Parašė AIRzol
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąBet argi Deluxe nėra kažkuo papildytas? Gerai, kur nežinau, ten nesiginčysiu
Comment
-
Parašė AIRzol Rodyti pranešimąRH yra "plikas" SC4 papildymas, o Deluxe yra SC4 kartu su RH papildymu vienoje pakuotėjewww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAr tramvajai vazineja, turetum matyti pasijunges traffic ir paziurejes tramvaju eisma. Tramvajai gali nevaziuot, nes gatvese nera kamsciu ir kol kas miestelenams tramvajaus nereik. Tramvajus, kaip traukinys ar metropolitenas, yra pagalbine priemone zmonems susisiekti ir yra veiksminga kamsciams sumazinti. Ji neveiksni esant per mazam miestui. Pvz, vienai autobuso stotelei atitenka 1000 gyventoju, paziurek kiek tranvajaus stotelei reik. Gal per anksti pastatei ta tramvaju? Del modu: pries siusdamasis moda, paziurek kokios minimalios SC4 versijos jis reikalauja. Aisku, jei prisisiuntei modu, veikianciu tik su deluxe, o pas tave rush hour, tai nera ko stebetis, kad neveikia. Seniausia versija - SimCity4, toliau - SimCity4 Rush Hour ir naujausia - SimCity4 Deluxe edition. O gal tau modai neveikia, nes neteisingai juos instaliuoji?
Comment
-
Parašė party^boy Rodyti pranešimąNa miestas tikrai nera mazas(apie 300 tukt )..ir beto kamscia tikrai nemazi..ziurejau tramvaju eisma ir visiskai nieko tenwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąAaaaaa.... Mhm.... Bet vis tiek nieko nesupratau
Tikiuosiu aiškiau dabar .
Comment
-
Na va, dabar viskas aišku, labai ačiū O neaišku man buvo dėl to, kad esu turėjęs tik SimCity4 ir po to SimCity4 Deluxe, taigi nebuvau susidūręs su SimCity4 Rush Hour problemomis, todėl ir nežinojauwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parodysiu ir aš, savo pirmą miestą, su Amiko ir kitų forumo dalyvių pranešimų pagalba pagaliau pavyko šitą pastatyti. Mieste gyvena 39 tukstančiai žmonių, yra kai kurios problemos, bet svarbiausia pavyko stabilizuoti biudžetą, kad įplaukos būtų didesnės išlaidas... bet kas žino ka reiškia perbrauktas lagamino simbolis virš gyvenamujų namų?
Gyvenamasis - verslo rajonas
Comment
-
Miningan, gal galėtum pakonsultuoti kaip sugebėjai "išmanevruoti" biudžete?
Štai kas konkrečiai mane domina:
1. Kiek ir kokių pastatų pastatei, kurie suteikia pajamas?
2. Kiek pastatei mokyklų, policijos nuovadų, gaisrinių ir ligoninių (klinikų)?
3. Kokie mokesčiai gyventojų, industrijos, verslo segmentams?
Pageidautinas ir kitų, turinčių ką pasakyti, įsiterpimas
Ačiūwww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Gražus miestaswww.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
CitiesXL skelbia gan įdomų konkursėlį: http://www.citiesxl.com/index.php?/c.../27/1/lang,en/. Taigi, jei norit lietuviškų pastatų(ir prizų asmeniškai) naujame ir daug žadančiame miestų strategijos žaidime- būtinai sudalyvaukit!
Comment
-
Parašė astut Rodyti pranešimąSveiki Skaiciau anksciau jusu rasytas zinutes ir labai noreciau suzinoti, ar kas nors turite simcity 4 deluxe CD key ? Nesenei atsisiunciau zaidima, tad noreciau isbandyti
Comment
-
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
Comment