Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O padėtumėte išspręsti tokį galvosūki vienam draugui - jis turi draugų Tadžikistane, tačiau skristi lėktuvu bijo. Jam visai būtų priimtina važiuoti automobiliu, bet yra keli bet: jis yra ne tos orientacijos, taip pat - turi asmenybės sutrikimų. Pro kur jam geriau važiuoti? Pirmu atveju, Iranas atkrenta, nes ten už šią nuodėmę bus pakartas, o Rusijoje dar 2013 m. buvo uždrausta vairuoti tiek tų mažumų atstovams, tiek asmenybės sutrikimų turintiems asmenims, tad gali neįleisti į šalį ir apgręžti atgal. Kaip geriau vykti?

Comment

iranas

Comment

Nu jei neskleisi informacijos apie save, gal ir nesužinos, bet ką gali žinoti.

Comment

nu jo

Comment

Mokėtumėte užfrachtuoti krovinį?

Comment

laisvai, tam didelio mokslo nereikia

Comment

O tikite, kad mes esame motyvų žemė? Nu tų visų pirmykščių pagoniškų dievų ir deivių, kitų senovės legendų ir padavimų?

Comment

zinoma

Comment

Aš būdamas 4 klasėje labai pamėgau skaityti užrašus ant įvairių pakuočių, kur būna tas pats parašyta keliomis kalbomis. kaip žinia, telefono su internetu dar neturėjau. Ką aš perskaitęs esu paklausaęs "kas ten su kuo varžysis"?

Comment

trylika penki?

Comment

Warszawa. Dar ištariau tą girdint mamai, ji perklausė, bet kažkaip rimčiau nesusidomėjo mano autizmu.

Comment

tai ka ji padarys, juk nepagydoma lygtais

Comment

Ką bendro turi "Nelson Mandela forum" arenoje, kurioje namų rungtynes yra žaidusi Sienos "Montepaschi" komanda, sirenos garsas ir mano iš lietuvių kalbos gautas trejetas? Sirenos garsas toks maždaug "Plyyyyyyyrpt!".

Comment

gal kai gavai trejeta, tai plerpei?

Comment

Ten 7 klasėje reikėjo pašnekėti kiekvienam, buvo užduota tema, kažkas apie draugus. Nu ir aš pradėjau, o pabaigoje reziumavau, kad "Jeigu tatatatattatata, tai būsi toks visiškai pypt!". Tai mokytoja Levita nutraukė mane, sako "Gerai, viskas, 3!". Tai tą "pypt" pasakiau mintyse atgaminęs tos sirenos garsą, nes prajuokno kažkurių rungtynių toje arenoje pabaiga, kur žaidėjas siekė kamuolio, griuvo ant žemės ir tuomet užplerpė ta sirenytė. O Dominyka už savo kalbą gavo 9. Šiaip, palyginus su visa klase buvo galima ir 10 parašyti jai.

Comment

Mano laikais lenina garbint reikėjo

Comment

2016 m. vasaros 2-oji pusė, veliau ruduo, žiema. Kai "Žalgirio" stotelėje įsėdavau, vos už kelių minučių, pro Kalvarijų turgų, žiūrėk jau ir Žaliąjį tiltą pasiekei. Tai mintyse galvodavau, kaip kažkokia moteris (gal tai - mama) kažkur pasąmonėje šneka "Kaip greitai čia veža!". Bet realiai ten ne greitas vežimas, o tai, kad gyvenome vos kelios stotelės nuo centro. Ech, man tik 25 metai - ir visus likusius gyvenimo metus, kiekvieną dieną atsibudęs turėsiu gyventi ir ilgėtis to gyvenimo tokioje strategiškai patogioje vietoje, iš kurios gali kontroliuoti visą miestą. Kiekvieną dieną prabudęs mąstau, kiek dar teks kentėti su žinojimu, kad geriausia mano gyvenimo metai jau praeityje. Tie 8 metai - tai mano aukso epocha, per kurią susipažinau su daug naujų žmonių, atradau save kaip tvarkdarį, galėjau iš arti pamatyti riaumojančias fūras ir dar daug visko. Kiek nutikimų galėčiau papasakoti.

Comment

Tame ciobiskyje ar kur ten bus dar įdomiau

Comment

Didžiasalyje. O kas ten gero? Zombiai, ombia, ombia, ombi...

Comment

Bet pasienis salia, galesi laukti tanku, šarvuočių, tai idomisu uz furas.

Comment

Working...
                                          X