Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SSC ir SSP aktualijos

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kas liečia architektūrą- vargu ar nors vienas iš SirB pastatų vertas būti vadinamu "wonder". Milano SanMarco katedra nušluotų visas mūsų bažnyčias kaip vėjas lapus. Tuo tarpu Kryžių kalnas yra tikrai unikalus- vienintelis ir nepakartojamas, tikrai galėtų turėti šansą Europos mąstu, bet žuvėdos matau jo neįvertino... Galbūt problema tame, kad jo didingumą sunku perteikti nuotraukomis.
    Kaip po dykumą blaškiausi

Comment

tai jau tikrai. O dar tame balsavime ideta tokia eerie(kakip issireiske kazkuris siaurietis) nuotrauka.
      www.lt-lv-forum.org/

Comment

Primenu, kad balsavimas už SirB wonderį vis dar vyksta- kiekvienas balsas už Kryžių kalną yra aukso vertės. Paistempkite, kolegos. Kas dar neregistruotas ssc, prisiregistruokit ir prabalsuokit!!! Priešingu atveju liksime be savo kandidato galutiniame balsavime.

Comment

Kagi, kolegos, situacija su balsavimu truputį pasitaisė, bet rezultatas dar neįtikinamas, tad PASISTENKIM!!!

Comment

ar čia man vienam taip SSC neatidaro : "Forums are closed for regular maintanance and should return shortly" ??

ar galbut ir as uzbanintas ??

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Irgi tikrai manau, kad Kryziu Kalnas turi gera sansa. Kiti paminklai [pvz. Kronborgo Pilis] yra per paprasti...kitos pilys Europoje [pvz. Alhambra, kuris dabar laimi Ispanijos forume] yra daug ispudingesnes. O Visby - tai miestas, o ne istorinis paminklas!

Comment

Ne - o jei taip, as irgi!

Comment

"False alarm" tada

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Kažkaip tikėjausi, kad Svajoklis taip gerai lietuviškai nekalba. Kas sakė, kad "mūsų" kalba sunki?
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Tai as nesuprantu kokios tautybes yra tas musu Svajoklis?
                      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

Comment

Na dabar jau lietuvis

Comment

Ne, as anglas! O tikrai lietuviu kalba sunki - Lietuviskai sakoma [pvz.] "stebuklas", "stebuklo", "stebuklui", "stebukla [su nosine]" "stebuklu", "stebukle", "stebuklai", "stebuklu [su nosine]", "stebuklams", "stebuklus", "stebuklais" ir "stebukluose". Pas mus tik du zodziai - "miracle" ir "miracles"!

Comment

Tai dabar Lietuvoj gyveni ar kaip? Idomu pasidare
                            Lietuviu kalba man irgi ne is lengviausiu

Comment

Anksčiau ssc buvo sąrašas užbrigintų, užbanintų bei "stebimų" forumiečių. Nieko panašaus neberandu. Nebeliko jo?

Comment

@Arturas: Ne, gyvenu Londone...bet man atrodo, kad cia gyvena daugiau lietuviu nei tavo mieste

Comment

Parašė Svajoklis
                                  @Arturas: Ne, gyvenu Londone...bet man atrodo, kad cia gyvena daugiau lietuviu nei tavo mieste
                                  Tai kodel tau prireike Lietuviu kalbos mokintis? Juk ja turbut ne lengva buvo ismokt

Comment

@SCity mods:

you cowards! You really are a most dishonorable bunch of people.

Damage control a la Dick Nixon. You must be proud of yourselves.
                                    Originally Posted by

Comment

What have they done now?

@Arturas: Neprireike man, bet norejau. Studijavau [is visu] per du menesius Vilniaus Universitete [t.y. "Lituanistikos kursai" uzsienieciams]

Comment

Parašė Whose Homepage
                                        @SCity mods:

you cowards! You really are a most dishonorable bunch of people.

Damage control a la Dick Nixon. You must be proud of yourselves.
                                        I think their methods does more resemble on methods of president of one our neighbouring state.
                                        Mano galerija Flickr'yje

Comment

Well, call them what you will.

Svajoklis, the henchmen/swat team over there are still erasing stuff.
                                          Originally Posted by

Comment

Working...
                                          X