Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Tolerancija Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tu kartais(visada?) isijautes, kad esi sito forumo adminas, pradedi arogantiskai/naglai laidyt savo replikeles, izeidinejimus. Bet as tau noriu primint viena dalyka: butent del to paties kad tu esi forumo adminas, daugelis vengia lyst i karstas diskusijas su tavim, nes bijo kad uzbaninsi, o kiti, truputi vyresni tiesiog susilaiko nuo komentaru. Bet negalvok, kad tau visada cia visi pritaria, o apie mane galvoja taip kaip tu.

O del to "abejoju", jeigu tu rimtai perziurejai ta sakini, tai arba tu turi problemu su gramika, kas mazai tiketina, arba tu cinikas:
    "Bet as labai kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
    "Bet as labai abejoju kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
    cia reikia buti aklam arba durnam kad nematyti, kad pirmajame variante kazko truksta, nes sakinys nerislus gaunasi. Ka tada reiskia: "...as labai kad kiekvienas..."??? - jeigu jau sakei, kad nerandi kur istatyt to zodzio.

Parašė Mantaz
    tiesiog prieštarauju kai kuriems tavo teiginiams, kurie jau ne pirmą kartą prasilenkia su tikrove
    kazkodel daugumoj atveju kai kazkas tiesiog priestarauja, turi savo nuomone, bent jau tarp normaliu zmoniu, tokiu izeidinejimu ir absurdisku ispejimu nebuna. Pvz. esu kelis kartus nesutikes su Eziuku, bet su juo kazkaip iseidavo normaliai diskutuoti, skirtingai nei su tavim. Gali neneigti kad esi uzsisedes ant manes jau nuo ziemos turbut mazdaug.

"kurie jau ne pirmą kartą prasilenkia su tikrove" - na o sitas pasakymas, tiesiog zemas lygis ir tiek. Ne menkiausios pagarbos tam su kuriuo(t.y. man siuo atveju) diskutuoji(jei taip galima pavadinti sita nesamone), o kas svarbiausia kad pats kai gauni kokiu nors argumentu arba aiskia oponento nuomone, tiesiog ja ignoruoji ir laidai tokius zemo lygio izeidimus ir svaigimus neaisku is kur sugalvojes, kad "prasilenkia su tikrove" ir pan. tavo apgailetinos frazeles.
    Man gaila taves(ps. deja nenuosirdziai).

Comment

Parašė kaunaz Rodyti pranešimą
      Be to dauguma geju, jei rodo kada per tv laidas, auge normaliose seimose.
      Aha.Ne taip kaip kai kurie buduliai

Comment

Parašė El_Greco Rodyti pranešimą
        Aha.Ne taip kaip kai kurie buduliai
        Kazka tuo nori pasakyt...

Comment

Kazka tuo nori pasakyt...
          Na kad dazniausiai buduliai ateina is blogu seimu tik tiek.

Comment

Na kad dazniausiai buduliai ateina is blogu seimu tik tiek.
            Taip, tik kam tas "kai kurie" ten buvo reikalingas???

Comment

o tam kad visgi ne visi buduliai is blogu seimu.

Comment

Tu kartais(visada?) isijautes, kad esi sito forumo adminas, pradedi arogantiskai/naglai laidyt savo replikeles, izeidinejimus. Bet as tau noriu primint viena dalyka: butent del to paties kad tu esi forumo adminas, daugelis vengia lyst i karstas diskusijas su tavim, nes bijo kad uzbaninsi, o kiti, truputi vyresni tiesiog susilaiko nuo komentaru. Bet negalvok, kad tau visada cia visi pritaria, o apie mane galvoja taip kaip tu.
                Adminas aš ar ne adminas, mano nuomonė kai kuriais klausimais ir bendravimo kultūra nuo to nesikeičia. Taip pat nešalinu tik už kitokios nuomonės pasakymą, tad dėl to bijoti nereikia.

