Mockus?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Čia tose rungtynėse su Makedonija, po kažkurios minutės pertraukėlės, gal po tos, kur buvo 11.3 sek. kai visi žaliai apsirengę lietuvių sirgaliai tikėjo, kad persversime rezultatą savo naudai.
Va čia kai Jasaitis prasižengė, kai gerą minutę vyko diskusijos dėl to, kiek turi likti laiko, čia lietuvių treneris, iš gesto ir lūpų (jei atsisakote žiūrėti video, tenka kelti foto) tikriausiai sako, kad turėjo likti ne 0,5, bet 2 sekundės.
Comment
-
Kodėl, kad pralošėm?
Darydamas vonioje čiukurovas (kartais ir kambaryje) esu mintyse nusipiešęs tokį didingą vaizdzialį, kad tam tikroje situacijoje... galiu duoti tokias užuominas kaip "mirkt, mirrrkt!" "žyb, žyyyyyybt!". Čma-aukšt, čma-aukšt!" (A)BA. Čia aišku visiškai nulinės tikimybės scenarijus, bet pasvajoti verta.
Comment
-
ABA arba BA - tai dažniausia raidžių kombinacija, kuriomis baigiasi Uzbekistane registruotų vilkikų numeriai. Kažkur iš kito tolimesnio miesto mane į Vilnių (gal iš jo) veža fūristas iš kokios nors tokios egzotiškesnės šalies ir sėdėdamas šalia vairuotojo priekyje pro langą pamatau, kad važiuoja koks nors mano buvęs kaimynas ar tas klasiokas ir aš paprašau vairuotojo, kad jis pamirksėtų anam šviesomis, kad tas atkreiptų dėmesį ir sustotų. Nereaguojant į mirksėjimus, aš pro dešinį kabinos langą iškišu ranką ir pradedu su ja mosikuoti aukštyn-žemyn kuo platesniais mostais, kad to priekyje važiuojančio automobilio vairuotojas galiausiai neapsikentęs kodėl yra stabdomas, pro veidrodėlius pamatęs mano mojavimą sustotų, ir tuomet abiems sustojus šalikelėje, aš prie jo prieičiau ir sakyčiau:
- Labas, prisimeni mane? Mes buvom klasiokai/kaimynai?!
Comment
-
Šiandien leidžiuosi pėsčias nuo "Vilkpėdės šilo" kalno. Prieinu Savanorių pr., kurį reiks kirsti norint pasiduoti į Ž. Panerių pusę. Ir pamatau, kad atlinguoja kažkoks senas troleibusas. "Gal kartais bus 1632, kuris garsus tuo, kad dirba 4 maršrutu, kuris kerta Antakalnio-L. Sapiegos g. sankryžą, kuri yra pakeliui į vieną iš paslapčių subjektų - Valstybės dokumentų technologinės apsaugos tarnybą, kur gamybos priežiūrą dikt(atori)uoja Liu Šu?". Ir matau - akurat, 1632! Bet nespėsiu. Sulaukiau žalio pagaliau, perėjau kelią. Gan greit atvyksta 24 autobusas. Jis mane pamėtėja iki Valkininkų stotelės. Bevažiuojant pagooglinu ar dar spėsiu su tuo nuvažiavusiu padaryti pusę rato - Antakalnio link. Visgi, tai pertraukiamu grafiku dirbantis troleibusas, kuris šįdien į Panerius daugiau nebeužsuks. Na ir ką - pereinu kelią - įsėdu vidun. Toji ponia vairuotoja, kuri kaip aš įsivaizduoju, kad iš tikrųjų turėtų būti panaši į tą VDTAT Gamybos priežiūros skyriaus vadę, pasirodo RŪKO! Išlindusi į lauką traukia dūmelį užsigerdama kava, tačiau kadangi sėdėjau pačiame priekyje, rūkalų smarvė pro priekinių durų plyšelį prasiskverbia į saloną ir jaučiasi visu gražumu. Gal ji iš tikrųjų nėra ir niekados nebuvo kaip slaptoji agentė "Liuda Šuminienė"?
Vilnius, 2025-eji.
