Parašė Gator
Rodyti pranešimą
Taciau pasikartosiu, tie masines gamybos alus nera blogi, ir jei yra zmoniu kuriem ju skonis tenkina, tai lai i sveikata juos geria. Taciau man asmeniskai jie jau nuejo i antra plana ir geriu tik tada jei kabake kitokiu nebuna.
O atsakant i klausima kas yra TAS alus, tai cia kiekvieno asmeninis skonio reikalas. Kazkada man TAS buvo Svyturio ekstra Kol neatsirado pasirinkimo kitokio alaus... Buvo manija Vasaknu bravoro alui, Tarusku su kanapem, Varniukam. Siuo metu uzsikabines ant "rugstesniu" alu (net jei bare buna tik svyturio eksta, prasau, kad idetu riekele citrinos i bokala, ka tikrieji alaus fanai laikytu kvailyste), pvz ne vieno zmogaus peikiamas Kronenburg 1664 Blance. Jis irgi skaitosi masines gamynos, taciau skonis tikrai, bent man, isskirtinis. Kabina Konig Ludwig, Erdinger.
Reziumuojant, nera universalaus TO alaus, kiekvienam jis skirtingas. Taciau yra grupe populiariausiu, kuriu skoniai mazai skirias tad ir nezavi, nes atsidares randi dar viena kasdienini iprasta jau n kartu ragauta skoni, ne kazko naujo. Tokia patirtis man buvo ir su Duff alum, kuri emiau grynai del Simpsonu
Comment