1adienį buvo tas pats
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Į 3 aukštą galima užvažiuot per užvažiavimą artimesnį gel. stočiai, bet ir ten ta pusė link salos užtverta. 4 aukštas berods uždarytas visiškai. Rašo, kad "dėl remonto darbų" tik, kad to remonto nesimato... dažnai parkinge tenka vakare būti, tai per lietų matosi kaip vanduo tiesiog per siūles srove teka... gal kas plačiau ką žinot?
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąKlausimas nif tiemų. Koks geriausias sporto klubas Klaipėdoje su baseinu? Žinau apie Klaipėda Gym, galvoju ten eiti, bet kokios maždaug kainos?
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBaltijos jūra
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąAš normaliai plaukioti noriu, o ne atsigulus ant vandens vegetuoti . Plius man per šalta jūros vandeny .
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąPer šalta, nėra kur plaukti...tipiška klaipėdietė
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąŽinoma Greičiau į Vilnių nuvažiuosiu, nei prie jūros nueisiu šiaip noriu pasportuoti, bet Baltijos jūros tam nesirinksiu, nes kol kas nesu UrbonasI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąSu kuo?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąŽinoma, aš blondinė, nesigaudau erdvėje
Pasiimi tokį vaikuką po pažastimi (arba į rankinuką) ir marš į Melnragės ar Girulių paplūdymius Jeigu nori nuošaliau — keliesi į Kuršių neriją Šalta? Bet jį tam ir pasiimsi, kad tave šildytų
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąĮ Melnragę ar Girulius niekada nevažiuoju, man Kuršių Nerija arčiau . O vaikinas ne mano stiliaus - tamsiaplaukis ir per daug raumeningasI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąStilius keičiasi. Su laiku plaukai pražils arba nupliks, raumenų nebeliks, o senmergės draugės ir toliau pavydės
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąNuo jaunų dienų traukia aukšti blondinai mėlynakiai .Paskutinis taisė Mjso; 2010.07.08, 14:11.
Comment
-
Parašė Mjso Rodyti pranešimąReiškia kažkas turi šansų...
Matai Wycka, nereik nei google gilumoje ieškot ir forume yra nuliovų berniukų
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimą
Matai Wycka, nereik nei google gilumoje ieškot ir forume yra nuliovų berniukų
99,9%, kad atsakymas bus „nesakysiu“I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTai tu į Kauną ar jis į Klaipėdą?
99,9%, kad atsakymas bus „nesakysiu“
Comment
Comment