Comment
-
Čia rungtynės, keliančios nesuvokiamą gailestį man. Kaip su prieš 9 mėn išsikraustymu su mama iš anų namų į dabartinius, taip ir su šituo maču - jaučiuosi vienu metu lyg tai būtų įvykę labai seniai, bet tuo pačiu ir taip, lyg ką tik. Utenos "Juventus" likus apie 3 minutėms dar pirmavo bene 15 taškų skirtumu, bet prasileido vieną metimą, kitą tritaškį. Kai jonaviškiai pradėjo artėti ir kalė šeimininkams vieną po kito taiklius metimus, jų treneris Kęstutis Kemzūra (taip, tas pats su kurio treniruota LVKR rezultatu 65:67 pralošėme Eurobasket 2011 prieš Makedoniją) kai ėmė time-outus, tai man taip gaila to Kemzūros pasidarė. Nu kaip nepasisekė, kaip išbarstė turėtą persvarą. Ir kai jis imdavo tas minutės pertraukėles kai jo komanda pradėjo byrėti, ta sirena taip graudulingai lyg paveždavo kažką lauk. Greičiausiai - pačius šeimininkus. Tokia tik "...lllllllllpt!". Nu kaip tam Kemzūrai nesiseka, arba kaip ten tada Kaune prieš "Žalgirį" jau beveik pirmavo, bet to nenaudėlio Fransisco ir Smile`agičiaus dėka buvo priversti palikti aikštę nuleistomis galvomis, su nusivylimu tokiu. Taip ir dabar - Jonavos komanda tik artėja, o Kemzūra beviltiškai plešia vieną po kitos minutės pertraukėles ir ta utenietiška dar didesne neviltimi atsiduodanti sirena lyg pagalbos šauksmas: "Padėkite, mūsų komandą skriaudžia varžovai, artėja prie mūsų ,neleidžia laimėti ar kitaip ramiai pabaigti rungtynių!".
https://www.youtube.com/watch?v=d4Ka7sZvShM
Ką manote apie TAI? Ar gerai šeimininkų sirena Utenoje lauk pa`išvežė pačių šeimininkų "Juventus"`ą?
Comment
-
Brangieji, šią mielą dieną, kurią daug kas matote kaip margučių da(u)žymo fiestą, iš tikrųjų yra religinė - tai Kristaus prisikėlimas. Per Kalėdas žydai jį nukryžiavo, o dabar ta diena, kai jis atgimė iš naujo, taip parodydamas tvirtą atkirtį mirčiai, kaip pabaigos pergalei. Šią dieną, nors fūrų ratai Europos ir Eurazijos greitkeliuose suktis nesustos, noriu kiekvieniems jūsų palinkėti susitelkimo vardan bendro tikslo. Skleisti gerą žodį kitiems net darant kažką priešingo, pvz. skundžiant pažeidėjus, šalinant forumo dalyvį. Tai diena, per kurią (o ir po jos) mes galime vėl iš naujo mokytis būti šviesuliais kitiems, pagaliau išnirusiais iš gūdžios tamsos. Te atgimimas, naujai veržlios idėjos ir nenumaldomas pavasariškas nors skristi į šalies tolybes pas gimines ir į dangaus platybes veda jus tik pirmyn ir pirmyn!Paskutinis taisė Kristupas0220; 2025.04.20, 18:49.
Comment
-
Kai antrąją Velykų dieną mirė popiežius Pranciškus, pasigirdo siūlymas dėl gedulo sustabdyti kažkurias Italijos futbolo lygos Serie A rungtynes. Taip, galima ir šitą, bet geriausias pagarbos mirusiam žmogui būtų stabdyti visas tos šalies greitkeliuose pirmyn-atgal siuvančias fūras! Stabdykite juos, judančius riaumojančius kelių žirgus-gyvates greičiau! Ir išvis man nesuvokiama, kaip tokių uoliais tikinčiais katalikais pasižyminčių šalių kaip Lenkija ar Italija, greitkeliuose gali riaumoti šitiek daug tų riaumojančių sunkiasvorių mašinų, kurios su katalikybe neturi nieko bendro? Juk jas vairuoja dažniausiai rūkantys, treningus mūvintys diedai, kurių viena pagrindinių pokalbio temų - nepadorūs anekdotai apie moteris. Ir kaip tai gali būti suderinama? Jei šalies gyventojai tokie pamaldūs, kodėl jų šalis raižo tiek daug tų monstrų? Taigi, jei iš tiesų norime pagerbti mirusį Šventąjį Tėvą, geriausia būtų bent trumpam (o geriausia - visam