Parašė John
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Dviratis
Collapse
X
-
-
Aha, kartą Vilniaus gatve važiavau rimtai apsirengęs, tai visi kad spokso!..
Ir jiems turbūt keista matyt išeiginius drabužius drauge su šalmu.
O šiaip norėčiau kaip italas koks su kostiumu visąlaik važinėt, bet tėvai neleidžiaPaskutinis taisė Kitas Džiugas; 2011.10.13, 21:40.
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąAs taip pat pastebejau, kad Londone kurkas daugiau dviratininku apsirenge specialia apranda Hi-Vis striukem ir t.t. Pries kelias savaites teko pabuvoti Paryziuj ten zmones taip pat kasdiene, darbo apranga vazineja. Kuom tai paaiskinti nezinau, gal Londone didesnius atstumus tenka vaziuoti ir labiau paprakaituoti?Paskutinis taisė John; 2011.10.13, 21:48.
Comment
-
Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąMes širdyse per dideli ponai, kad dviračius naudotume kaip kasdieninę susisiekimo priemonę.Parašė Mørtã Rodyti pranešimą...o iš esmes - runkeliai su nepilnavertiškumo kompleksu... katastrofiškai nesugebam gyventi racionaliai.I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Ir dviratis mūsuose kažkaip tik laisvalaikio transporto priemonė, retas, ypač jau labiau išaugęs iš studentiško amžiaus ar užimantis bent kiek aukštesnę poziciją (išimtis gal tik laisvųjų profesijų žmonės), į darbą ryšis važiuoti dviračiu. Užtat laisvalaikiu tie patys žmonės parkuose ar kurortuose mielai pasipuikuoja savo taip pat brangiai pirktais dviračiais. Tai taipogi tarsi savo statuso pabrėžimas, tik kitomis aplinkybėmis.
Comment
-
Parašė Linas Rodyti pranešimą...žmonės parkuose ar kurortuose mielai pasipuikuoja savo taip pat brangiai pirktais dviračiais...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė LinasIr dviratis mūsuose kažkaip tik laisvalaikio transporto priemonė, retas, ypač jau labiau išaugęs iš studentiško amžiaus ar užimantis bent kiek aukštesnę poziciją (išimtis gal tik laisvųjų profesijų žmonės), į darbą ryšis važiuoti dviračiu.Paskutinis taisė Edd; 2011.10.15, 15:12.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąMan asmeniškai juokingai atrodo žmogus su kalnų dviračiu, ekipuotas kaip sportininkas-lenktininkas, važiuojantis asfaltu... gal todėl, kad pripratau prie kitu vaizdu. Man dviratis niekada nebuvo, nėra ir nebus nieko daugiau nei paprasta transporto priemonė. Man visiškai dzin, ką apie manę (ir mano dviratį) galvoja mano kolegos, man pačiai patogu naudotis ir to užtenka.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąMan asmeniškai juokingai atrodo žmogus su kalnų dviračiu, ekipuotas kaip sportininkas-lenktininkas, važiuojantis asfaltu... gal todėl, kad pripratau prie kitu vaizdu. Man dviratis niekada nebuvo, nėra ir nebus nieko daugiau nei paprasta transporto priemonė. Man visiškai dzin, ką apie manę (ir mano dviratį) galvoja mano kolegos, man pačiai patogu naudotis ir to užtenka.
Comment
-
Parašė Edd Rodyti pranešimąNežinau iš kur pas tamstas tiek pesimizmo, nes asmeniškai matau, kad žymiai padaugėjo tokių žmonių kurie važinėja į darbą dviračiais. Bent jau Vilniuje tokių tikrai labai sparčiai daugėja ir važinėja ne vien "paprasti" žmonės, bet ir Zuokas. Kas įdomiausia, dviračiu į darbą važinėja nemažai ir vyresnio amžiaus žmonių.
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąMan asmeniškai juokingai atrodo žmogus su kalnų dviračiu, ekipuotas kaip sportininkas-lenktininkas, važiuojantis asfaltu... gal todėl, kad pripratau prie kitu vaizdu. Man dviratis niekada nebuvo, nėra ir nebus nieko daugiau nei paprasta transporto priemonė. Man visiškai dzin, ką apie manę (ir mano dviratį) galvoja mano kolegos, man pačiai patogu naudotis ir to užtenka.Paskutinis taisė John; 2011.10.15, 19:33.
Comment
-
Parašė Vaidas Rodyti pranešimąKiti džiaugiasi naujais pirkiniais, o aš pasiguosiu - vakar ryte vidiniame kieme radau išardytą apšvietimo stulpą ir neberadau savo GT Avalanche
Teko įsitikinti, kad dviratis - vienas tų daiktų, prie kurių prisirišama...
Atvaizdas
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąKlanų dviračiai turi tam tikrų privalumų. Važiuojant nedidelius atstumus ir/arba labai neskubant, tai bene patogiausias dviračio tipas, nes galima nebijoti duobių, bortelių ir panašių nedidelių kliūčių. Taip pat kur kas mažesnė tikimybė prasidurti padangą.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Parašė Egiuxz Rodyti pranešimąBent jau Lietuvos keliais važinėti plentiniu dviračiu yra kone savižudybė: ir nepatogu, ir dviračio gaila. Todėl pasirenkamas kitas variantas: kalnų dviratis, kuriuo ir mieste pavažiuosi ir šiap per kokį griovį perlipsi..Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Aš asmeniškai turiu 2 - ir plentinį, ir kalnų. Mieste kasdienai naudoju kalnų - per daug nelygumų gatvėse ir dviračių takuose, per daug aukštų nuvažiavimų, duobių usw. O plentinį naudoju suplanuotiems ilgiems pasivažinėjimams ne mieste, treniruotėms su draugais.
Tad noriu pasakyti, kad kalnų dviračio naudojimas mieste nebūtinai yra blogas dalykas. Ar neteisingas pagal dviračio tipologiją. Teoriškai taip, bet ne praktiškai.N N N
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimą...Tad noriu pasakyti, kad kalnų dviračio naudojimas mieste nebūtinai yra blogas dalykas. Ar neteisingas pagal dviračio tipologiją. Teoriškai taip, bet ne praktiškai.
Aš kiekviena darbo diena pravažiuoju minimum 5 km, jei nelyja kaip iš kibiro...Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Comment
-
Jau kuris laikas, Kaune važinėju beveik vien dviračiu. Per dieną numinu ~13-15km. Dviratis panašus į kalnų, bet nėra tikras kalnų dviratis. Manau, kad su plentiniu būtų šiek tiek efektyvesnis važiavimas, tačiau nemanau, kad jis būtų atlaikęs tiek kiek atlaikė dabartinis. Nors tikslą pasiekiu greičiau nei autobusas, bet važiavimas gaunasi ganėtinai ekstremalus, tenka ir per bortelius šokinėti, ir per balą pravažiuoti.
Comment
Comment