Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė minjey Rodyti pranešimą
    O taip ir būna paskui... UPS! "kinder siurprizas"!
    nebūna, jei pora pasitiki vienas kitu

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
      nebūna, jei pora pasitiki vienas kitu

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Nesu ginekologas ir naiskinsiu cia visiems tu dalyku, bet nevaisingomis dienomis pastoti neimanoma. O savo nevaisingas dienas moteris labai gerai zino.

Comment

Tada taip išeina, kad jei seksualinį pasitenkinimą jauti tik su vaikais (pedofilija), arba su gyvūnais (zoofilija), tai irgi ne nukrypimas? Juk tuo atveju irgi seksas ne dėl reprodukcijos.
          Na skirtumas tas, kad pastarieji yra prieš gyvūnų ir vaikų valią.
          Mano galerija Flickr'yje

Comment

Nesu ginekologas ir naiskinsiu cia visiems tu dalyku, bet nevaisingomis dienomis pastoti neimanoma. O savo nevaisingas dienas moteris labai gerai zino.
            Tai prie ko čia tas pasitikėjimas ? Ar tai ne paprasčiausias "biologinis" išskaičiavimas ?

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
              Tai prie ko čia tas pasitikėjimas ? Ar tai ne paprasčiausias "biologinis" išskaičiavimas ?
              O prie to, kad mergina gali "išdūrti", pvz., norėdama "prigauti" vaikiną (iš išskaičiavimo) Ko visiems nelinkiu.

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
                Na skirtumas tas, kad pastarieji yra prieš gyvūnų ir vaikų valią.
                O kaip žinoti, kad gyvūnas ar vaikas prieš tavo valią? Jie beveik niekada nesipriešina.

Comment

Ištikro pagalvojau, kad mes šioje diskusijoje mažai diskutavome apie tokius žmonės, kurie yra biseksualai. Kaip forumiečiu tolerancija tokios orentacijos žmonėms. Ar tai "mados" vaikimasis ar tai irgi "sutrikimas".

Comment

O kaip žinoti, kad gyvūnas ar vaikas prieš tavo valią? Jie beveik niekada nesipriešina.
                    Tegyvuoja sveikas protas
                    Mano galerija Flickr'yje

Comment

Parašė Mantaz Rodyti pranešimą
                      Tegyvuoja sveikas protas
                      tai vat, o kur riba? Man sveikas protas sako, kad ir su vyru negerai...O kitam gal, kad ir su vaikais normalu...

Comment

tai vat, o kur riba? Man sveikas protas sako, kad ir su vyru negerai...O kitam gal, kad ir su vaikais normalu...
                        Mantaz manau turėjo omeni , kad tarp gėju abi pusės sąmoningai to nori. Tuo tarpu vaikai neturi "sveiko proto" to nuspresti.

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
                          Mantaz manau turėjo omeni , kad tarp gėju abi pusės sąmoningai to nori. Tuo tarpu vaikai neturi "sveiko proto" to nuspresti.
                          gali taip buti, kad abi pusės ir yra nukrypę

Comment

Liutai paaiskink kas yra nykrypimas, kur yra norma, kas yra teisinga kas yra ne zmogaus seksualumo plotmeje, tik prasau be religiniu ir kitokiu sovietiniu dogmu.
                            "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

- George W. Bush President of the USA

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
                              Liutai paaiskink kas yra nykrypimas, kur yra norma, kas yra teisinga kas yra ne zmogaus seksualumo plotmeje, tik prasau be religiniu ir kitokiu sovietiniu dogmu.
                              Man be dogmų normalu yra tai, kas yra priimtina daugumai (dėl to ir priimtina daugumai, kad yra normalu).

Comment

gali taip buti, kad abi pusės ir yra nukrypę
                                Vaikai dar apskritai nelabai turi seksualinės orientacijos ir negali būti iškrypę, be to jiems sunku pasakyti „ne“ suaaugusiam žmogui. Gyvūnai priešinasi, vadinasi yra prievartaujami.
                                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Bet gi daugumai pries 20-30 metu nebuvo priimtina prostitucija, dabar pradedama toleruoti, viduramziais priimtina deginti zmones ant lauzo dabar kaip ir ne, taigi daugumos zodis yra labai labilus priklausomai nuo laikmecio, ir nusistovejusio diskurso, socialines ekonomines padeties.
                                  Bet zmogaus prigimtis kaip yra taip ir lieka tokia pati .
                                  "I just want you to know that, when we talk about war, we're really talking about peace." —Washington, D.C. June 18, 2002

Comment

Supratau. O ar bus nukrypimas, jei norėdamas seksualinio pasitenkinimo, atsiprašau, bet santykiaus su kokia lėle, arba kokiu kopūstu? Kaip ir viskas sąmoningai, be pasipriešinimo...

Comment

Parašė DeSadas Rodyti pranešimą
                                      Bet gi daugumai pries 20-30 metu nebuvo priimtina prostitucija, dabar pradedama toleruoti, viduramziais priimtina deginti zmones ant lauzo dabar kaip ir ne, taigi daugumos zodis yra labai labilus priklausomai nuo laikmecio, ir nusistovejusio diskurso, socialines ekonomines padeties.
                                      Bet zmogaus prigimtis kaip yra taip ir lieka tokia pati .
                                      prostituciją toleruoja tie, kurios jiems reikia. Ir prieš 100 metų tas buvo.

Comment

Supratau. O ar bus nukrypimas, jei norėdamas seksualinio pasitenkinimo, atsiprašau, bet santykiaus su kokia lėle, arba kokiu kopūstu? Kaip ir viskas sąmoningai, be pasipriešinimo...
                                        nevadinciau tai santykiavimu, tavo isvardinti veiksmai man atrodo gana vienpusiski. Tai tiesiog saves patenkinimo forma, tarp kitko visai nekenkianti aplinkiniams

Comment

prostituciją toleruoja tie, kurios jiems reikia. Ir prieš 100 metų tas buvo.
                                          Na as toleruoju, bet tai laikau prastu skoniu ir neisvengiamu blogiu (bet manau kiekvienas zmogus pagal savo prigimty ir sugebejimus renkasi darba, bet taipogi sios specialybes nevadinciau pilnaverciu darbu), ir tos profesijos atstoviu ir atstovu paslaugu asmeniskai man tikrai nereikia ir nereikes
                                          Paskutinis taisė DeSadas; 2006.09.22, 13:43.

Comment

Working...
                                          X