laikui) sustabdyti tų vilkikų lingavimą tos, o gal ir aplinkinių šalių, kaip Prancūzija, keliuose! Suprantu, tokios buitinės-buhalterinės rūsčios šalys (kurių daugiausia yra NVS sandraugos tarpe), toms šalims tai kaip ir pridera. Bet nuo seno katalikiškoje Europoje matyti tūkstančius tų žemę drebinančių siaubų yra kažkoks kognityvinis disonansas. Katalikiškas kraštas - tai šalis, tauta, valstybė, kurioje nėra tokių baisių riaumojančių mašinų, kurioje nieks neturi ginklo, nedirba profesijų, kurios skirtos nuskriausti kitą žmogų (VST, taip pat įeina privačios saugos firmos), šalis kurioje nieks nežaidžia sporto šakų, kuriose propaguojama kova, pralaimėjimo varžovui įrašymas (įskaitant krepšinį). Šalis, kurioje nieks neskuba - bėgimas irgi nesuderinamas su krikščionybe, nes kunigai visuomet kalba tuo balsu pro nosį, vaikšto itin lėtai, todėl tikinčioje šalyje turėtų būti uždrausta skubėti - tiek bėgti į troleibusą, tiek maratonus Vingio parke. Tikinčioje šalyje mokytojai mokykloje turi nerašyti nepatenkinamų pažymių, o medaratoriai - nealinti iš forumų. Vilkikų skaičius turi būti minimalus, o ne perteklinis, kaip kad dabar. Tikrai kraupu, kad net ir mirus Vatikano valdovui, Italijos greitkeliuose tiek tą pačią, tiek kitą dieną vaizdelis ko gero va toks:
https://www.google.com/maps/@44.5627...oASAFQAw%3D%3D
Kaip toje vengriškoje (Europos vidurio šalies ir vieno iš krovininio transporto susikirtimo taškų) kalba atliekamos dainos intarpo: FYP FYP FYP FYP FYP FYFYFYP FYP, FYP FYP FYP FYP FYP FYP FYP, Mongar gongar bongar dongar - ėjn! Syvė-na-ko lipk-į-dangų, mawuakaliego-račpiedangų, syven bojan-ojan kė-ėm!
Comment
-
VSD rekomendavo neleisti Žemaitaičiui dirbti su slapta informacija: užkliuvo jo poelgiai
https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvo...vo-jo-poelgiai
Man rodos, kad Žemaitaičio mėgstamiausias patiekalas (pagal jo pavardės skambesį) yra riebaluose iškepti ir išvolioti plokščios apvalios formos blynai. Gal bulviniai, gal Žemaičių...Ar aš klystu?
Ech tie 3 "šaunūs" vyrai - Paluckas, Skvernelis, Žemaitaitis.
Comment
-
aVakar gal kokį 6 kartą atsisveikinau su Reddit bendruomene. Įdomu, šįkart vėl tik laikinai ar jau visam laikui? Susikuriu paskyrą, su kuo nors pasikapojęs išsitrinu, nes man nepatinka mano bendraamžių (kurių ten neršia daugiausiai) rašymo stilius, išsireiškimai, įžeidinėjimai už kuriuos skirtingai nei miestuose, niekas nepuola šalinti.
p.s. 6 maršruto troleibuso vairuotoja dirbo ta Aula-Magna su 1112. Ta, kuri ant savo vairuojamo troleibuso stogo turi susimontavusi priešlėktuvinės-priešraketinės gynybos sistemas, kurių pagalba skirtingų lygių sankryžose numušinėja virš jos troleibuso važiuojančiose transporto priemonėse keliaujančius ar pėsčiomis einančius pėsčiuosius, kurie praeityje yra ant jos rašę skundus į VVT.
p.p.s. Taip pat informuoju, kad šiąnakt sapnavau, kaip užsirašiau pas gydytoja psichiatrą įprastai ambulatorinei 15 min. konsultacijai, bet atvykus paaiškėjo, jog tas pats laikas priskirtas dar 5 žmonėms. Įėjus į kabinetą paruoštos lovos ir sena korumpuota sovietiniu laiku dvelkianti (kyšio už paleidimą besitikinti) slaugytoja sako, va tu gulk čia, tu čia, Pučinskas va čia! Tuomet ji paėmė mano ranką, į kurią norėjo įsmeigti kateterį. Aš baisiai išsigandau, kad per miegus netyčia pasukęs ranką galiu jį susivaryti dar giliau, tad išsigandęs pasišalinau iš patalpos. Čia sapnas ir nutrūksta.
