Parašė Valiukas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dviratis
Collapse
X
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNu ble, man atrodo visi kurie apie prakaitą šneka tai arba nėra ant dviračio sėdėję arba supratimas toks, kad jei jau užlipai ant dviračio, tai turi varyt taip, kad šlapias būtum po 5 minučių. Kas jum negerai? Pagal tą pačią logiką ir eit neįmanoma nesuprakaitavus.
Comment
-
Parašė Valiukas Rodyti pranešimąNuo dviračių prie Barboros ir Wolt'o Aš tuo tarpu pasidalinsiu tolimesne savo patirtimi. Kad ir kaip Medinis strazdas norėtų, deja, tai ne sapnas o realybė. Vakar nusprendžiau toliau palikti automobilį darbe ir dar pridėjau papildomą kelionės tašką darbo reikalais. Gavosi taip, kad apie 17 valandą, per patį piką turėjau iš grubiai tariant Panoramos grįžt namo į Rinktinės g. ir tai buvo grynas tyras prigimtinis džiaugsmas, su vėjeliu minant pro Konstitucijos pr. kamštyje stovinčius automobilius Šįryt, nors oro prognozės rodė visai dienai 100% lietaus, aš vėl su dviračiu. Kažkaip net gaila, kad buvau primiršęs šitą džiaugsmą
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Iš Panoramos (Saltoniškių?) į Rinktinės g. dabar gali labai patogiai ir nenutrūkstamu taku važiuoti pro Geležinį Vilką ir Žalgirio g.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Į kalną minant nelabai įmanoma nesuprakaituot net neskubant. Kita vertus, tam dviratis ir skirtas, kad sportuoti ir suprakaituoti. Susisiekimui yra elektriniai dalykai.
Dabar net galvoju apie tūkstančius žmonių, gyvenančių 5 aukšte be lifto. Gal jie kiekvieną kartą užlipę į butą iškart eina po dušu? O gal kiekviename aukšte daro 2 minučių pertraukėles, kad nesuprakaituotų? Nes kaipgi po to būti, cituojant kai kuriuos forumiečius, „permirkusiam prakaitu“100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
- 3 patinka
Comment
-
Parašė taccido Rodyti pranešimą
Klausimas visiems prakaituotojams: ar jūs apskritai naudojatės laiptais? Juk tai gana intensyvi fizinė veikla, padažnėja kraujospūdis, gali ir prakaitas išpilti. O jeigu dar šiltesnė diena, arba laiptinėje saulė įkaitinusi orą, nėra geros ventiliacijos... Ką daryti, jei darbas kokiame 3 aukšte ir nėra lifto? Gal reikalaujate iš darbdavio dušus įrengti?
Dabar net galvoju apie tūkstančius žmonių, gyvenančių 5 aukšte be lifto. Gal jie kiekvieną kartą užlipę į butą iškart eina po dušu? O gal kiekviename aukšte daro 2 minučių pertraukėles, kad nesuprakaituotų? Nes kaipgi po to būti, cituojant kai kuriuos forumiečius, „permirkusiam prakaitu“
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Į šeškinės ar narbuto kalną mini ilgiau nei kelias minutes, plius ant dviračio reikia žymiai daugiau jėgų į kalną savo svorį užtempti nei laiptais. Užvažiavimą į šeškinės kalną reiktų lyginti su užlipimu laiptais į Europos bokštą, o ne trečią aukštą. Aš nesuprakaituoju užlipdamas ir į 10 aukštą, bet su dviračiu lipant į Vilniaus kalnus bent šiltuoju metų laiku būnu šlapias.
Man atrodo, kad lipimas laiptais dažnai kaip tik yra intensyvesnė veikla, negu važiavimas dviračiu (nors ir trunka trumpiau). Lipimas laiptais yra labiau „smūginė apkrova“, o važiavimas dviračiu yra žymiai tolygesnis.
Dar reikia turėti omenyje, kad šaltuoju metų laiku laiptinės yra šildomos, o žmonės laipioja su lauko apranga, todėl prakaito tikimybė dar didesnė. Aš daugiau suprakaituoju net ne važiuodamas dviračiu, o būdamas su striuke šildomose patalpose arba lipdamas laiptais su striuke.Paskutinis taisė taccido; 2022.05.14, 00:28.100 minčių – miestai, transportas ir idėjos
- 4 patinka
Comment
-
Radau akciją bobiškam dviračiui, gal kam reikia:
https://biketek.cc/lt/miesto-dviraci...pro-24-klonas/It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąRadau akciją bobiškam dviračiui, gal kam reikia:
https://biketek.cc/lt/miesto-dviraci...pro-24-klonas/
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Čia toks tai nebent pora kartą metuose Vingio Parke ir Palangoj pavažinėt. Į darbą važinėt netiktų, nes dar belekiek investuot reiktų.
Comment
-
Parašė Kristisz Rodyti pranešimą
Čia toks tai nebent pora kartą metuose Vingio Parke ir Palangoj pavažinėt. Į darbą važinėt netiktų, nes dar belekiek investuot reiktų.
Comment
-
Negi kas nors iš vis pavaras jungineja važiuodamas?
Dar vienas, nebrangus ir daug investicijų nereikalaujantis:
https://www.1a.lt/p/dviratis-bottari...set.name%7D%7DIt's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNegi kas nors iš vis pavaras jungineja važiuodamas?
- 2 patinka
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimą
Nekalbant apie išorines pavaras, su kuriomis bus amžini vargai. Ypač pavažiavus pro kokį purvą ar šiaip šlapiu oru.-
Comment
-
Parašė gerietis Rodyti pranešimą
Net įdomu pasidarė, kokios problemos su išorinėm pavarom?
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąNegi kas nors iš vis pavaras jungineja važiuodamas?
Nemačiau dar nei vieno dviratininko, kuris sustotų tam kad perjungtų pavarą.
-
- 1 patinka
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Daugiau priežiūros ir dažniau grandinę/žvaigždes keist. Prastu oru važinėjant labiau kenčia.-
- 1 patinka
Comment
Comment