can discussed it personal PM, thread closed" . ASYLAI !!!!
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Vajėtau, neapsilankyk skyscrapercity mėnesį tai žiūrėk, jau ir pasaulio pabaiga tenais„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Kas nors galite man išsamiai papasakoti visą istoriją dėl kokių priežasčių WH neįtinka SSC moderatoriams ? Nes tai jau darosi apsurdas kaip jie visokiausiais budais bando užglaistyti WH išmetimą iš forumo, mėto pėdas kaip įmanidami. Aš asmeniškai apie tai beveik nieko nežinau, bet ir taip užtenka, kad pastebėčiau, kad tai didelė kai kuriu modų klaida. Beje aš irgi manau, kad SSC boikotas nieko gero neduos. S&B sekcijoje visiškai dingo lietuviškos temos, sekcija baige pavirsti skandinavų pašnekesiais nemanau, kad taip labai gerai. Jau geriau buti išbanintiems negu tai išeiti įsižeidus, geriau parodykime kad lietuviai taip lengvai tyledami nepasitrauks SSP kaip gaila bet nepriliksta nei miestai.net nei SSC populiarumui, tenais reakcijos į pranešimą kartais reikia laukti net kelias dienas. Beto labai nervuoja kaip temos įvairiuose forumuose dubliuojasi :/
Comment
-
Tikrai pradėjau džiaugtis kad pagaliau galima bus su modais išsiaiškint ir bus į klausimus atsakyta , BET vėl vistiškai tema dingo kaip į vandenį
@SSC MODS
Comment
-
Parašė EžiukasKas nors galite man išsamiai papasakoti visą istoriją dėl kokių priežasčių WH neįtinka SSC moderatoriams ? Nes tai jau darosi apsurdas kaip jie visokiausiais budais bando užglaistyti WH išmetimą iš forumo, mėto pėdas kaip įmanidami. Aš asmeniškai apie tai beveik nieko nežinau, bet ir taip užtenka, kad pastebėčiau, kad tai didelė kai kuriu modų klaida. Beje aš irgi manau, kad SSC boikotas nieko gero neduos. S&B sekcijoje visiškai dingo lietuviškos temos, sekcija baige pavirsti skandinavų pašnekesiais nemanau, kad taip labai gerai. Jau geriau buti išbanintiems negu tai išeiti įsižeidus, geriau parodykime kad lietuviai taip lengvai tyledami nepasitrauks SSP kaip gaila bet nepriliksta nei miestai.net nei SSC populiarumui, tenais reakcijos į pranešimą kartais reikia laukti net kelias dienas. Beto labai nervuoja kaip temos įvairiuose forumuose dubliuojasi :/
Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Manau skandinavams nei šiltą nei šaltą, kad lietuviškos temos dingstą :/ niekas pakolkas net nepastebėjo tad manau boikotas prasta priemonė
Comment
-
hmmmm arrrr mano manymu tai buvo gana nekulturinga, ir juokauti zmogaus seksualine tema tokiais zodziais nelabai kaip cia pasakius estetiska buvo
bet kai perskaiciau gana juokinga vistiek buvo"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
Comment