Comment
-
Prieš kelias valandas valgydamas vakarienę pagalvojau tokią tragikomišką žmogaus žūtį policijos pareigūnų dėka: įsivaizduokite mane tamsų pavasario vakarą nusprendusį ties šia vieta* kirsti gatvę tiesiog va čia, kur nėra perėjos, nes kitame "krante" pamačiau ties kelkraščiu paliktą skarbonkę: visgi 10 centų depozitas. Pernelyg nesidairęs, tiesiog maunu į kitą pusę. Ir čia pat iš kažkurios pusės važiuoja policija. Tie pamatę jiems prieš nosį per gatvę prastraksintį jaunuolį, tuojpat įjungia švyturėlius ir pradeda vytis, kad surašytų protokolą pagal ANK 428 str. (Važiuojamosios dalies perėjimas kur draudžiama). Ir aš, siekdamas išvengti jų dėmesio, nubėgęs gilyn į kiemą, atsidarau analoginio antžeminio šiukšlių konteinerio dangtį ir įšoku vidun. Gal nepastebės, kur įlindau? Kelias sekundes patylėjęs, negirdėdamas pareigūnų kerzų žingsnių, sėdėdamas jo pustuščiame viduje, pradedu stumtis pats gerai nesuprasdamas kur važiuoju. Ir gaunasi taip, kad išriedu į pagrindinę sankryžą. Pareigūnai jau neberadę, kur nuo jų pasprukau, jau ruošiasi sėsti į savo VW Caddy, ir tik pamato komišką vaizdelį, kaip į sankryžą ant ratukų įrieda neaišku iš kur pilotuojamas tamsiai žalias šiukšlių konteineris. Kaip tik link ten važiuoja vilkikas ir tik BŪŪŪŪŪŪŪM nuneša načiort tą konteinerį su jo viduje buvusiu turiniu. Tuomet policininkai pribėga ir oba, čia gi tas mūsų besivaikytas žmogelis ištaškytas kartu su visomis kitomis jame buvusiomis atliekomis. Būtume leidę jam ramiai prabėgti gatvę neleistinoje vietoje, būtų gyvas, tegu ir paleistas be fiksuoto administracinio nusižengimo, bet bent jau gyvas, o dabar... Taip išeina, policininkai turėtų būti teisiami už kito žmogaus (ne)tiesioginį privedimą prie savižudybės? Ką apie tai pasakytų Mosėdis (Mosėdka)? Nu, kur per raudoną abudu? O gal... Vaikai, baikite trepsėt? Ar tiesiog paimtų ir apsiverktų?
* - https://www.google.com/maps/@54.6842...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Skursta Lietuvoje arti milijono žmonių (nuoroda apačioje)! Kur Tadas Burgaila? Ką jis apie tai galvoja? Jo vadovaujamas startuolis KiloHealth generuoja milijoninį peną, o kažkas provincijoje vos galą su galu suduria! Argi tai teisinga? Kiekvienas už save, ar ne? Turtingiesiems skurdžių problemos nerūpi? Aš sakau, jei būčiau turtingas, atidaryčiau jiems kokią valgyklėlę, kad nereiktų susigundyti "išmintingų žmonių" pasiūlymais užsidirbti eurų gabenant narkotikus į Siaubo Arabiją.
