Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Apple produkcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Turiu aš ir tą mighty mouse, kokius metus viskas čiki buvo. O dabar pradejo streikuot :/ dažnai praranda ryši su kompu. Ir ant Windows ir ant Mac os, nors ir naujo batarkes buna. Net nežinau ką daryt...
    Life is a game that no one wins

Comment

Parašė Kartmen Rodyti pranešimą
      Turiu aš ir tą mighty mouse, kokius metus viskas čiki buvo. O dabar pradejo streikuot :/ dažnai praranda ryši su kompu. Ir ant Windows ir ant Mac os, nors ir naujo batarkes buna. Net nežinau ką daryt...
      http://wiki.answers.com/Q/What_is_th...pan_of_a_mouse

pirk Magic Mouse dabar

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė x21 Rodyti pranešimą
        /\ Pirkite mighty mouse, nieko nera geriau uz ja. 2 metu patirtis.
        Kaip valai ratuką?

Comment

Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
          Kaip valai ratuką?
          Youtube paieškok, ten rasi video kaip valyt nuo bružinimo ratuku į popieriaus lapą iki kaip išardyt pelę ir išvalyt.
          Life is a game that no one wins

Comment

Nepirkit. kažkokia durna pelė. Arba čia man tokia papuolė. Tiesiog tik prilieti ranka dešnę pusę ir pati clickinasi, nieko nedarant. Arba tas ratukas.. Nu iš vis nebescrollina žemyn. tik aukštyn. Kažko jis ten neužkabina ar kas yra.. Žodžiu nieko gero.

Comment

Parašė c2h5oh Rodyti pranešimą
              Kaip valai ratuką?
              Prireikė 1 karta, po 10 mėn eksploatacijos. Pradėjo strigti kryptis "žemyn", užteko dviejų lašu spirito ir veikia iki dabar be priekaištu. Jei reikės keisti, tai tik i Magic Mouse, aišku jei iki to laiko neatsiras kokia naujesne.

Comment

Vistik sukūriau naują temą "Mobilios technologijos" ir iškėliau dalį pranešimų, kad nesiterštų ši tema. Nuoroda į naują temą:
                http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=9473

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=Nx7v8...layer_embedded
                  Apple smegnu plovimas fanams

Comment

Greičiau jau "geras" Anglosaksiškas marketingas, kur kas antras žodis yra "fantastic", "amazing" arba "incredible". Pats įsitikinau, kad UK toks kalbos tonas net kasdieniniame bendravime yra norma, ko pasekoje tie žodeliai visiškai netenka savo prasmės.

Comment

„Apple“ planšetinių kompiuterių „iPad“ paklausa auga
                      Ilgai lauktos naujovės - kompanijos „Apple“ gaminamų naujųjų planšetinių kompiuterių „iPad - paklausa Jungtinėse Valstijose auga. Per šešias dienas, nuo balandžio 3-iosios, kai prasidėjo šių kompiuterių prekyba, šalies vidaus rinkoje parduota 450 tūkst. „iPAd“ kompiuterių.
                      Sakyčiau visai neblogai. Plus:

Apple said it had sold 450,000 iPads as of 8 April. Mr Jobs added that 600,000 electronic books and 3.5m applications had been downloaded for the iPad in the previous five days.
                      Nežinau, kokie JAV yra knygų tiražai, bet 600,000 parduotų knygų per penkias dienas man skamba tikrai neblogai

Be to vakar Apple pristatė naująją operacinę sistema savo iPhone'ams ir iPod'ams. Įdiegtas multitasking'as O nuo rudens multitasking'as bus prieinamas ir iPad'ams!

Comment

Parašė Big Cat Rodyti pranešimą
                        „Apple“ planšetinių kompiuterių „iPad“ paklausa auga

Sakyčiau visai neblogai. Plus:

Nežinau, kokie JAV yra knygų tiražai, bet 600,000 parduotų knygų per penkias dienas man skamba tikrai neblogai

Be to vakar Apple pristatė naująją operacinę sistema savo iPhone'ams ir iPod'ams. Įdiegtas multitasking'as O nuo rudens multitasking'as bus prieinamas ir iPad'ams!
                        Multitaskingo simuliacija, programos būsena išsaugoma ir po to vėl užkraunama, nebent ateityje padarys pilną. Jau iPadus visi susipirkot?