O del to "abejoju", jeigu tu rimtai perziurejai ta sakini, tai arba tu turi problemu su gramika, kas mazai tiketina, arba tu cinikas:
                "Bet as labai kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
                "Bet as labai abejoju kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
                cia reikia buti aklam arba durnam kad nematyti, kad pirmajame variante kazko truksta, nes sakinys nerislus gaunasi. Ka tada reiskia: "...as labai kad kiekvienas..."??? - jeigu jau sakei, kad nerandi kur istatyt to zodzio.
                Ai, atleisk, ne apie tą sakinį galvojau

kazkodel daugumoj atveju kai kazkas tiesiog priestarauja, turi savo nuomone, bent jau tarp normaliu zmoniu, tokiu izeidinejimu ir absurdisku ispejimu nebuna. Pvz. esu kelis kartus nesutikes su Eziuku, bet su juo kazkaip iseidavo normaliai diskutuoti, skirtingai nei su tavim. Gali neneigti kad esi uzsisedes ant manes jau nuo ziemos turbut mazdaug.
                Visi žmonės yra skirtingi. Dėl užsisėdimo žiūrėk žemiau.

"kurie jau ne pirmą kartą prasilenkia su tikrove" - na o sitas pasakymas, tiesiog zemas lygis ir tiek. Ne menkiausios pagarbos tam su kuriuo(t.y. man siuo atveju) diskutuoji(jei taip galima pavadinti sita nesamone), o kas svarbiausia kad pats kai gauni kokiu nors argumentu arba aiskia oponento nuomone, tiesiog ja ignoruoji ir laidai tokius zemo lygio izeidimus ir svaigimus neaisku is kur sugalvojes, kad "prasilenkia su tikrove" ir pan. tavo apgailetinos frazeles.
                Man gaila taves(ps. deja nenuosirdziai).
                Mes jau daug kartų su tavimi diskutavome apie tavo teiginius, kurie buvo tiesiog tavo nuomonė ir kurią dažniausiai pavyksta įrodyti esant klaidingą. Ne išimtis ir šiuo atveju. Tiesiog per daug aklai įsitikinęs savo teisumu, nors nė velnio apie tai neišmanai. Turbūt dėl to kartais ir pavartoju tokius pasakymus tavo adresu.

Pagarba, bent jau iš mano pusės, dingsta tada, kai žmogus aklai nepriima kitos pusės argumentų ir toliau varo tą patį š. Parodyk, kurį čia tavo argumentą taip nesąžiningai „nuignoravau“. Man atrodo, kad į visus atsakiau.
                Mano galerija Flickr'yje

Comment

Noreciau pasisakyti del homoseksualumo prigimties,
                  Kad homoseksualumas gali slypeti genuose tokiu ziniu neturiu.
                  Kaip zinia zmogaus vystymasi apsprendzia hormonai, moteriski hormonai formuoja moterims budinga kuna ir smegenis(elgsena) o vyriski vyriska. Tam tikri veiksniai gali sutrikdyti hormonu pusiausvyra zmogui vystantis ir tai tures itakos pavyzdziui jo elgsenai ir instinktams. Beje Kiek man yra zinoma pasitaiko atveju kai zmogaus kuno sandara yra priesingos lyties nei genetiskai.

Comment

/\ aleliuja! tai sakot aš nusišneku, ir čia ne su medicina susiję?!

Comment

Parašė batista Rodyti pranešimą
                      /\ aleliuja! tai sakot aš nusišneku, ir čia ne su medicina susiję?!
                      Sunku pasakyti ar zmogus esantis kitoks nei iprasta gali buti laikomas ligoniu.

Pavuzdziui Kretos kariu(jei gerai pamenu) pavyzdys rodo kad atitinkamai aukjejant ir atskiriant nuo moteru berniukai tampa homoseksualus. Tad vargu ar yra kazkokia tai viena homoseksualumo priezastis
                      Paskutinis taisė tadux; 2006.09.21, 19:10.

Comment

Ok.O is kur neapykanta kitoms rasems?Kazkas cia buvo pasakes kad nenoretu matyt Lietuvoj pakistanieciu indusu juodaodziu etc.Bet jei jie yra gime Lietuvoj kalba lietuviskai tai kame problema?
                        Esu daug kartu Londone girdejes lietuvius sakant "ple kaip mane uz****sa tie n***riai".Kodel?

Comment

Ok.O is kur neapykanta kitoms rasems?Kazkas cia buvo pasakes kad nenoretu matyt Lietuvoj pakistanieciu indusu juodaodziu etc.Bet jei jie yra gime Lietuvoj kalba lietuviskai tai kame problema?
                          Esu daug kartu Londone girdejes lietuvius sakant "ple kaip mane uz****sa tie n***riai".Kodel?
                          Skamba taip lyg sis kaltinimas butu skirtas forumo dalyviams, ar kazkam konkreciai. O tu ju paciu ir paklausk, "KODEL?".

