Parašė amiko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tavo kompiuteris
Collapse
X
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąTai jei tik paveikslėliam tai http://www.imageshack.us/www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąŠitas nepalaiko .swf failų (pvz. flash'inis baneris). Atrodo tokios smulkmenos man reikia, bet pasirodo nėra normalių nemokamų talpyklų
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąKaip tai nepalaiko? FAQ paskaičius rašo štai ką: If your file is an image, video, or swf file, you will have no problems uploading your image.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąTu teisus, iš pradžių man neatidarė paveikslėlio, pamaniau, kad nepalaiko .swf formato, bet ten buvo kita priežastis. Prisiregistravau ir prisijungęs pabandysiu įkelti, pažiūrėsiu ar gerai tinklapyje atvaizduoja. Beje, šita talpykla taiko duomenų srauto apribojimus? Po kiek laiko ištrinamas nenaudojamas failas? Neradau apie informacijos.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Turiu tokią probelėlę. Kadangi neseniai buvo sugedęs mano kompiuterio pakrovėjas, tai aš jį susitaisiau (reikėjo porą laidelių sulituot), bet tai kažkaip keistai paveikė mano kompiuterį nes viskas suletėjo, CPU daugiau naudoja ir t.t. Gal aš kažką netaip sulitavau ir tai atsieliepė kompo darbui? Kokių idėjų turit šitai nesamonei sutvarkyti?
Comment
-
Pasiimti/paskolinti neremontuota pakroveja ir paziureti kaip su juo. Jei taip pat - kaltas kompas.Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąPasiimti/paskolinti neremontuota pakroveja ir paziureti kaip su juo. Jei taip pat - kaltas kompas.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąKazkaip greiciau yra reliatyvus dalykas Nuo pakrovejo abejoju, nes pabandyt galima staigiai, ikisi pakroveja arba istrauki, baterija neturetu taip staigiai nudvesti kad nepamatytum skirtumo, bet greiciausiai kazkokie nustatymai nusimuso arba gyvuneliu uzsiveisei.
Kažkaip vistik esu įsitikinęs kad čia dėl pakrovėjo. Pabandžiau dirbti be pakrovėjo, t.y. nekraunant, ir viskas buvo daug geriau. Na kaip prieš taisyma ir strigo daug mažiau. O kai vėl bandžiau dirbti su pakrovėju, tai vėl strigt pradėjo
Jaučiu reiks nešti į taisyklą man ta pakrovėją kad sutvarkytų tą antgalį kaip reikiant Beje, gal kas žino kur Vilniuje galima nebrangiai, kokybiškai ir greitai tai sutaisyti?
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimą...kur Vilniuje galima nebrangiai, kokybiškai ir greitai tai sutaisyti?Estijos, Latvijos, Lenkijos, Lietuvos, Nyderlandų, Vokietijos keliai pro automobilio langą
Naujas video: Niedersachsen, NL - Bremen, 126 km, 29 May 2012
Comment
-
Parašė Mørtã Rodyti pranešimąIsbrauk viena nora, nesiderina.
Comment
-
1. go to IE>Tools>Internet options>Security
2. Select "Trusted Sites"
3. Click on "Sites"
4. First : uncheck "Require Server varification... blah blah blah"
5. Then just add "http:\\www.youtube.com"
6. once it's added, click OK and continue
7. Make sure you're showing hidden and protected files, if you don't know how just a tiny search will give you the answer
8. close any internet explorer window and go to youtube
9. after watching any video in youtube go to C:\Users\[USER]\AppData\Local\Microsoft\Internet Explorer\Temporary Internet Files and you'll find the youtube video you just watched
10. ofcourse you can add any site you trust like metacafe and other flash game sites for .swf files
nors lygtais nebūtina ten addint prie tų trusted sites, turėtų būt video ir taip
Comment
-
Jei noras išsisaugoti youtube'o video, tai tam galima panaudoti sukurtus servisus.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąJei noras išsisaugoti youtube'o video, tai tam galima panaudoti sukurtus servisus.
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąne, noras istrinti, nes tarkim kokia valanda praleidus jutubej uzsikisa diskas (nedaug vietos pas mane) ir jau toliau ziuret nebegaliu, nes diskas visiskai pilnas. Ten jie po to po dienos ar dvieju kazkaip patys pasisalina, bet as noriu juos rankiniu budu istrinti. Nezinau kodel ten kazkas patare ta sudetinga keliai, as isivaizduoju, kad jie kazkur yra patalpinami ir as juos galiu nuejes i tarkim c:/windows/blahblah/whatever/sgsgsg ir tt paprasciausiai istrintiwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė spirit Rodyti pranešimąTiesiog daryk Disc cleanup ir viskas. Turėtų pašalint.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment