Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apple produkcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
    Youtube video

Youtube video

Suš@#$@ nelaimė, o ne Tablet'as
    Failas toks tabletas. Būtų bent OSX tai manau būtų visai gerai.
    http://static.funnyjunk.com/pictures...fail_final.jpg

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
      Būtų bent OSX tai manau būtų visai gerai.
      http://static.funnyjunk.com/pictures...fail_final.jpg
      Nu, ir maigytum pelę?
      Ar lauktum n laiko, kol programinės įrangos gamintojai paruoštų savo produktus lytėjimui skirtiems įrenginiams?
      Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

iPad su savo OS apsisaugo nuo aibes nesertifikuoto softo, kaip ir iPhone ir iPod Tač. Apple strategija aiški, bet ar daug norinčiu bus įsigyti iPad'a? Aš kol kas nematau prasmes. Mano poreikiai atmeta tokius Apple produktus, kaip AppleTV, iPod Touch, iPad. Bet žinau kas juos (be paskutinio) turi ir labai patenkinti. Panašu ir iPad'ui atsiras gerbėju. Laikas parodys. Kita vertus už puse štukos amerikietišku pinigu turėti noto pakaitalą per daug optimistiškai.

Comment

Parašė x21 Rodyti pranešimą
          Panašu ir iPad'ui atsiras gerbėju. Laikas parodys. Kita vertus už puse štukos amerikietišku pinigu turėti noto pakaitalą per daug optimistiškai.
          Kodel gi? As pvz manau kad tai visai prasmingas prietaisas vartojimui. Tai nera noto pakaitalas, jis tam neskirtas.

Bet jei paziuresi ka eilinis vartotojas namie veikia su savo kompu, tai pamatysi kad dauguma laiko tiesiog stumdo savo pele retkarciais vienu pirstu pabaksnodamas i klaviatura. Pasibrauzyja po keleta weblapiu, paskaito savo emailus, paziuri koki filma, pastumdo kortas ar pasprogdina burbuliukus. Kaip ir viskas. Kam tokiam zmogui pilnavertis notebukas?
          Toks tabletas zymiai patogiau, nes gali patogiai vartoti atsisedes sau ant sofos. Taip pat jis turi touchscryna, kas zymiai patogiau nei pele. Paradoksas tame, kad touchskrynas notebuke niekada nebus toks patogus kaip tokiam plansete, nes trukdo "apatine dalis".

Zodziu bent jau man to ipado konceptas visai patinka. Galeciau pvz isivaizduot ne viena is pazystamu ar giminiu, kuriem jo teikiamos galimybes yra daugiau nei pakankamos, o komfortas zymiai didesnis uz dabartinius turinimus notebukus/desktopus.

Comment

Turint galvoje, kad Apple atnaujina iPhone vidutiniskai kas 180 dienu tas keturiu menesiu skirtumas ne toks ir menkas. Bet tai nesvarbu, as jau paargumentavau kodel nepirkau HTC (no pay as you go).
            Seip tai yra, kad ir pas ta pati expansys.co.uk (toks senas storas online retaileris). Be sutarties, unlocked, gali kist davo PAYG korta.

Bet apskritai tai neisivaizduoju ka su tuo HD2 veikt, jo privalumai sakyciau yra pernelyg dramatizuojami. Nera jie tokie triuskinantys kaip kad bandoma nupasakot. Esminis skirtumas - didziulis ekranas. Visa kita - tiesiog seip, mazai kam idomios techines detales.

Kokiais 25% greitesnis procesorius? Kam tai idomu mobiliam devaise? Si nedideli greicio skirtuma su kaupu kompensuoja zymiai efektyviau uz WM besisukanti iphone os. Iphone gali kaltinti kuom tik nori, bet tik ne stabdymu. Skirtingai nuo WM kuri ir tam paciam HD2 po atsibudimo kokias 2 sekundes apie kazka sau masto. Neziurint i visus gigahercus.

Uztat uz viska reikia moket. Pvz minetas HD2 su savo ekranu, procesorium ir blozna batareike realiam gyvenime sunkiai istempia darbo diena. Cia palygint nedaug snekant ir maigant. Iphone 3gs su tokiu pat vartojimu gyvena bent pora dienu.
            Manau tai viena is priezasciu (salia savikainos) kodel abalei i 3GS nesudejo nei snapdragono nei didesnio ekrano. Nors ramiai galejo, juk sitas procesorius buvo anonsuotas dar 2005 metais. Tiesiog butu gavesis toks pat nesubalansuotas produktas kaip ir minimas HD2. HTC sioje vietoje zymiai maziau sau kvarsina smegenis.

