Tu kartais(visada?) isijautes, kad esi sito forumo adminas, pradedi arogantiskai/naglai laidyt savo replikeles, izeidinejimus. Bet as tau noriu primint viena dalyka: butent del to paties kad tu esi forumo adminas, daugelis vengia lyst i karstas diskusijas su tavim, nes bijo kad uzbaninsi, o kiti, truputi vyresni tiesiog susilaiko nuo komentaru. Bet negalvok, kad tau visada cia visi pritaria, o apie mane galvoja taip kaip tu.
O del to "abejoju", jeigu tu rimtai perziurejai ta sakini, tai arba tu turi problemu su gramika, kas mazai tiketina, arba tu cinikas:
"Bet as labai kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
"Bet as labai abejoju kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
cia reikia buti aklam arba durnam kad nematyti, kad pirmajame variante kazko truksta, nes sakinys nerislus gaunasi. Ka tada reiskia: "...as labai kad kiekvienas..."??? - jeigu jau sakei, kad nerandi kur istatyt to zodzio.
kazkodel daugumoj atveju kai kazkas tiesiog priestarauja, turi savo nuomone, bent jau tarp normaliu zmoniu, tokiu izeidinejimu ir absurdisku ispejimu nebuna. Pvz. esu kelis kartus nesutikes su Eziuku, bet su juo kazkaip iseidavo normaliai diskutuoti, skirtingai nei su tavim. Gali neneigti kad esi uzsisedes ant manes jau nuo ziemos turbut mazdaug.
"kurie jau ne pirmą kartą prasilenkia su tikrove" - na o sitas pasakymas, tiesiog zemas lygis ir tiek. Ne menkiausios pagarbos tam su kuriuo(t.y. man siuo atveju) diskutuoji(jei taip galima pavadinti sita nesamone), o kas svarbiausia kad pats kai gauni kokiu nors argumentu arba aiskia oponento nuomone, tiesiog ja ignoruoji ir laidai tokius zemo lygio izeidimus ir svaigimus neaisku is kur sugalvojes, kad "prasilenkia su tikrove" ir pan. tavo apgailetinos frazeles.
Man gaila taves(ps. deja nenuosirdziai).
O del to "abejoju", jeigu tu rimtai perziurejai ta sakini, tai arba tu turi problemu su gramika, kas mazai tiketina, arba tu cinikas:
"Bet as labai kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
"Bet as labai abejoju kad kiekvienas gejus yra vaikystej isprievartautas"
cia reikia buti aklam arba durnam kad nematyti, kad pirmajame variante kazko truksta, nes sakinys nerislus gaunasi. Ka tada reiskia: "...as labai kad kiekvienas..."??? - jeigu jau sakei, kad nerandi kur istatyt to zodzio.
Parašė Mantaz
"kurie jau ne pirmą kartą prasilenkia su tikrove" - na o sitas pasakymas, tiesiog zemas lygis ir tiek. Ne menkiausios pagarbos tam su kuriuo(t.y. man siuo atveju) diskutuoji(jei taip galima pavadinti sita nesamone), o kas svarbiausia kad pats kai gauni kokiu nors argumentu arba aiskia oponento nuomone, tiesiog ja ignoruoji ir laidai tokius zemo lygio izeidimus ir svaigimus neaisku is kur sugalvojes, kad "prasilenkia su tikrove" ir pan. tavo apgailetinos frazeles.
Man gaila taves(ps. deja nenuosirdziai).
Comment