Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Tai pats taip rašėte, kai pasakiau, kad įsėdus į 4 troleibusą man mintyse skambėjo jos pavardė. Pradžioje sakėte, kad "visiems taip būna ubagų transporte", o vėliau - kad lups skūras gyviems.

Comment

jei taip sakai...

Comment

Va pvz. jums ne įdomiau sužinoti, kaip į rodos paprastą popierinį dokumentą įterpiami tie švytintys plaušeliai, hologramos? Juk liečiant tokį dokumentą pirštais jis atrodo vientisas, niekuo neišsiskiriantis. Bet pakreipus prieš šviesą pamatai, kad į jį įkomponuoti visokie apsauginiai elementai. Tai vat techniniai duomenys - kaip, su kokiais prietaisais tai padaroma, kokie dažai naudojami ir yra valstybės paslaptis.
        https://www.lodvila.lt/galerija/

Comment

man idomiau zmones, negu technologijos. O lietuviams pasus ar ne Baltarusijoje gamina?

Comment

Tai vat VSD ištyrė ir jau panaikino licenciją tai įmonei. Sakydamas, kad gamina toje šalyje, skleidžiate propagandą. Ne visai taip, tiesiog įmonės kažkokiais ryšiais susijusios, bet gamina tai vietoje: https://www.15min.lt/verslas/naujien...ma-663-2313670

Comment

as propogandistas

Comment

Kas čia atsitiko?
                Attached Files

Comment

kazkas kazka kazkur laimejo?

Comment

Makedonai įveikė lietuvius Kaune per Eurobasket2011 ketvirtfinalį. Gi daug kartų minėjau šitas rungtynes.

Comment

krepsini?

Comment

Nu taip. O kuris iš šitų mano pagautų kadrų iš skirtingų rungtynių juokingiausiai atrodo?
                        Attached Files

Comment

3

Comment

O kaip besielgiančias (kur besilankančias) merginas aš vadinu užupianskomis (nuo žodžio Užupis)?

Comment

prostitutes?

Comment

Tokias, kur mėgsta lankytis visokiuose pokyliuose, kur visas stalas nukrautas įmantriais gurmaniškais patiekalais. Nenorėčiau tokios žmonos, kur šitaip išsidirbinėjama.
                                Attached Files

Comment

svarbu, bonka ant stalo

Comment

O kokią "transporto priemonę" aš beveik pavadinau pienių vynu? Ir kaip tokia idėja kilo?

Comment

aisku, kad paspirtuka-samakata, nes su tokiais tik pieniai vazinejasi

Comment

Tokiu va mini-dviratukus. Kažkada būdamas kaime per Simpsonus mačiau, kaip tokiais važinėjo, o kelių dienų bėgyje per radiją grojo kažkokia daina, dar močiutė sako "O, Kerbedis dainuoja "Pienių vynas". Tos dainos metu aš prisiminiau, kaip tame animaciniame seriale buvo važinėjama va tokiais, todėl prilipdžiau jiems tos dainos pavadinimą.
                                        Attached Files

Comment

irgi pienius

Comment

Working...
                                          X