Neblogai, visai įdomu, tik magistrantūroje studijuosiu ką kitą.
Tavo specialybė yra tai, ką norėjau studijuoti aš (ekonomiką, bankininkystę ar pan.), bet likimas nuvedė į kitą sritį, kuri taip pat patinka.
Išlaidauti brangiems daiktams, spėju, neleistum?
Įdomus pokytis, nuo verslo iki okeanografijos . Aš greičiausiai specializuosiuosi marketinge, šeimyninė savybė nebent per šiuos metus labai nuomonė apie tai pasikeis
Nesupratau paskutinio klausimo
Įdomus pokytis, nuo verslo iki okeanografijos . Aš greičiausiai specializuosiuosi marketinge, šeimyninė savybė nebent per šiuos metus labai nuomonė apie tai pasikeis
Nesupratau paskutinio klausimo
Nieko nereikėjo keisti, tik pateikti paraišką su prioritetais atrankos komisijai.
O paskutinis klausimas juk labai gyvenimiškas
Kas buvote Lokes Pedoje, ar ten yra galimybe lankytojams palikt savo automobilius per nakti, ar viskas uzdaroma? O jei ne jonavieciai, patarkit kur pakankamai saugiai galima palikt automobili mieste?
Oba. Vilniuje per pietus tik kokias 10 min. šiltai palijo, ir viskas staigiai išdžiūvo, jokios žymės neliko. Bet visą dieną Vilnius skęsta blankiame rūke. Mano namas ant aukštumėlės, tai miesto centras neblogai matosi.
Oba. Vilniuje per pietus tik kokias 10 min. šiltai palijo, ir viskas staigiai išdžiūvo, jokios žymės neliko. Bet visą dieną Vilnius skęsta blankiame rūke. Mano namas ant aukštumėlės, tai miesto centras neblogai matosi.
Pas mus dieną sausa buvo, tik labai dušna. O va septintą valandą kai pradėjo... Dabar nebelyja, bet žaibuoja kaip reikalas. Balkone apsigyvenau, gražiais vaizdais mėgaujuosi. O gatvė kurioj gyvenu buvo patvinus gerą valandą
Šeštadienio dieną Lietuvoje užfiksuota artima šių metų rekordui temperatūra. Dieną daugelyje Lietuvos rajonų šilumos stulpelis pakilo iki 31-32 laipsnių, vietomis siekė ir 34-35 laipsnius šilumos.
Šią vasarą aukščiausia temperatūra buvo užfiksuota liepos 18-ąją ir siekė 35,5 laipsnio.
Meteorologas A. Bukantis Lietuvos radijui sakė, kad ši vasara — rekordinė daugeliu atžvilgių. Šiemet sulaukėme didžiausios liūties, didžiausios kaitros ir aukščiausios temperatūros per visą stebėjimo istoriją.
Šeštadienio vakarą stipri liūtis vėl užklupo Lietuvos pajūrį. Klaipėdos centre užtvino kelios gatvės. Dėl didelio vandens kiekio jos tapo nepravažiuojamos. Stipri liūtis merkė ir Palangos gatves.
Dėl kilusios stiprios liūties pajūryje ant kelių virto medžiai, keletą gatvių ir pastatų apsėmė vanduo.
Žmonės stūmė savo automobilius apsemtomis gatvėmis. Apie nukentėjusiuosius nepranešama.
Tai jau antra stipri liūtis pajūryje per pastarąją savaitę. Antradienį po stipraus lietaus jau buvo patvinusios pagrindinės Klaipėdos gatvės. Liūtis tuomet trumpam sutrukdė elektros tiekimą.
Šeštadienio vakarą stipri liūtis vėl užklupo Lietuvos pajūrį. Klaipėdos centre užtvino kelios gatvės. Dėl didelio vandens kiekio jos tapo nepravažiuojamos. Stipri liūtis merkė ir Palangos gatves.
Dėl kilusios stiprios liūties pajūryje ant kelių virto medžiai, keletą gatvių ir pastatų apsėmė vanduo.
Žmonės stūmė savo automobilius apsemtomis gatvėmis. Apie nukentėjusiuosius nepranešama.
Tai jau antra stipri liūtis pajūryje per pastarąją savaitę. Antradienį po stipraus lietaus jau buvo patvinusios pagrindinės Klaipėdos gatvės. Liūtis tuomet trumpam sutrukdė elektros tiekimą.
Žinau, patvino ir viena centrinių gatvių. Vėsu dabar. Bet diena buvo nerealiai karšta
O aš kaifuoju, Liūtas ir pagal zodiaką esu (gimtadienis po kelių dienelių ), ir atsipūtęs visiškai. Penkias dienas sode prie +30 padirbęs, įsitikinau, kad geriausia yra šaltas vanduo į išorę ir į vidų.Ir ką, gyveni. Vakare palyja, dieną sukelia į viršų.
O aš kaifuoju, Liūtas ir pagal zodiaką esu (gimtadienis po kelių dienelių ), ir atsipūtęs visiškai. Penkias dienas sode prie +30 padirbęs, įsitikinau, kad geriausia yra šaltas vanduo į išorę ir į vidų.Ir ką, gyveni. Vakare palyja, dieną sukelia į viršų.
ir man nuo to karščio jau bloga, tikrąją to žodžio prasme. Negaliu pernešti tokių karščių .
+1
Tokie karščiai - puiki galimybė pamąstyti apie kelionę į Islandiją, Grenlandiją ar Norvegijos/Švedijos/Suomijos šiaurę.
O geriausia būtų į Antarktidą..
Comment