Comment

Kątik atsiradęs iPad turi priedų. Stovą ir klaviatūra,tad jį galima paversti tarsi nešiojamu kompiuteriu .Kol kas nieko nekalbama, ar įrenginiui bus pritaikyta pelė. Tačiau reikia tikėtis, kad ateityje sulauksime ne tik jos, bet ir kolonėlių bei galbūt internetinės vaizdo kameros.
              http://www.computerbild.lt/new/wp-co.../ipad-dock.jpg

Comment

Parašė EdvinasB Rodyti pranešimą
                Kątik atsiradęs iPad turi priedų. Stovą ir klaviatūra,tad jį galima paversti tarsi nešiojamu kompiuteriu .
                Pagrindine jos paskirtis manau yra emailai ir kazkiek iworkas. Tipo atsinesei, isismeigei, parasei atsakymus ir viskas.

Kol kas nieko nekalbama, ar įrenginiui bus pritaikyta pelė. Tačiau reikia tikėtis, kad ateityje sulauksime ne tik jos, bet ir kolonėlių bei galbūt internetinės vaizdo kameros.
                http://www.computerbild.lt/new/wp-co.../ipad-dock.jpg
                Vaizdo kameros speju sulauksim sekancioje "pagerintoje" ipad versijoje. Juk jau isplatinto emuliatoriaus tyrinetojai rado jau paruostas videotelefonijai reikalingas priemones.
                Speju sioje vietoje labiau suveike sutartis su at&t. Pastarieji jau ir taip stena nuo iphone 3g vartotoju, dar visokiu video skypu jiem kaip tik ir truksta.

Kas del peles, tai kazkaip sunkiai isivaizduoju jos prasme. Juk operacines sistemos ir aplikaciju valdymo koncepcija pritaikyta touchskryno specifikai. Paemus pele jo vartojimas bus panasiai "netasytas" kaip ir windows mobile be styluso

Cia kaip ir su noru turet pilnaverte OSX. Net jei tokia galimybe ir butu, nemanau kad tokio daikto vartotojai butu laimingi. Galu gale nera ir prasmes. Norisi multitaskingo, peles ir OSX? Taigi yra macbook air, kam dar karta isradinet dvirati?

Comment

Parašė a_p Rodyti pranešimą
                  ....Norisi multitaskingo, peles ir OSX? Taigi yra macbook air, kam dar karta isradinet dvirati?
                  Būtent tame ir yra visa esmė : KAM TAS IPAD REIKALINGAS ???????

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Klaidą padarė jie su iPad'u..Nemanau,kad jau daug kas pirks jį.. Ir daug funkcijų jame nėra.

Comment

Būtent tame ir yra visa esmė : KAM TAS IPAD REIKALINGAS ???????
                      Kad patogiai brauzytis sedint ant sofos? Juk toli grazu ne visi vartotojai namie turi notebukus.

Pvz isivaizduok turi koki nors 24" iMac'a darbui. Pirkti seip jau nereikalinga macbook'a uz ~900$ vien tam kad patogiai pasedet verandoj ar ant sofos gali ir nepakilt ranka. O vat tokiem uzsiemimam zymiai patogesni iPad'a uz 500$ galbut ir susigundytum.

Comment

Nu gerai,susigundytų,bet vistiek man jis kažkoks hibridinis variantas..O jeigu naršyt po netą taigi galima ipod touch pasiimt

Comment

Kad patogiai brauzytis sedint ant sofos? Juk toli grazu ne visi vartotojai namie turi notebukus.

Pvz isivaizduok turi koki nors 24" iMac'a darbui. Pirkti seip jau nereikalinga macbook'a uz ~900$ vien tam kad patogiai pasedet verandoj ar ant sofos gali ir nepakilt ranka. O vat tokiem uzsiemimam zymiai patogesni iPad'a uz 500$ galbut ir susigundytum.
                          Žinai aš bučiau mąstantis ir visdėlto pirkčiau macbooką nes jo funkcionalumas ir galimybės visapusekeriopai lenkia ipad'o , kad ir tame pačiame interneto naršyme

Maždaug gaunasi, kaip pavyzdys: ko aš labiau norėčiau... mmmmmm ar brangesnio Windows 7 ar pigesnio Windows 3.1 ???? Sunku pasisipresti. Mmmm.

Apgailėtinas š%@#$. (Bent pakolkas ... aišku: ) )
                          Paskutinis taisė Ežiukas; 2010.01.30, 23:06.

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Nesuprantu aš tavęs Ežy. Ko čia verkšleni? Eini ir perki makbukus, ar tabletus su win7 ar visais fokusais. Kam reiks, tas nusipirks iPad'ą, nes jis atitiks jo poreikius.
                            Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net

Comment

Parašė 99 Rodyti pranešimą
                              Nesuprantu aš tavęs Ežy. Ko čia verkšleni? Eini ir perki makbukus, ar tabletus su win7 ar visais fokusais. Kam reiks, tas nusipirks iPad'ą, nes jis atitiks jo poreikius.
                              Nesuprantu aš tavęs Devimdevyni. Ko čia aiškini? Perskaitai pranešimą ir eini pasidaryti kavos, ar tablečiu nuo galvos skausmo išgerti su visais fokusais. Kam reiks, tas verkšlens dėl iPad'o, nes tai atitiks jų norima išsakyti nuomonę.

