Parašė minjey
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąnebūna, jei pora pasitiki vienas kitu
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTada taip išeina, kad jei seksualinį pasitenkinimą jauti tik su vaikais (pedofilija), arba su gyvūnais (zoofilija), tai irgi ne nukrypimas? Juk tuo atveju irgi seksas ne dėl reprodukcijos.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNesu ginekologas ir naiskinsiu cia visiems tu dalyku, bet nevaisingomis dienomis pastoti neimanoma. O savo nevaisingas dienas moteris labai gerai zino.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąTai prie ko čia tas pasitikėjimas ? Ar tai ne paprasčiausias "biologinis" išskaičiavimas ?
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąNa skirtumas tas, kad pastarieji yra prieš gyvūnų ir vaikų valią.
Comment
-
Ištikro pagalvojau, kad mes šioje diskusijoje mažai diskutavome apie tokius žmonės, kurie yra biseksualai. Kaip forumiečiu tolerancija tokios orentacijos žmonėms. Ar tai "mados" vaikimasis ar tai irgi "sutrikimas".
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO kaip žinoti, kad gyvūnas ar vaikas prieš tavo valią? Jie beveik niekada nesipriešina.Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantaz Rodyti pranešimąTegyvuoja sveikas protas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimątai vat, o kur riba? Man sveikas protas sako, kad ir su vyru negerai...O kitam gal, kad ir su vaikais normalu...
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMantaz manau turėjo omeni , kad tarp gėju abi pusės sąmoningai to nori. Tuo tarpu vaikai neturi "sveiko proto" to nuspresti.
Comment
-
Liutai paaiskink kas yra nykrypimas, kur yra norma, kas yra teisinga kas yra ne zmogaus seksualumo plotmeje, tik prasau be religiniu ir kitokiu sovietiniu dogmu."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
- George W. Bush President of the USA
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąLiutai paaiskink kas yra nykrypimas, kur yra norma, kas yra teisinga kas yra ne zmogaus seksualumo plotmeje, tik prasau be religiniu ir kitokiu sovietiniu dogmu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągali taip buti, kad abi pusės ir yra nukrypęMano galerija Flickr'yje
Comment
-
Bet gi daugumai pries 20-30 metu nebuvo priimtina prostitucija, dabar pradedama toleruoti, viduramziais priimtina deginti zmones ant lauzo dabar kaip ir ne, taigi daugumos zodis yra labai labilus priklausomai nuo laikmecio, ir nusistovejusio diskurso, socialines ekonomines padeties.
Bet zmogaus prigimtis kaip yra taip ir lieka tokia pati ."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė DeSadas Rodyti pranešimąBet gi daugumai pries 20-30 metu nebuvo priimtina prostitucija, dabar pradedama toleruoti, viduramziais priimtina deginti zmones ant lauzo dabar kaip ir ne, taigi daugumos zodis yra labai labilus priklausomai nuo laikmecio, ir nusistovejusio diskurso, socialines ekonomines padeties.
Bet zmogaus prigimtis kaip yra taip ir lieka tokia pati .
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąSupratau. O ar bus nukrypimas, jei norėdamas seksualinio pasitenkinimo, atsiprašau, bet santykiaus su kokia lėle, arba kokiu kopūstu? Kaip ir viskas sąmoningai, be pasipriešinimo..."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąprostituciją toleruoja tie, kurios jiems reikia. Ir prieš 100 metų tas buvo.Paskutinis taisė DeSadas; 2006.09.22, 13:43."I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002
Comment
Comment