Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O kas tas aaaaaysa?

Comment

Kazkoks greitasis transportas gal?

Comment

Čia irgi kažkokia pagal Mocarto kūrybą sudainuota opera. Tai aš ją susiejau su vienu iš tuo metu 4 Vilniuje turėtų ilgų seno modelio Škoda troleibusų ir jo vairuotoju, atsimenu kažkoks aukštas vyras su juo dirbdavo: https://transphoto.org/photo/137156/

Comment

Nelabai matosi, tamsoka

Comment

Aš irgi nežinau. O normalu, kad su tam tikrais garažiniais numeriais, aš priskirdavau dirbti savo klasiokų tėvus (mintyse aišku)?

Comment

Taip

Comment

Jūs gimęs 1969 metais?

Comment

Ne

Comment

O kas tas nama(i)liukiadly?

Comment

Gal žaisliukas ?

Comment

Čia kažkas turkiškai, aš sau į lietuvių kalbą tai išverčiau kaip "Laidok tuos varžovus greičiau, laidok (savo taikliais metimais)! Reikia susirasti, kur 2012 pradžioje Stambulo "Galatasaray Medical Park" privertė J. Kazlausko treniruotą CSKĄ patirti pirmąją sezono nesėkmę. Tai turkų komentatorius, kai Joshua Shipp metė antrąją baudą, padidinusią skirtumą iki 68:64 ir sako maždaug: Namailiukiadly!

Comment

Turkai kieti

Comment

O kokius metus ir dėl ko aš dar vadinu: Bumvūmvūmvūvmvūvmvūvmvūm metais?

Comment

1979, nes tada tokie metai buvo

Comment

1977. Todėl, kad tais metais gimęs krepšininkas Rimantas Kaukėnas, atstovaudamas Kauno "Žalgiriui" pataikė metimą iš po krepšio, tai arenos pranešėjas sakydamas to pavardę ar tai pats kažkaip taip užriaumojo, kaip aš užrašiau, ar tai kažkoks dirbtinis garsas paleistas buvo.

Comment

Gal įrašą turi?

Comment

Reikia surasti, man rodos ar tik ne prieš Malagos "Unicaja" žaidė mūsų žaliai-balti.
                                    O jei manėte, kad Radzevičiaus kombainu pervažiuoti rukolų lapai yra tiesa, o gal jūs ir patikėjote, kad Blinkevičiūtė įsidarbino troleibuso vairuotoja, ir patykojusi specialiai partrenkė Šimonytę?

Comment

Žinoma, kad patikėjau

Comment

Aš atsimenu, 6 klasės pradžioje klasės auklėtoja Nijolė A. mums sako:

- Aš va dabar žiūrėjau, pas kai kuriuos jau yra dvejetų. Tai mokykitės!

Šito pasakymo metu, klasėje sėdėjo ir ta mūsų pirmūnė Dominyka, Žanetos dukra, tai aš galvojau, ką ji jautė, sėdėdama vienoje klasėje su tais nepažangiukais. Ar ji irgi neužsikrės dvejetų gavimo mada? Jai nepatenkinami pažymiai buvo tokia tolima utopija.

Comment

Turbut

Comment

Working...
                                          X