Comment

Žinai aš bučiau mąstantis ir visdėlto pirkčiau macbooką nes jo funkcionalumas ir galimybės visapusekeriopai lenkia ipad'o , kad ir tame pačiame interneto naršyme
                                Jei tu apie flasha, tai "noflash" addonsas yra turbut vienas is mano megiamiausiu. Todel labai dziaugiuosi, kad jis ipade iskart integruotas

Btw, idejus flasha visi verktu kad leeeeetas. Padarius kad butu greitas visi imtu verkt, kad nelaiko batareike, daiktas daug sveria ir brangiai kainuoja.

Kas link minetu "funkcionalumo ir galimybiu", tai labai didelis klausimas kiek zmoniu ju realiai reikia. Ir ar verta del ju moket papildomus pinigus ir aukot patoguma?
                                Nepamirskim, sitas daiktas nera pozicionuojamas kaip vienintelis namuose esantis kompiuteris. Tai laisvalaikio devaisas kuri galbut galima kartais panaudot nedideliam darbeliui.

Comment

Jei tu apie flasha, tai "noflash" addonsas yra turbut vienas is mano megiamiausiu. Todel labai dziaugiuosi, kad jis ipade iskart integruotas

Btw, idejus flasha visi verktu kad leeeeetas. Padarius kad butu greitas visi imtu verkt, kad nelaiko batareike, daiktas daug sveria ir brangiai kainuoja.

Kas link minetu "funkcionalumo ir galimybiu", tai labai didelis klausimas kiek zmoniu ju realiai reikia. Ir ar verta del ju moket papildomus pinigus ir aukot patoguma?
                                  Nepamirskim, sitas daiktas nera pozicionuojamas kaip vienintelis namuose esantis kompiuteris. Tai laisvalaikio devaisas kuri galbut galima kartais panaudot nedideliam darbeliui.
                                  Matosi, kad smarkiai internetu tu nesinaudoji jeigu tau neprireikia flasho Viena yra turėti addoną jį išjungiati, bet reikalui esant jį gražinančiam. Visai kitą jo apskritai neturėti Na, bet kaip ir sakiau priklauso nuo mąstymo. Vieniem užtenka kitiem reikia daugiau, kad ir laisvalaikiui ar mažam darbeliui Mane, kas nervuoja, kad Apple marketingas įrenginį bando pateikti vos ne kaip didžiausią technologijos atradymą nuo sovietinio transporto komposterio sukurimo laikų. Kas jau yra tiesiog melas

Laikas parodys kokiu yra daugiau ar mažiau.
                                  Paskutinis taisė Ežiukas; 2010.01.30, 23:19.

Comment

Kvailai atrodo kai kurių argumentai. Kurių galų reikalingi keli kompai jei galima viską daryti viename (darbas, žaidimai, naršymas internete ir t.t).
                                    Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
                                      Kvailai atrodo kai kurių argumentai. Kurių galų reikalingi keli kompai jei galima viską daryti viename (darbas, žaidimai, naršymas internete ir t.t).
                                      Nes Žmogaus tinginystei ribų nėra

Comment

Nes Žmogaus tinginystei ribų nėra
                                        Aš kaip tik dėl to viską darau viename laptope. Taip juk žymiai patogiau viskas.
                                        Flickr

Comment

Nesuprantu aš tavęs Devimdevyni. Ko čia aiškini? Perskaitai pranešimą ir eini pasidaryti kavos, ar tablečiu nuo galvos skausmo išgerti su visais fokusais. Kam reiks, tas verkšlens dėl iPad'o, nes tai atitiks jų norima išsakyti nuomonę.
                                          Teisingai kalba 99. Jei aparatas neatitinka tavo poreikių, renkiesi tokį, kokio reikia, o ne svaidaisi š%@#$ tarsi Apple dabar turi atsiprašinėt, kad toks daiktas tau netinka.

Jei grįžtant prie iPad, galbūt buvo pernelyg sukelti lūkesčiai, dėl to liko tiek daug nusivylusių. Šiaip jau žiūrint į technines detales, OS X'ui aparatas yra per silpnas, taigi pasirinkta iPhone'o platforma yra logiška ir atitinka įrenginio paskirtį patogiam naršymui, media grotuvui ir el. knygų skaityklei, o ne rimtam darbui. Vis tik atsižvelgiant į sąlyginai nedidelę iPad kainą, manau, kad jis atras savo auditoriją.
                                          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Working...
                                          X