Turiu aš ir tą mighty mouse, kokius metus viskas čiki buvo. O dabar pradejo streikuot :/ dažnai praranda ryši su kompu. Ir ant Windows ir ant Mac os, nors ir naujo batarkes buna. Net nežinau ką daryt...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Apple produkcija
Collapse
X
-
Parašė Kartmen Rodyti pranešimąTuriu aš ir tą mighty mouse, kokius metus viskas čiki buvo. O dabar pradejo streikuot :/ dažnai praranda ryši su kompu. Ir ant Windows ir ant Mac os, nors ir naujo batarkes buna. Net nežinau ką daryt...
pirk Magic Mouse dabar
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė x21 Rodyti pranešimą/\ Pirkite mighty mouse, nieko nera geriau uz ja. 2 metu patirtis.
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąKaip valai ratuką?Life is a game that no one wins
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąKaip valai ratuką?
Comment
-
Vistik sukūriau naują temą "Mobilios technologijos" ir iškėliau dalį pranešimų, kad nesiterštų ši tema. Nuoroda į naują temą:
http://www.miestai.net/forumas/showthread.php?t=9473
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąhttp://www.youtube.com/watch?v=Nx7v8...layer_embedded
Apple smegnu plovimas fanams
Comment
-
„Apple“ planšetinių kompiuterių „iPad“ paklausa auga
Ilgai lauktos naujovės - kompanijos „Apple“ gaminamų naujųjų planšetinių kompiuterių „iPad - paklausa Jungtinėse Valstijose auga. Per šešias dienas, nuo balandžio 3-iosios, kai prasidėjo šių kompiuterių prekyba, šalies vidaus rinkoje parduota 450 tūkst. „iPAd“ kompiuterių.
Apple said it had sold 450,000 iPads as of 8 April. Mr Jobs added that 600,000 electronic books and 3.5m applications had been downloaded for the iPad in the previous five days.
Be to vakar Apple pristatė naująją operacinę sistema savo iPhone'ams ir iPod'ams. Įdiegtas multitasking'as O nuo rudens multitasking'as bus prieinamas ir iPad'ams!
Comment
-
Parašė Big Cat Rodyti pranešimą„Apple“ planšetinių kompiuterių „iPad“ paklausa auga
Sakyčiau visai neblogai. Plus:
Nežinau, kokie JAV yra knygų tiražai, bet 600,000 parduotų knygų per penkias dienas man skamba tikrai neblogai
Be to vakar Apple pristatė naująją operacinę sistema savo iPhone'ams ir iPod'ams. Įdiegtas multitasking'as O nuo rudens multitasking'as bus prieinamas ir iPad'ams!
Comment
-
Parašė Smauglys Rodyti pranešimąMultitaskingo simuliacija, programos būsena išsaugoma ir po to vėl užkraunama, nebent ateityje padarys pilną. Jau iPadus visi susipirkot?
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąPavydi?
Comment
-
Liepą laukia iPhone HD su geru ekranu, ir OS su multitaskingu. Jeigu (neduok Die), pagerins ir kamerą, tai Apple vėl smarkiai nutols, ir Androidam vėl reikės ilgai juos vytis. Nes jau buvo beveik pasigavę. Na ką gi, iš dalies bent jau man gal kiek ir liūdna - bt iš esmės ir smagu, nes iki jų sumanieji telefonai buvo...chm...Nekokie. O po šito visi pradėjo greitai lipt į viršų.
Comment
-
Parašė Magician Rodyti pranešimąLiepą laukia iPhone HD su geru ekranu, ir OS su multitaskingu. Jeigu (neduok Die), pagerins ir kamerą, tai Apple vėl smarkiai nutols, ir Androidam vėl reikės ilgai juos vytis. Nes jau buvo beveik pasigavę. Na ką gi, iš dalies bent jau man gal kiek ir liūdna - bt iš esmės ir smagu, nes iki jų sumanieji telefonai buvo...chm...Nekokie. O po šito visi pradėjo greitai lipt į viršų.
O koki iphoną išleis, tai pamatysim. O multitaskingą turės tokį patį ir 3gs. Kamera palei gandus mačiau gali būti 1080p 30fps tai neblogai skamba.
Pagyvensim pamatysim. Kuo daugiau konkurencijos, tuo mes daugiau išlošiam.
Comment
-
Kuo man patinka Apple - kad jie yra avangarde, lyg ledlaužis pralaužia naujus kelius, o vėliau ir kiti pasiduoda iš paskos. Taip buvo su smart phone'ais, taip dabar yra ir su planšetiniais kompiuteriais - apie planus gaminti planšetinius kompiuterius jau paskelbė vokiečiai, suomiai (Nokia), kiniečiai ir kt.
Ateityje tikrai planuoju įsigyti planšetuką, nebūtinai jis bus iPad'as, bet esu dėkingas Apple už tai, kad apskritai pralaužė kelią šiems daikčiukams.
Comment
-
Atsimenu tokią istoriją, kad kai Bell'as sukūrė pirmąjį telefono prototipą, chebra juokėsi - kokio velnio man šitas daiktas, jeigu aš geriau berniuką pasiųsiu, kad mano žinutę perduotų.... Paminėsi mano žodį, po 5-10 metų plančetukai bus masiškai naudojami ligoninėse, mokyklose, universitetuose, valstybinėse įstaigose, policijos nuovadose.
P.S. Užsiseivink šitą mano žinutę, po ~7 metų galėsi atsiversti ir pasižiūrėti, ar tiesą sakiau ar melavau
Comment
-
Tai, kad nekoks palyginimas, net ir tada zmones suprato, kad telefono skambutis yra zymiai greitesnis budas nei pasiuntinys. O koks tikslas tu plansetiniu? Ta pati galima daryt su netbookais. Pritariu sporit, kad tai yra betikslis gaminys. Taciau cia ir pasirodo apple smegenu ploveju (rinkodarininku) genialumas - sugebet itikint savo pamisusius gerbejus, kad tai yra jiems reikalingas daiktas
Comment
-
Parašė Gator Rodyti pranešimąTai, kad nekoks palyginimas, net ir tada zmones suprato, kad telefono skambutis yra zymiai greitesnis budas nei pasiuntinys.
Comment
Comment