ok prisisnekejai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė John Rodyti pranešimąir akivaizdu, kodėl taip yra, nes nuotraukos, programos ir visas kitas šlamštas užima MB. Jei jų nepakanka, devaisas arba atsisako toliau dirbti, arba ima krauti informaciją gabalais. O 256MB niekaip nepakanka, kad ir kaip bežiūrėsi.
1) powerfull - tai aparatas, kuris turi RAMo daugiau nei x (kur x - tavo nustatytas dydis)
2) powerfull - tai aparatas, kuris nestringa vykdydamas tavo pasirinktas funkcijas.
Abu punktai nėra tapatūs.
Comment
-
Parašė 99 Rodyti pranešimąnuo šio mėn. 21 dienos taip.
Tiksliam atsakymui neturiu tokios patirties, tačiau atlikom tokį test'ą:
Safari paleidom "heavy graph" svetainę, nustūmėm į background'ą.
Paleidom muziką, nustūmėm į background'ą.
Paleidom foto peržiūrą su ~50 fotografijų, kitokios programos deja neturėjom.
Testas atliktas su iPhone 3GS + iOS4
Youtube video
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąTestas atliktas su iPhone 3GS + iOS4...taigi aiskiai parasyta. IOS3- nera tikro multitaskingo.
Comment
-
iPad coming to church altars
Rome - An Italian priest has developed an iPad application that will let priests celebrate Mass with an iPad on the altar instead of the regular Roman missal.
The Reverend Paolo Padrini, a consultant with the Vatican's Pontifical Council for Social Communications, said on Friday that the free application will be launched in July in English, French, Spanish, Italian and Latin.
Two years ago, Padrini developed the iBreviary, an application that brought the book of daily prayers used by priests onto iPhones. He said the iPad application is similar but also contains the complete missal - containing all that is said and sung during Mass throughout the liturgical year.
Pope Benedict XVI has sought to reach out to young people through new media.
Comment
-
Parašė PukiS Rodyti pranešimąko tylit - iOS 4 siandien paleista i pasauli. isbandziau tik su 3g, bet va folderiai yra geris, gerokai maziau bardako
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąAr tiesa, kad su iPhone OS4 netgi galima pasikeisti wallpaper'į?
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAha, bet jie ir tai sušiko mums, lieviems 3G turėtojams. Wallpaper'į pasikeist gali tik iPhone 3Gs ir iPhone 4 turėtojai. Tas pats su jų "multitasking'u". 3G jūzeriai yra left behind.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąO, pavyzdžiui, ar galima keisti skambučio melodiją ar kitas tik patyrusiems vartotojams skirtas nuostatas?
Comment
-
Mjo, aš irgi updeitinausi, net nežinodamas, kad būtent tada įšėjo. Dingo visa informacija (gerau, gerai, čia gal ir mano kaltė), o ir stebuklingo nieko nėra. Ieškau, kaip kurti folderius. . Neperprantami Apple kūriniai. Dievaži, aš kvailys
(P.S. Radau )Paskutinis taisė Magician; 2010.06.23, 06:57.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąMjo, aš irgi updeitinausi, net nežinodamas, kad būtent tada įšėjo. Dingo visa informacija (gerau, gerai, čia gal ir mano kaltė), o ir stebuklingo nieko nėra. Ieškau, kaip kurti folderius. . Neperprantami Apple kūriniai. Dievaži, aš kvailys
(P.S. Radau )
O nedarei telefono back-up? Aš kai pamačiau restored to factory settings pirma pagalvojau "o bl*t", bet vėliau viskas back-up'inosi .
Comment
-
Nauja neįtikėtina iPhone'o funkcija - geltonuojantis ekranas
Oficialių skaičių dar nėra, bet Internete sklinda gandai, kad ši nauja funkcija kainuos tik 50 USD. Apple fanboy'ai, nemiegokite, nes iPhaunų kiekis su nauja funkcija už šią neįtikėtiną kainą ribotas
Some iPhone 4 Displays Have Yellow Bands, Spots, Other Problems
http://gizmodo.com/5571143/some-ipho...ands-and-spots
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąNauja neįtikėtina iPhone'o funkcija - geltonuojantis ekranas
Oficialių skaičių dar nėra, bet Internete sklinda gandai, kad ši nauja funkcija kainuos tik 50 USD. Apple fanboy'ai, nemiegokite, nes iPhaunų kiekis su nauja funkcija už šią neįtikėtiną kainą ribotas
Some iPhone 4 Displays Have Yellow Bands, Spots, Other Problems
http://gizmodo.com/5571143/some-ipho...ands-and-spots"I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
Comment