disc cleanup negaudo sito dalyko.. tarkim dabar paziuriu jutube, diskas uzsikemsa, bandau disk cleanup, bet jis dar nerodo tu failu kaip galimu istrint, veliau nebent atsiranda, tarkim kita diena, bet ir tai kazkaip tik dalis. Pvz tarkim turiu 300MB laisvos, priziuriu youtube ir viskas uzsikemsa. Darau disk cleanup, bet jis dar nefiksuoja. Tada ateinu kita diena darau disk cleanup ir prie temp files randa kokia 70mb ir viskas. Tada dar kita diena jau like 230mb patys pasisalina.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo kompiuteris
Collapse
X
-
Naudok Firefox + įsimesk šitą papildą: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1801
Tai pašalinti laikinas bylas galėsi vieno mygtuko paspaudimu.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
/\
Jei tai Opera tai gal:
Tools->Delete Private Data->Details
Palieki pažymėtą "Delete entire cache" ir spaudi Delete
Vėliau pakatų tik Tools->Delete Private Data->DeleteMiestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Marius Rodyti pranešimąTai va idomu pasidare, kokiais kompais naudojates
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąPadekit kas nors,zodziu tokia beda - kai kas nors paraso per skype,o as tuo metu klausausi muzikos ar youtube atsijungia koloneles ir garsas kelias sekundes eina tik per laptopo koloneles,o po to vel per koloneles,kol kas nors vel neparaso.naudoju win 7
Comment
-
Parašė Kirkas Rodyti pranešimąPadekit kas nors,zodziu tokia beda - kai kas nors paraso per skype,o as tuo metu klausausi muzikos ar youtube atsijungia koloneles ir garsas kelias sekundes eina tik per laptopo koloneles,o po to vel per koloneles,kol kas nors vel neparaso.naudoju win 7
Comment
-
Parašė [unique]y1k3s Rodyti pranešimą
Kas čia per kvapas..
Ah, arba Macboy arba linux fanatikas.
Problemos autoriui - kokia skype versija?Paskutinis taisė Vytautas_LT; 2010.01.18, 16:37.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąJei tai buvo man skirta, tai pasakysiu, jog nei Mac, nei Linux, o Win XP. Ko nemėgstu, tai Win Vista ir 7.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąTurbut PC nepavelka Vistos ar 7 delto ir nemegsti.
Comment
-
Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimąJei tai buvo man skirta, tai pasakysiu, jog nei Mac, nei Linux, o Win XP. Ko nemėgstu, tai Win Vista ir 7.
Comment
-
su Win 7, ateis nauja karta lietimui jautrių ekranų. Šie win buvo sukurti multitouch palaikymui. Jau dabar paprasti ekranai pradeda pigti. Šiaip tai nematau aš ten didelio skirtumo tarp visų paskutinių windows'ų, ir vista ir 7 tik vizualiai skiriasi nuo xp, realiai tai mažas skirtumas. Tik patobulinimai. Nėra ten ko nemėgti.Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
-
Sveiki. Gal man, kaip nepakankamai besigaudančiam tuose OS labirintuose, galėtumėt bent jau trumpai paaiškinti tuos 32 ir 64 bitu sistemų reikaliukus? Arba tiesiog patarti, kurią versiją, jūsų nuomone, būtų geriau susidėti, 32 ar 64? Geležiukas amd x3, 4gb ramo. Tai kaip suprantu norint išnaudot visus ramus reiktų dežikėj įkurdinti x64 sistemą, bet man įdomu ar nebus nesuderinamumų su senesnėm programom ar tiesiog sena įranga(printeris ir tt) ar nebus bedų su draiveriais.
Comment
-
Ei žmonės, gal kas žinot kaip atsikratyti AutoRun.Agent.TG worm? Jis uždaro bet kokią potencialią programą galinčią jį pašalinti, uždaro task managerį, uždaro browser'į jeigu googlėje bandai ieškoti pagalbos. Windows'ų perinstalaivimas su disko formatavimu irgi nepadeda, jis sugrįžta į C diską, net jeigu kituose diskuose nieko neatidarinėju...„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąNaikink per safe mode su su kaspersky removal tool.„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
Comment
-
Parašė Himleris Rodyti pranešimąEi žmonės, gal kas žinot kaip atsikratyti AutoRun.Agent.TG worm? Jis uždaro bet kokią potencialią programą galinčią jį pašalinti, uždaro task managerį, uždaro browser'į jeigu googlėje bandai ieškoti pagalbos. Windows'ų perinstalaivimas su disko formatavimu irgi nepadeda, jis sugrįžta į C diską, net jeigu kituose diskuose nieko neatidarinėju...Aš tikrai myliu Lietuvą!
Comment
Comment