Na va, matai kaip greit radai kai norėjai Tas, kur apačioj, tai Vilniaus parodija Reikėtų mums vėl savo plakatą (žinau, skamba keistai šitas žodis) sukurti Kitaip sakant, reikėtų jums jį sukurti, aš neįgalus šiame reikale
Ta Manto nuotrauka, kurios nurodą įkėliau, labai tinkama plakatui, mano manymu. Tik, jei ji labai seniai daryta, tai nežinau, gal reikėtų naujesnės. Bet puiki reklama šaliai ir miestui ir, apskritai, kodėl nepasipuikavus prieš keletą tūkstančių žmonių
Ir ch1le iš pavydo numirtų Nors, turbūt, ir jie savo plakatus turėjo
Na va, matai kaip greit radai kai norėjai Tas ku apačioj tai Vilniaus parodija Reikėtų mums vėl savo plakatą (žinau, skamba keistai šitas žodis) sukurti Kitaip sakant, reikėtų jums jį sukurti, aš neįgalus šiame reikale
Nuostabi idėja sekančiam fotošopo konkursui Tegu žmonės padaro gražu Vilniaus "banner'į" , kieno bus fainiausias tas laimės konkursą ir siusim į SSC, kad uždėtu
Nuostabi idėja sekančiam fotošopo konkursui Tegu žmonės padaro gražu Vilniaus "banner'į" , kieno bus fainiausias tas laimės konkursą ir siusim į SSC, kad uždėtu
Nuostabus idėjos pritaikymas praktiškai Eik ten ir didelėm riebiom raidėm parašyk
Bet jau plakatui tai tegu padaro maksimaliai gerai, juk tai mūsų šaliai ir jos įvaizdžiui atstovaus. Paskui patys forumo nariai išrinks pasitarę Turi būt atlikta nepriekaištingai
jau pusmetį planuoju padaryt tokį Vilniuj, bet vis laisvo laiko nerandu... jei kas apsiims, tai nepasišiukšlinkit tik, ir kaip pavyzdį rekomenduočiau Krokuvos "Travel guide", t.y. kur labiau akcentuojama architektūra, aplinka ir istorija, nei kavinės, viešbučiai ir galerijos
Ne jis vienas, bet būtent tam vartotojui aš seniai buvau parašęs PM, sakiau ar žinai kokiame mieste yra tas pastatas kuris ant tavo avataro... niekada neatrašė. Keista jeigu jis jau taip myli Londoną kodėl jo avataras su Vilnium .
Jis architekturos forume visad kalba apie masturbacijas ir panasiai.
Na, tuomet jis tikrai:
Parašė El_Greco
<...>
Weirdest Forumer - london-b
<...>
Beje:
Parašė Medo
<...>
Best Photographer - El_Greco
<...>
Šaunuolis
Ir finalui:
Parašė london-b
It's just more handy when I have a spontaneous wank and nothing to wipe my hands with because there are people where the wipes are kept. I scratch the crust of now and again.
Tačiau vargu ar jis prilygsta šiam veikėjui, garbinančiam...spręskit patys ką:
Just about the liveliest, most eagerly sought after contest I ever saw in the European forums. Enormous participation from so many different countries!
Just about the liveliest, most eagerly sought after contest I ever saw in the European forums. Enormous participation from so many different countries!
Comment