Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

City Cafe

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Silber418 Rodyti pranešimą
    Oho, kažkas mane paibūdino
    Bliondinai iš savo slėptuvių lyst pradėjo . Šaunu

Comment

Parašė innuendo Rodyti pranešimą
      Bliondinai iš savo slėptuvių lyst pradėjo . Šaunu
      Nevisai blondinas, bet šviesus.
      Pastebėjau, kad laiku prisijungiau.

Comment

http://www.onthedash.com/docs/obama.html
        Visas rasinys apie obamos laikrodzius

Comment

Nevisai blondinas, bet šviesus.
          Pastebėjau, kad laiku prisijungiau.
          Blondinas, šviesus, tinka . Visiems keista, kad man šviesūs patinka, nes aš pati natūrali blondinė

Comment

Blondinas, šviesus, tinka . Visiems keista, kad man šviesūs patinka, nes aš pati natūrali blondinė
            Juk visko šiamie Pasaulyje būna..

Comment

Juk visko šiamie Pasaulyje būna..
              Patikėk bet tokie jau tie stereotipai

Comment

Patikėk bet tokie jau tie stereotipai
                Bet kartais pravartu mintyse paspausti "delete" ir gyventi bus lengviau

Comment

Palauk dar kokius 20-30 metų ir visi tavo bendraamžiai vyrai bus šviesiaplaukiai arba pliki
                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Bet kartais pravartu mintyse paspausti "delete" ir gyventi bus lengviau
                    Ką aš ir darau.

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                    Palauk dar kokius 20-30 metų ir visi tavo bendraamžiai vyrai bus šviesiaplaukiai arba pliki
                    Dar sulaukt to laiko reikia . Ir visada bus jaunesnių

Comment

Kai taip bus, jau ir vaikais, o gal ir anūkais galima bus džiaugtis. Tad nebus liūdna dėl tų plaukų.

Comment

Kai taip bus, jau ir vaikais, o gal ir anūkais galima bus džiaugtis. Tad nebus liūdna dėl tų plaukų.
                        O gal aš vaikų nenoriu? plius visada yra plaukų dažai

Comment

Hmm, bet būtų liūdna pabaikti gyvenimą nepalikus įpėdinių.
                          Ir aš vaikų nenorėčiau, kol esu studentas ir neturiu pastovaus darbo.
                          O su dažais reikia atsargiai. Kartais žmogus geriau atrodo ir be jų.

Comment

Hmm, bet būtų liūdna pabaikti gyvenimą nepalikus įpėdinių.
                            Ir aš vaikų nenorėčiau, kol esu studentas ir neturiu pastovaus darbo.
                            O su dažais reikia atsargiai. Kartais žmogus geriau atrodo ir be jų.
                            Gal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykai .
                            Žinoma, yra žmonių kuriems žili plaukai tinka ir jie atrodo labai žaviai. Bet kiti galėtų ir dažytis plaukus, bent iki kokių 55ių

Comment

Gal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykai .
                              Žinoma, yra žmonių kuriems žili plaukai tinka ir jie atrodo labai žaviai. Bet kiti galėtų ir dažytis plaukus, bent iki kokių 55ių
                              Po 10 metų būtų nei anksti, nei vėlai. Svarbiausia, kad kiti tikslai iki to laiko būtų pasiekti.

Comment

Po 10 metų būtų nei anksti, nei vėlai. Svarbiausia, kad kiti tikslai iki to laiko būtų pasiekti.
                                Tai va, tų tikslų dabar ir sieksiu. O vaikai poto ką studijuoji?

Comment

Gal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykai
                                  Dabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtis
                                  I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                                  Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Tai va, tų tikslų dabar ir sieksiu. O vaikai poto ką studijuoji?
                                    Geofizinius mokslus, o specialybė - okeanografija ir hidrologija.
                                    O tu?

Comment

Dabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtis
                                      Svarbu bent vieną išsilavinimą gauti, o po to kitus reikalus spręsti.
                                      O šiaip, tokia mūsų karta - anti - vaikiška.
                                      Paskutinis taisė Silber418; 2010.07.09, 16:51.

Comment

Geofizinius mokslus, o specialybė - okeanografija ir hidrologija.
                                        O tu?
                                        Neblogai . Aš BComm studentė. Commerce .

Man svarbiausia pabaigti mokslus, susirasti darbą, kažko pasiekti jame, tada jau pradėti galvoti apie šeimą, vaikus ir t.t. Tai akivaizdu, kad po dešimties metų tie dalykai bus pasikeitę - mokslai pabaigti, darbą tikiuosi irgi turėsiu. Viskas keičiasi, nebe vaikas esu, mamos pokalbiai man nelabai padės, su ja sutariu beveik visose srityse, išskyrus pasaulėžiūroje

Comment

Neblogai . Aš BComm studentė. Commerce .
                                          Neblogai, visai įdomu, tik magistrantūroje studijuosiu ką kitą.
                                          Tavo specialybė yra tai, ką norėjau studijuoti aš (ekonomiką, bankininkystę ar pan.), bet likimas nuvedė į kitą sritį, kuri taip pat patinka.
                                          Išlaidauti brangiems daiktams, spėju, neleistum?

Comment

Working...
                                          X