Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Nesiskiepijau specialiai, nebent kai mažas buvau, tai vakcinuotas visomis privalomomis vakcinomis.
    Čia eina paskutinė minutė, tad turėtų persti dešimtosios sekundės dalys. T.y. pažangiausiose lygose rodoma ne 00:15, o 15. ir po taškelio ten greitai tiksi, vartosi kad net akis nespėja gaudyti skaičių, dešimtosios sekundės dalys. O čia kaip matote, ne perdžia dešimtosios, greitai besikeisdamos, o tiesiog rodo tik normalias sekundes, be to greito dešimtųjų jų dalių tratėjimo.

Comment

reikia sustiprinamaja doze skiepytis

Comment

O kas dainavo "Valstybės laukia šventė - jau pilstoma kava"?

Comment

tomilinas?

Comment

Šimonytės parodija praėjusių metų "Auksiniuose svogūnuose" čia buvo. Tas Valinskas tai tikrai moka padaryti juokingai, pvz. 2018 m. buvo prezidentės D. Grybauskaitės šokis su kandidatais į jos vietą.

Comment

nesu manes

Comment

O kas tas izmaikolegidego-SKABIDIM?

Comment

valinskas?

Comment

Čia iš kažkokios dainos, berods grupės Maywood - You`re The One ar kaip ten man pasigirdo kažkokia frazė priedainio pabaigoje...

Comment

O už ką, dėl ko 2009 m. mintimis aš kovojau ir siunčiau maldos prašymus su M. Mikutavičiaus daina "Trys milijonai"?

Comment

Kad laimetum loterijoje?

Comment

Gal šita užuomina ką nors padės?
                          Attached Files

Comment

Kad nupjautu ten žolę?

Comment

JOOOOOOOOOOOOA! Raudonomis rodyklytėmis pažymėjau Sūriko atvykimo kelią iš Veprių miestelio, o atskiru, į apačią nubrėžtu brūkšneliu - vietą, per kurią jis įvažiavo į lauką. Žalia uždara gyvatėle apibrėžiau kaip jis šienavo. Atsimenu, pirmą dieną padarė vos 4 ratus tokiu maršrutu ir jam sulūžo dumalakas (peilis). Sekančią dieną, man padedant semti vandenį iš šulinio pamačiau, kaip vėl išdidžiai atrieda tas jaunuolis keliu ir gale prikabintu, išdidžiai pakeltu smulkintuvu. Klausimas - kodėl jis nešienavo tos lauko dalis, kur netaisyklinga forma išsidėstę auga medžiai ir krūmai (nu ten kur kaip veidrodinio atspindžio ant šono paguldyta raidė Г arba L ir dar vienas medelis)?

Comment

Gal nesumokejo jam?

Comment

Tas jaunuolis bijojo šienauti, nes turėjo informacijos, kad tame plote yra akmenys - bijojo sugadinti peilį. Tad sekančią dieną to likusio kvadrato pabaigti smulkinti atvažiavo jo tėvelis, kurį vadinu Albertu, su tuo pačiu traktoriumi MTZ ir tuo plokščiu kvadratiniu smulkintuvu. Tai jis paskui pasakojo, kad peilio nesugadino, tik su ratu buvo užvažiavęs ant akmens.

Comment

Jei neturite ką atsakyti, sakykite gi, kad ruoščiau naują klausimą! Mums liko jau visai nedaug, jau baigiu čia šitoje temoje ištaškyti visus klausimus, kuriuos trumpiniais buvau susirašęs į Microsoft Word failą (buvau prisegęs foto, kur daviau išsirinkti vieną klausimą, kur pasirinkote "Kaip bendrauti su kunigu").
                                    Attached Files

Comment

Uzduok

Comment

Tai va, matėte gi foto, kur propalestinietiškos propagandos atsišaukimai.

Comment

O koks klausimas?

Comment

Working...
                                          X