https://www.youtube.com/watch?v=EN9kMF8d3WE
Comment
-
Bet tai tikrai 2024 m. spalį jaučiu tie laisviečiai tokie buvo kaip pargriuvę, palinkę ir žiaukčiojo nuo Seimo sales apėmusio aušriečių paleisto rudojo tvaiko. Visi šitie - Armona, Raskila, Fata-Morgana - tokie it gulintys ant nugaros ant parketo ir užsidengę veidus nuo tos korumpuotų žmonių sudarytos partijos paleistų nuodų ir su kojomis bemakaluojantys orą lyg mintų dviratį tarsi prašo:- Deguonies, duokit kas nors deguonies, mes tuoj išgaišime, kas čia dabar nutiko? Taip, tai Nemuno aušra susižėrė kelioliką mandatų, palikdama šaltibarštinę partiją su lygiai 0 vietų parlamente. Aš įsivaizduoju, kad tokia gėda po šių rinkimų La!svės partijai turėtų būti panaši, kaip pralaimėti futbolo rungtynes svečiuose, kur rudai pasipuošę šeimininkų sirgaliai ošia, šėlsta su savo žaidėjais, o pralošę, suprakaitavę ir susmirdę svečiai sustingę pritūpę verkia patyrę nesėkmę, ant jjų galvų pilant šaltam rudeniškam lietui. Kaip jaustis (by Igor Tauted). Kokie nuodai palaeisti į Lietuvos politiką tądien buvo. Ir kas už tai atsakingi? 40+ metų su šaranais važinėjantys Plungės, Telšių, Kelmės, Tauragės, Šilalės, Pagėgių, Šilutės rajonų pašalpiniai diedai, slepiantys ar rūkantys kontrabandines cigaretes, gaunantys algą vokeliuose prie statybų, mušantys žmoną, šlovinantys Luką&Šenką, dejuojantys, kad susipykome su Kinija. Vat ir prašom. Ir tokie murzini kaimo japai savo balsais tarsi nuskalbė, nukrėtė šiurpiu 2011 m. lapkričio lietumi tą teisingąją, pažangiąją IT startuolius globojančią, tačiau kaimo žmogaus nematančią jaunų asmenų partiją. Nu bet tikrai kokie užslėpti nuodai tautai yra ta "Nemuno aušra". Blynų ir Jungtinių valstijų mėgėjas Ž. Remyga sakė, kad rodys kur smogti į "paties padoriausio Žemėje" žmogaus - L. Gabriuko namus, paskui siūlė padidinti leistiną atsiskaitymų grynais sumą nuo 5 iki 15 tūkstančių (nes jo rinkėjai būtent pralobo iš nelegalaus darbo ar kontrabandos), Smirda, smirda ir dar kartą smirda nuo tų, kaip sakė Grybauskaitė, fašistuojančių rudmarškinių paleistų nuodingųjų dujų., kurios ištroškino, išgaišino išvartė bei išguldė visus iki vieno laisviečius. O čia atbildėjo ŽemReMyga (prieš tai gudriai laiku pasitraukęs) ir ir nupylė visus tuos jaunų žmonių pamėgtus konservus, libus ir laisvius. Gal jų partijos pavadinimas - užuomina į Graikijoje daug metų siautėjusią fašistinę "Auksinė aušra"? IR su pasipūtimus tas Živilės Ž. vyras sako: Jokių partnerysčių nebus, mes už tradicinę šeimą! Kadangi jo rinkėjai - Žemaitijoje gyvenantys, su purvinais automobiliais važinėjantys, iš pusiau legalių šaltinių gyvenantys, galimai apsibezdėję ir dvokiantys rūsski-pūsski myr gerbėjai, todėl jiems tokia retorika visai priimtina. O ką dabar veikti La!svės partijai su nauju vadovu priešakyje? Ruoštis artėjantiems Seimo rinkimams, iki kurių dar kone 3 metai? Kaip nenumirti nuo to pasklidusio rudo dvoko, kurio lopšys - Kelmės ir Šilalės žemės?
Ačiū, kad šis forumas - geriausia terpė man išsilieti, negaunant tokių epitetų kaip "šyzikas" ar "laikas į ligoninę". Čia daugiau vyresnio amžiaus žmonės, kas man patinka, negu kad degradavę bendraamžiai, kurie platina naratyvą, kad parūkyti žolytės - nieko blogo, nes gi žinai, reikia atsipalaiduoti (lyg tai nėra kitų būdų įdomiai leisti laisvalaikį nepažeidžiant įstatymų).
Mano visi pranešimai parašyti savomis rankomis, naudojant klaviatūrą. Viską kepu pats, jokio dirbtinio intelekto čia nėra, kaip daug kas, perkaitęs mano kliedesius, galvodavo kitame žemo lygio forume iš R raidės. Pats skiriu laiko išrašyti mintis apie tai, kas dedasi. Blinkė irgi drauge su Remyga raudoną smogą paleido, nupūsdama į šalį Šimonių Ingridą kaip kokia fūra Bač-Kiškūno medėje, Vengrijoje - FYP FYP FYP, FY FYFYFYP-FYP!
Comment
-
Atsiprašau, kad darsyk prašau jūsų dėmesio.
