Pritariu betb kaip už tokią kainą norėjo dar geriau ištikrujų man pvz jis tirkai negali lygiuotis į kokybišką gyva alų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Alus Lietuvoje ir svetur
Collapse
X
-
Savaitgalį teko paragauti Kalnapilio "DUBBLE".
Ir ka galiu aš apie jį jum patarti, patariu nepirkti, vienintelis momentas patiko kad labai sodri puta kai alų pyliau, o toliau apie skonį nėra ka ten daugiau šnekėti, jei nebenorėjau išgerti visa alaus butelį...
Nuotrauka pasiskolinau iš pingvi.comPaskutinis taisė Sefas210; 2012.04.23, 17:39.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė vap Rodyti pranešimąTurbūt vieni geriausių yra rusų Baltika gaminami.
Baltika no 6, ne kartą pripažintas geriausiu Baltic Porter kategorijoje pasaulyje.
Comment
-
Parašė Sefas210 Rodyti pranešimąSavaitgalį teko paragauti Kalnapilio "DUBBLE".
Ir ka galiu aš apie jį jum patarti, patariu nepirkti, vienintelis momentas patiko kad labai sodri puta kai alų pyliau, o toliau apie skonį nėra ka ten daugiau šnekėti, jei nebenorėjau išgerti visa alaus butelį...
Atvaizdas
Nuotrauka pasiskolinau iš pingvi.com
Išgėrus šito alaus burnoj lieka prieskonis lyg nuo per daug saldžios giros.
Comment
-
Turim ir žymas! Iš "Gyvas" - alaus pub'as-krautuvėlė pranešimo FB apie Kauno "Kvietinį":
<>Nefiltruotas, gaminamas iš tyro vandens, aukščiausios rūšies miežinio ir kvietinio salyklo, apynių ir mieliu, jaučiasi vaisių kvapas, muša per galvą 5% alk, geriasi labai lengvai, labai įdomus užrašas nugarinėje butelio etiketėje ( alus pagamintas nenaudojant High Gravity technologijos ) ...Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo viduje tas pats š liks?
Comment
-
Savaitgalį nusipirkau paragavimui Kauno Kvietinio nefiltruoto ir Naujojo Kalnapilio Lite.
Iš Lite daug nesitikėjau, ir paragaves perdaug nenusivyliau nes vien viska pasako skaidrus butelis, vienu žodžiu vanduo...
O dėl Kauno Kvietinio tai nusivyliau tikėjausi iš Kauno daryklos kai visados kokybiško alaus, arba ta vakara jau "nebedirbo" receptoriai, man jis pasirodė per lengvas negu kitų gamintoju kvietinis alus, "Kaune" pasigedau sodraus kviečio....
Paskutinis taisė Sefas210; 2012.05.23, 20:04.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
-
Parašė Aiwa Rodyti pranešimąO aš vakar skanavau Vilkmergės šviesiojo, išties patiko skonis. Kas nepatiko, tai 0,4 l tūrio butelis
Atvaizdas
Comment
-
Parašė murkalus Rodyti pranešimąreikėjo po Kauno kvietinio Gubernijos paragauti, man ilgam atmušė norą šiaulietiškam... pakartok savo bandymą atbuline tvarka!
Comment
-
Šiandien išpuolė, žiūrint CZ vs GR
IMG_5639 -1 by jo.sau, on Flickr
Buteliukas (355ml... toks įdomus dydis) kainuoja 15000 VND (=2Lt). Sakyčiau nėra taip jau pigu. Nors gal dėl to, kad mažoje parduotuvėlėje pačiame Saigono centre ir šaltas kaip ledas.
Comment
-
Aš kvietiniam alui lieku ištikimas tik Vilniaus, vienam pažįstamui pasiūliau paragauti kvietinio alaus tai gerai gavau "žodžių" kokį jam "š" kišu, paklausiau kokį alų gėrė tai atsakė ir tuomet pasiūliau Vilniaus kvietinio paragauti ir nuomonė iškarto pasikeitė...
Prieš keleta savaičių rašiau kad bandžiau Kauno kvietinio ir man jis nelabai "lipo", vakar vėl jo nusipirkau ir vistiek nuomonė liko ta pati...
O dabar, gal kas jau matė ar nematė, nauja Vilniaus alaus išvaizda pirmiausia pasikeitė etiketės ir po jų atėjo eilė ir buteliams.
Butelįs su vilko piešiniais, ir 0.5l talpos butelįs tapo atsukamas kaip ir 0.33l.
Paskutinis taisė Sefas210; 2012.06.20, 18:55.Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛
Comment
Comment