Comment

Parašė Smauglys Rodyti pranešimą
                          Multitaskingo simuliacija, programos būsena išsaugoma ir po to vėl užkraunama, nebent ateityje padarys pilną. Jau iPadus visi susipirkot?
                          Pavydi?

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
                            Pavydi?
                            Ne, tiesiog gaila aukų. Nors kai išleis sekantį iphoną, pats auka galiu tapt.

Comment

Liepą laukia iPhone HD su geru ekranu, ir OS su multitaskingu. Jeigu (neduok Die), pagerins ir kamerą, tai Apple vėl smarkiai nutols, ir Androidam vėl reikės ilgai juos vytis. Nes jau buvo beveik pasigavę. Na ką gi, iš dalies bent jau man gal kiek ir liūdna - bt iš esmės ir smagu, nes iki jų sumanieji telefonai buvo...chm...Nekokie. O po šito visi pradėjo greitai lipt į viršų.

Comment

Parašė Magician Rodyti pranešimą
                                Liepą laukia iPhone HD su geru ekranu, ir OS su multitaskingu. Jeigu (neduok Die), pagerins ir kamerą, tai Apple vėl smarkiai nutols, ir Androidam vėl reikės ilgai juos vytis. Nes jau buvo beveik pasigavę. Na ką gi, iš dalies bent jau man gal kiek ir liūdna - bt iš esmės ir smagu, nes iki jų sumanieji telefonai buvo...chm...Nekokie. O po šito visi pradėjo greitai lipt į viršų.
                                Šiuo metu ne pasigavę, o aplenkę. Ir dar yra aplenkę. Aišku androidų skirtumas tas, kad juos leidžia vienas po kito, vis galingesnius ir geresnius, kai apple kas 1.5 metų ar kiek po naują leidžia. HTC EVO 4G pasižiūrėk arba Nexus One (Htc Desire) ir dar visa kita begalė.
                                O koki iphoną išleis, tai pamatysim. O multitaskingą turės tokį patį ir 3gs. Kamera palei gandus mačiau gali būti 1080p 30fps tai neblogai skamba.
                                Pagyvensim pamatysim. Kuo daugiau konkurencijos, tuo mes daugiau išlošiam.

Comment

Kuo man patinka Apple - kad jie yra avangarde, lyg ledlaužis pralaužia naujus kelius, o vėliau ir kiti pasiduoda iš paskos. Taip buvo su smart phone'ais, taip dabar yra ir su planšetiniais kompiuteriais - apie planus gaminti planšetinius kompiuterius jau paskelbė vokiečiai, suomiai (Nokia), kiniečiai ir kt.

Ateityje tikrai planuoju įsigyti planšetuką, nebūtinai jis bus iPad'as, bet esu dėkingas Apple už tai, kad apskritai pralaužė kelią šiems daikčiukams.

Comment

Man tai jie atrodo kaip visiškai betiksliai objektai.
                                    You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.

Comment

Atsimenu tokią istoriją, kad kai Bell'as sukūrė pirmąjį telefono prototipą, chebra juokėsi - kokio velnio man šitas daiktas, jeigu aš geriau berniuką pasiųsiu, kad mano žinutę perduotų.... Paminėsi mano žodį, po 5-10 metų plančetukai bus masiškai naudojami ligoninėse, mokyklose, universitetuose, valstybinėse įstaigose, policijos nuovadose.

P.S. Užsiseivink šitą mano žinutę, po ~7 metų galėsi atsiversti ir pasižiūrėti, ar tiesą sakiau ar melavau

Comment

Tai, kad nekoks palyginimas, net ir tada zmones suprato, kad telefono skambutis yra zymiai greitesnis budas nei pasiuntinys. O koks tikslas tu plansetiniu? Ta pati galima daryt su netbookais. Pritariu sporit, kad tai yra betikslis gaminys. Taciau cia ir pasirodo apple smegenu ploveju (rinkodarininku) genialumas - sugebet itikint savo pamisusius gerbejus, kad tai yra jiems reikalingas daiktas

Comment

Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                          Tai, kad nekoks palyginimas, net ir tada zmones suprato, kad telefono skambutis yra zymiai greitesnis budas nei pasiuntinys.
                                          Tame ir dalykas, kad nesuprato - manė, jog visiškai betikslis daiktas. Užsiseivink ir tu mano tą žinutę

Comment

Working...
                                          X