Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ji cementinė, nes yra mano išgalvoto savo kolegos Cemento Bobrovičiaus bendradarbė.
    O kokį žmogų iš to savo gimtojo daugiabučio, kuriame pragyvenau 16 metų, kokį kaimyną esu mintyse pavadinęs Anadyriu? Miesto pavadinimą tai žinau iš enciklopedijų, jau tada mėgau virtualiai tyrinėti pasaulio platybės. Apibūdinkite išvaizdą ir charakterį to žmogaus, kad jį pamatęs sakyčiau "O, čia Anadyris šitas!".

Comment

Turetu buti toks panasus visapusiškai i buvusi politinio biuro nari suslova

Comment

Toks nuplikęs diedas, nelabai kalbantis lietuviškai. Kartą jis pas save bute 9 aukšte darėsi remontą, tai kažkokias medines lentas, kad būtų paprasčiau ir nereiktų nuleidinėti jų liftu žemyn, tiesiog pro langą metė ant žemės vieną po kitos, kur vėliau jas turėjo atvažiuoti susirinkti kažkoks autobusiukas. Tai mano mama dar kompiuteriu surinko ir atspausdino jam rusiškai parašytą perspėjimą, kad taip nedarytų.

Comment

Nu tai kaip ir įsivaizdavau

Comment

Jo, atsimenu kaip iš viršaus skrido tos jo metamos lentos žemyn viena po kitos. Atsimenu, kaip per 2014 m. prezidento II turo rinkimus vyko debatai, tai buvo galima užduoti klausimą viens kitam, tai Balčytis klausė Grybės, kodėl ji atleido Ušacką, o Dalia paklausė Balčyčio "jei turgelyje pamatytumėte močiutę, prekiaujančią pakalnutėmis, ar pirktumėte?". Turbūt norėjo prigauti aną, kad mokės tai grynais ir taip bus niekur neužfiksuotas sandoris, jokio mokesčio valstybei...

Comment

Dar nesu nei karto gyvenime dalyvaves rinkimuose

Comment

O žinote, kad Paleckis kalėjime įkūrė roko grupę "Spygliuota viela"?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                  O žinote, kad Paleckis kalėjime įkūrė roko grupę "Spygliuota viela"?
                  Ne

Comment

Tai va, gavo 6 metus už šnipinėjimą, tai vietoje to, kad sėdėtų tyliai, sugebėjo NSGK išvadinti "Nacistinio saugumo ir gynybos" komitetu. Tai Kaščia davė pareiškimą policijai ir Paleckio širdis dužo - dar 0,5 m. kalėjimo.

Comment

Tai uztenka bet ka viesai pasakyti ir gauna 0.5 metu. Tam nereikia net teismo, juk viskas ir taip aišku

Comment

O ką ta griežtoji šokių mokytoja Žukienė pasakė, kai pamatė, kaip dičkiai per tuos turniketus peršoko, iš tolo įsibėgėję. Vienas hop, kitas lekia irgi su rankomis atsispaudžia ir irgi prašoka - o kam žymėtis kortelę, jei galima pavaidinti kietuolį ir prašokti? Ką sakė tą mokytoja, pamačiusi šį vaizdelį kartu su kita darbuotoja?

Comment

Job*matj?

Comment

- Ooo, puiku, puiku!

Comment

Žinote tokią Vilniuje pasižymėjusią Jevgeniją Mackanec? Taip, ji dirbo oro uoste picų kepėja - tai vienas faktas. Bet ji žinoma ir dėl kitos veikos.
                              Duosiu užuominą - pamenu antraštę: Teisme - ypatingo jautrumo drama: verkė net vyrai, girta vairuotoja maldavo atleidimo.

Comment

Tai avarija padare?

Comment

Jo, Vilniuje, prie Baltojo tilto pėsčiųjų perėjoje Upės g. Ten tai partrenktai merginai trūko kelių cm pereiti, bet jos koją ta girtutėlė su Volvo vos vos kabino ir to užteko, kad pargriauti ir panardinti į komą. Panašiai, kaip aš sukūriau, kur Blinkė su troleibusu partrenkia Ingridą.
                                  O kažkada esu skaitęs, kaip neteisingai keleivių kontrolės nubausta pasijutusi keleivė perkirpo savo kortelę ir nusiuntė ją įmonės adresu, taip parodydama, kad atsisako savo nuolatinio bilieto ir daugiau nebesinaudos jų paslaugomis. Nu bet tvarka yra tokia, kad kortelę reikia būti pasiruošus aktyvuoti jau lipant, o ne tai kad įlipsiu, įsitaisysiu, tada nusimausiu pirštines, išsitrauksiu kortelę... ups, jau privažiavome kitą stotelę ir čia kaip tik laukia tie budeliai.

Comment

Durna ir bažnyčioje muša. Kam vazinetis tais prasmirdusiais autobusais?

Comment

Atsimenu, Vilniuje būdavo kažkoks autobusas KAROSA, gar. nr. 234, man rodos reguliariai dirbo 73 maršrutu, tai jo vairuotojas perėjose norėdavo būti pirmas. Aš ten pradinėse klasėse turėjau kažkokia šizinę fobiją, kad norėdavau pirmas pereiti gatvę. Nu ypač kai kartu su mama eidavome ir ji mane vesdavosi.

Comment

Karosa

Comment

Žaneta

Comment

Working...
                                          X