Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tavo kompiuteris

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Maniškis „Samsung NF210“

1 GB OA,
    250 GB kieto disko,
    2 branduoliai 1,6 MHz procesorius,
    įdėta „Windows 7 Starter“ netenkina, dėl to naudoju Linux Mint 10.

Comment

Parašė jRamke Rodyti pranešimą
      Gal kas parduotų seną kompiuterį? Svarbu, kad neturėtų "lietuviško" raidyno. Jeigu būtų "smetoniškas" ir dar mediniame korpuse, sumokėčiau kaip už naują.
      Kiek seno tu ieškai? Veikiančio bent?
      http://www.efoto.lt/user/29794/nuotraukos

Comment

Ar yra čia naudojančių grafines planšetes? Seniai mąstau įsigyti, iki Kalėdų norėčiau pasidaryti sau šią dovaną. Investuot galiu, kiek teko skaityti, Wacom Intuos4 kol kas vienas pirmų eilėj. Mąstau apie A4 formatą.

Taigi, ar yra naudojančių, gal pakomentuot dėl dydžio ir pan. Ir dar - ar būna versijų kairiarankiams?
        N N N

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
          Ar yra čia naudojančių grafines planšetes? Seniai mąstau įsigyti, iki Kalėdų norėčiau pasidaryti sau šią dovaną. Investuot galiu, kiek teko skaityti, Wacom Intuos4 kol kas vienas pirmų eilėj. Mąstau apie A4 formatą.

Taigi, ar yra naudojančių, gal pakomentuot dėl dydžio ir pan. Ir dar - ar būna versijų kairiarankiams?
          Spėju, kad kairiarankiams būna, bet ar Lt ju bus neaišku.. O šiaip gal patogiau už tokią kainą, PTK-840-EN Intuos4 L (A4) 1692.00 (http://ideal.lt/index.php/pageid/690) normalu planšetą pirkt kokį Asus transformer Prime ?
          Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Parašė LBP Rodyti pranešimą
            Ir dar - ar būna versijų kairiarankiams?
            Jei kalbam apie Intuos:

Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Is plancetiniu kompiuteriu vien tik ASUS transformer prime yra kolkas verciausias demesio, niekas negali panasaus ko nors pasiulyti siuo laiku.

Comment

iPad2? Bet kokiu atveju, ASUS transformeris nevisai Wacom'o pakaitalas.

Comment

Na nežinau dėl to Asus transformer, man kažkoks nei šioks jis nei toks. Kuomet iš jo pasidarai neva tai nešiojamą kompiuterį, jis pasidaro itin sunkus, o funkcionalumas išlieka vistiek ribotas, lyginant su netbuku, kuris Linux arba Windows naudoja. Pažįstamas jį turi ir pirko kaip neva tai pilnavertį pakaitalą netbukui ir plantešiniam kompiuteriui. Šiek tiek žaidžiau su juo ir absoliučiai jis manęs nesužavėjo. Tas jo transformatoriškumas yra praktiškai nereikalingas dalykas, nes prie bet kurio planšetinio kompiuterio galima klavietūra prijungti. Asmeniškai aš sau neradęs jokios alternatyvos prieš gerą pusmetį nusipirkau iPad2 ir iki pat šiandien laikau jį geriausiu pirkinių, kurį esu padaręs pastaruoju metu .

Comment

Na, aš ieškau būtent planšetės, kurią naudosiu su stacionariu PC. Kol kas WACOM realiausas pirkinys, atrodo.
                    N N N

Comment

Kazka maisot Asus transformer prime iseis tik si - kita menesi, nemaisykite su Asus 1 transformeriu. http://eee.asus.com/en/eeepad/transf...specification/ http://www.engadget.com/2011/12/01/a...-prime-review/

Comment

Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimą
                        Kazka maisot Asus transformer prime iseis tik si - kita menesi, nemaisykite su Asus 1 transformeriu. http://eee.asus.com/en/eeepad/transf...specification/ http://www.engadget.com/2011/12/01/a...-prime-review/
                        Žmogui juk planšetės darbui reikia, o ne planšetinio kompo visokiems žaidimams

Tokios ir pats neatsisakyčiau:

