Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

as turiu analitiniu sugebejimu ir nuojauta

Comment

Palaukite, soriukas, dar pamiršau KAROSA markės autobusą, gar. nr. 133, su juo aš buvau priskyręs dirbti Aviuką Šoną, bet anas irgi pasiliuosavo. Kas dirbs su 133?

Comment

o karosa tai cia firma? Galvohau, cia praminei vairuotoja? Su 133 nuo siol dirbs Sedzius

Comment

Tai KAROSA buvo Čekoslovakijos autobusų gamintojas.
          O gal suprantate, kaip priėjimo prie jūros neturinčios šalys turi naftos? Kur ją iškasa? Ar nafta randasi ne tik jūros pakrantėse, bet ir žemyno gilumoje?

Comment

labai juokingas firmos pavadinimas Apie nafta nieko nezinau. Tik zinau, kad Baku turi

Comment

Baku prie Kaspijos jūros, tai ten suprantama. Bet iš kur naftos turi serbai, kazachai? O keliais frontais kariauja "Žalgiris"?

Comment

Zalgiris kovoja tik durniu galvose, o zaidejai tai del savo algu

Comment

2 frontais - Eurolyga ir LKL. Seniau dar lošdavo BBL ir VTB Vieningoje lygoje.

Comment

galingi frontai

Comment

man Viesasis transportas skamba kaip Viesasis namas

Comment

O kaip galvojate tolimajame susisiekime autobusais, ar normalu, teisinga grįžti į savo miestą nes su savo miesto vežėju? Ar tavęs neieškos, negaudys vairuotojas, kad gal maždaug tu mano miesto gyventojas, kur tu dėsiesi svetimame mieste, ar tikrai turėsi pas ką apsistoti?

Comment

o tai negryzta?

Comment

Kas? Nu pvz. aš esu iš Rokiškio į Vilnių grįžęs su Rokiškio autobusų parku. Tai jo vairuotojas yra rokiškėnas, jis čia Vilniaus stotyje kelias valandas pastovės ir grįš atgal į savo miestą. Tai vairuotojas veždamas mane į Vilnių ko gero galvojo, kad aš esu jo miesto gyventojas, tai paskui važiuodamas atgal ir nematydamas manęs tarp autobuso keleivių nesusimąstė, kur aš Vilniuje pasilikau?

Comment

ko noret is kaimieciu transporto

Comment

Va čia irgi turbūt buvo "Sumušu sumušu" situacija. T.y. kai vairuodamas transporto priemonę kažkur užklimpai ir nori ištrūkti ir tik iš kažkelinto karto panaudojęs visą mašinos jėgą išsiropščia: https://www.facebook.com/reel/1188674389396787

Comment

liepia registruotis

Comment

O jei senojo Landsbergio paklaustum, už ką balsavote prezidento rinkimuose, jaučiu jis atsidusdamas pasakytų:

- ingrida....

O jei "už ką balsavote Seimo rinkimuose?"

- Tai Tėvynės Sąjunga, o kokie daugiau pasirinkimai gali dar būti?

Comment

ne kitaip. Dar jei paklaustu:

- kur jusu giminiu nekilnojamas turtas?
                                      - Kacergineje.
                                      - Kur jis dabar?
                                      - Vilniuje

Comment

Žinote, koks mane shock`inęs nutikimas buvo šito lauko gilumoje, man rodos, 2010 m. rugpjūtį?

https://www.google.com/maps/@55.1067...oASAFQAw%3D%3D

Comment

radai 10 centu?

Comment

Working...
                                          X