Comment

O ka pac manai.

Comment

O ka pac manai.
                              Manau, kad didzioji dalis taip mastanciu zmoniu, t.y. rasistu yra, kaip pats vadini buduliai, todel manau tai yra kompleksine problema, ir tuo paciu kadangi tie zmones yra buduliai, tai daugumoj atveju jie ne tik kad keikiasi, yra rasistai ir t.t., bet dar ir beabejo linke i nepagrista agresija, smurta, ir aisku ivairius nusikaltimus. Todel manau reiktu grieztint bausmes, sodint kuo ilgesnem laikui, tvarkyt teisine sistema, aisku reikia ir pradet nuo pradziu, tai yra perziuret svietimo sistema, ugdyma, kad ateiti, jaunojoje kartoje kuo maziau isaugtu tokiu padugniu.

Comment

Manau, kad didzioji dalis taip mastanciu zmoniu, t.y. rasistu yra, kaip pats vadini buduliai, todel manau tai yra kompleksine problema, ir tuo paciu kadangi tie zmones yra buduliai, tai daugumoj atveju jie ne tik kad keikiasi, yra rasistai ir t.t., bet dar ir beabejo linke i nepagrista agresija, smurta, ir aisku ivairius nusikaltimus. Todel manau reiktu grieztint bausmes, sodint kuo ilgesnem laikui, tvarkyt teisine sistema, aisku reikia ir pradet nuo pradziu, tai yra perziuret svietimo sistema, ugdyma, kad ateiti, jaunojoje kartoje kuo maziau isaugtu tokiu padugniu.
                                Dekui uz issamu ats.O ar pac noretum Lt matyt 'kitataucius'?

bet dar ir beabejo linke i nepagrista agresija,
                                Tiesa sitas man primime viena pazystama.Ji labai nemegsta kinu ir kitu azijieciu.As jos paklausiau o kodel?Na o ji atsake 'ka as zinau'...

Comment

Dekui uz issamu ats.O ar pac noretum Lt matyt 'kitataucius'?

Tiesa sitas man primime viena pazystama.Ji labai nemegsta kinu ir kitu azijieciu.As jos paklausiau o kodel?Na o ji atsake 'ka as zinau'...
                                  Nei as noriu, nei nenoriu, be to nieks nei nuo mano, nei nuo dar kieno nors noru nepasikeis. Siaip tai Lietuvai, bent mano nuomone nera ko bijot ateiti didelio afrikieciu ar azijieciu anpludzio, labai abejoju, kad kada nors jie sudarytu daugiau nei 5% tautines sudeties, todel sitokie klausimai butu aktualus nebent rasistam, o man netrukdo jokie kitatauciai nei salyje, nei mano gimtajam mieste. Be to ir taip esu pakankamai iprates, nes jau senokai Kaune gyvena ir mokosi daug libanieciu, pakistanieciu(gal ir is kitu azijos saliu) KMU studentu. Vat as esu tik pries tokias nesamones kaip taboras. Asocialius, tuo labiau ir nusikaltimus darancius asmenis reiktu deportuoti is Lietuvos, tik beda kad cigonai neturi tevynes tai nera ju kur deportuoti.
                                  Taip kad mano nuomone, tegu gyvena Lietuvoj zmoniu is kitu krastu, man jie visiskai netrukdytu.

Comment

...
                                    Taip pat sekmingai galima išgirsti iš tokių žmonių ir, kad apskritai juos beveik viskas up****sa .

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Tas tai tiesa.Bet tai kodel juos taip viskas uz***sa?Jei ju paklausi jie neatsakys + dar pasiulys i galva nes "uz***si"

Comment

Bent jau as tai pazystu ir net ne viena, ir manau su jais daug lengviau bendrauti, nei su pvz. normalios orentacijos zmonemis....
                                        Lithuanian Top 5 tallest buildings
                                        1. Europa Tower 126 m. 33 f.
                                        2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                                        3. Arfa 100 m. 29 f.
                                        4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
                                        5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Parašė Aukselis Rodyti pranešimą
                                          Bent jau as tai pazystu ir net ne viena, ir manau su jais daug lengviau bendrauti, nei su pvz. normalios orentacijos zmonemis....
                                          Gal galima būtu konkrečiau , kodėl su jais lengviau bendrauti nei su tradicinės orentacijos žmonėmis >?

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Working...
                                          X