Paskutinis taisė Lettered; 2011.12.05, 10:10.
                        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                          Žmogui juk planšetės darbui reikia, o ne planšetinio kompo visokiems žaidimams

Tokios ir pats neatsisakyčiau:
                          Youtube video

Youtube video
                          Manau šitie jau kiek viršija jo biudžetą

O kas dėl Asus Transformerių, tai pirmasis Transformeriukas tikrai geras planšetas, bent jau man pirmas, kuris jau rimtai galėjo pakeist ipada. Antro labai laukiu bus geras kalėdinis pirkinys. Jeigu perkant studentui tai tikrai patogus įrenginys, pilnai užtenka konspektuotis ir atlikt visus kitus studentiškus reikalus, kaip filmų žiurėjimai ir t.t. Beje tai pirmasis įrenginys su Quad core ( 4 branduolių procesorium ) Ištikrujų tai ten jš 5 yra tik 5 viekia mažų dažniu ir atlieka background funkcijas.

Man asmeniškai vistiek reikalingas normalus laptopas, nes man reikia, kad photoshopas ir kitos panašios programos veiktu, bet jeigu nereikia ko yokio, tai manau pilnai pakeičia notebuka.
                          Paskutinis taisė Andrewass; 2011.12.06, 12:07.
                          Kairiarankių klubas - Left.lt

Comment

Turiu klausimą tiems, kas nusimano apie kompiuterių gedimus. Taigi, veikė mano laptopas normaliai ir nei iš šio, nei iš to pasidarė juodas ekranas (su apšvietimu), o ventiliatorius veikė. Perkrovus ventiliatorius įsijungia, bet ekranas lieka jau visiškai juodas ir niekas nesikrauna, net gamintojo logo ir biosas. Kas čia galėjo sugest ir ką daryt? Ar čia koks kondensatorius nusprogo, ar motininei amen, ar kas kitas? Kompiuteris yra HP 6715b. Atsakymo laukiu kaip galima greičiau.
                            Paskutinis taisė spirit; 2012.06.11, 10:21.
                            You might surprise yourself.

Miestai.net FB

Comment

Parašė spirit Rodyti pranešimą
                              Turiu klausimą tiems, kas nusimano apie kompiuterių gedimus. Taigi, veikė mano laptopas normaliai ir nei iš šio, nei iš to pasidarė juodas ekranas (su apšvietimu), o ventiliatorius veikė. Perkrovus ventiliatorius įsijungia, bet ekranas lieka jau visiškai juodas ir niekas nesikrauna, net gamintojo logo ir biosas. Kas čia galėjo sugest ir ką daryt? Ar čia koks kondensatorius nusprogo, ar motininei amen, ar kas kitas? Kompiuteris yra HP 6715b. Atsakymo laukiu kaip galima greičiau.
                              Galbūt maitinimo blokas (ar kaip ten tas daiktas vadinasi esantis laptopo viduje) "nusprogo"?
                              Flickr

Comment

Man prieš porą metų buvo panašiai, įjungus ūžia bet juodas ekranas ir nesikrauna. Buvo vaizdo korta parėjus. Bet dar buvo garantinis tai sutvarkė.
                                Life is a game that no one wins

Comment

Mano garantinis tai gal prieš kokius 4 metus pasibaigė Anyway, matyt kad teks nešt pas meistrą

Miestai.net FB

Comment

..matyt kad teks nešt pas meistrą
                                    Kito kelio nėra..
                                    Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
                                    Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012

Comment

Mano garantinis tai gal prieš kokius 4 metus pasibaigė Anyway, matyt kad teks nešt pas meistrą
                                      Dar gali pabandyti išorinį monitorių prijungti ir pažiūrėti ar vaizdas yra.

Comment

Gali ir hardas būt nusprogęs. Man taip buvo

Comment

Parašė Mjso Rodyti pranešimą
                                          Gali ir hardas būt nusprogęs. Man taip buvo
                                          Kažkaip abejoju. Kažkada kitam kompe man jau buvo nusprogęs hardas, bet mesdavo mėlyną langa, prieš tai užkraudamas biosą.

Miestai.net FB

Comment

Working...
                                          X