Parašė Silber418
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBliondinai iš savo slėptuvių lyst pradėjo . Šaunu
Pastebėjau, kad laiku prisijungiau.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąNevisai blondinas, bet šviesus.
Pastebėjau, kad laiku prisijungiau.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBlondinas, šviesus, tinka . Visiems keista, kad man šviesūs patinka, nes aš pati natūrali blondinė
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąJuk visko šiamie Pasaulyje būna..
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąPatikėk bet tokie jau tie stereotipai
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąBlondinas, šviesus, tinka . Visiems keista, kad man šviesūs patinka, nes aš pati natūrali blondinėI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąBet kartais pravartu mintyse paspausti "delete" ir gyventi bus lengviau
Parašė Wycka Rodyti pranešimąPalauk dar kokius 20-30 metų ir visi tavo bendraamžiai vyrai bus šviesiaplaukiai arba pliki
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąKai taip bus, jau ir vaikais, o gal ir anūkais galima bus džiaugtis. Tad nebus liūdna dėl tų plaukų.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąHmm, bet būtų liūdna pabaikti gyvenimą nepalikus įpėdinių.
Ir aš vaikų nenorėčiau, kol esu studentas ir neturiu pastovaus darbo.
O su dažais reikia atsargiai. Kartais žmogus geriau atrodo ir be jų.
Žinoma, yra žmonių kuriems žili plaukai tinka ir jie atrodo labai žaviai. Bet kiti galėtų ir dažytis plaukus, bent iki kokių 55ių
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąGal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykai .
Žinoma, yra žmonių kuriems žili plaukai tinka ir jie atrodo labai žaviai. Bet kiti galėtų ir dažytis plaukus, bent iki kokių 55ių
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąPo 10 metų būtų nei anksti, nei vėlai. Svarbiausia, kad kiti tikslai iki to laiko būtų pasiekti.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąGal ir pasikeis viskas, bet dabar bent dešimt metų - jokių vaikų. Man svarbiau kiti dalykaiI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąTai va, tų tikslų dabar ir sieksiu. O vaikai poto ką studijuoji?
O tu?
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąDabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtis
O šiaip, tokia mūsų karta - anti - vaikiška.Paskutinis taisė Silber418; 2010.07.09, 16:51.
Comment
-
Parašė Silber418 Rodyti pranešimąGeofizinius mokslus, o specialybė - okeanografija ir hidrologija.
O tu?
Parašė Wycka Rodyti pranešimąDabar svarbiau kiti dalykai, o po dešimt metų bus dar svarbiau dar kiti dalykai. Taip žmonės ir apgaudinėja save visą gyvenimą. Bet apie tai plačiau su tavimi turėtų mama, o ne forumiečiai kalbėtis
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąNeblogai . Aš BComm studentė. Commerce .
Tavo specialybė yra tai, ką norėjau studijuoti aš (ekonomiką, bankininkystę ar pan.), bet likimas nuvedė į kitą sritį, kuri taip pat patinka.
Išlaidauti brangiems daiktams, spėju, neleistum?
Comment
Comment