Vakar sapnavau, kad Žemaitės st. įsėdome į 29 autobusą su vienu buvusiu kaimynu pavažiuoti vieną stotelę - iki ant kalno esančios Statybininkų st., kur dažnai stovi kontrolė. Anas dar įsitempė dviratį į vidų. Ir akurat! Nepamenu, kaip baigėsi kolegai, bet kaip visados tokiuose sapnuose, kontrolierių dėmesio bei nuobaudos kažkaip išvengiau. Ar neatkreipė dėmesio ar išsmukau slapta... Kažkaip nei viename sapne nebuvau pagautas, nors dalyje sapnų tikrai keliaudavau be bilieto. Kažkaip sekasi tuose sapnuose, matyt mano smegenyse yra užprogramuota jų bijoti, tačiau nenukentėti.
Dabar šįryt sapnavau, kad buvau senojoje Panevėžio autobusų stotyje, į kurią įsigyti bilietų [sapne] buvo nukreipiami keleiviai. Tai ten aš beeidamas link pastato, su koja nuspyriau ant žemės besivoliojusią cigaretę, kuri nuskrido ir beveik atsitrenkė į sieną. Tai šalia stovėjusi bobulė ją pakėlė ir išmetė į šiukšlių dėžę. Aš jai padėkojau, kad padarė teisingai. Įėjus į vidų, stovėjo kažkoks dėdulė, panašus į Liucijų Ambrašką ar tai daktarą Imunikauską. Ir jis man pareiškė, kad blogai padariau, jog pats jos neįmečiau į šiukšlių dėžę.
Aš jam atsakiau, kad nenoriu purvintis pirštų, nes tarpmiestinėse kelionėse ne visur gausi nusiplauti rankas. Tačiau pabrėžiau, kad kol gyvenau laimingiausią gyvenimą Oršos gatvėje, ten negailėdamas jėgų ir gyvybės plikomis rankomis kilnojau kiekvieną nuorūką, prižiūrėjau kelio ženklų laikymąsį. Tai jis vis tiek buvo ne itin patenkintas mano pasirodymu.
https://www.facebook.com/watch/?v=961494192122016 - paklausius šitos dainos, man susipiešia toks vaizdelis: buvai mažas vaikas, džiaugeisi nerūpestinga vaikyste su žaisliukais jaukiuose namuose prie TV židinio, klauseisi laidos Tele-Bim-Bam, na o vos po daugiau nei 10 metų, būnant kokių 17 m. paaugliu tave per žioplumą pamiršusį pasižymėti bilietuką pričiumpa CEMENTAS BOBROVIČIUS, kuris tarsi paniekinęs visą tavo gražią spalvingą vaikystę ištempia iš troleibuso ir pasodina į autobusiuką, kur esi perduodamas cementinei ledi Genutei Karpovičienei, kuri suraito tau ADMINISTRACINIO NUSIŽENGIMO PROTOKOLĄ pagal ANK 446 str.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2025.04.28, 14:40.
Comment
-
Sapnavau, kad buvau pas mokytoją L. B. (L. T.) anglų kalbos pamokoje, kuri dabar jau direktorė, tad jos pamoka vyko tame ankštame direktoriaus kabinetuke. Paskui kažkaip atsidūriau šioje stotelėje https://www.google.com/maps/@54.7209...oASAFQAw%3D%3D ir ten iš manęs atėmęs kepurę ir ją laikydamas aukštai virš mano galvos iškeltoje rankoje, mane erzino kažkoks diedas su dar vienu draugu. Man pavyko iš jo perimti savo kepurę ir aš keršydamas su dantimis jam įkandau į veną. Ne alkūnės linkyje iš kur imamas kraujas, bet gerokai žemiau, arčiau riešo prakandau jam 2 skylutes iki kraujo už vagiliavimą. Tai labai greitai šioje stotelės įvažoje sustoja nedidelis traktorius su lenkiškos registracijos numeriais, o jo tempiamos priekabos numeriai - lietuviški. Tai traktorių vairavę žmonės išlipo, o tas mano vagis su savo kolega įlipo, vienu žodžiu, apsikeitė vietomis. Bet kai pamačiau, kad stotelėje sustoja traktorius, pasijutau įsižeidęs, kaip jūs drįstate iš stotelės imti žmones su neviešo naudojimo transporto priemone ir taip tyčiotis iš tokių kaip aš, kurie neturi draugų, pas kuriuos galėtų paprašyti, kad jį/juos kas nors taip paimtų. Ir dar PL numeriai - t.y. Lietuvos policija dėl tokio menkniekio net nebandys nustatinėti savininko.
Comment
Comment