Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Mačiau tas foto, atrodo bus tas pats sh kaip ir societies
    Flickr

Comment

Vien matyti neužtenka. Daug kas jau žaidė beta šio žaidimo versija, ir atsiliepimai tik teigiamia. Daugelis sako, kad žaidimas panašus arba geresnis už sim city 4. Ir beje Sociaties buvo sukurtas vaikams EA. Cities XL, kuria prancuzu kompanija Monter Cristo, taigi tie du žaidimai tarp savęs nieko bendro neturi

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Parašė Ežiukas Rodyti pranešimą
        Vien matyti neužtenka. Daug kas jau žaidė beta šio žaidimo versija, ir atsiliepimai tik teigiamia. Daugelis sako, kad žaidimas panašus arba geresnis už sim city 4. Ir beje Sociaties buvo sukurtas vaikams EA. Cities XL, kuria prancuzu kompanija Monter Cristo, taigi tie du žaidimai tarp savęs nieko bendro neturi
        Bet vizualiai labai panašu į societies. Na jeigu bus tokie dalykai kaip žiedas, kelių lygių sankryžos, greitkeliai, gal tada ir nebus blogiau už sim city.
        Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
          Bet vizualiai labai panašu į societies. Na jeigu bus tokie dalykai kaip žiedas, kelių lygių sankryžos, greitkeliai, gal tada ir nebus blogiau už sim city.
          Matos, kad tu apie šitą žaidimą nieko nežinai Sociaties išviso nelabai pavadintum miesto simuliacija, ten daugiau Monopolio dar viena versija.

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Matos, kad tu apie šitą žaidimą nieko nežinai Sociaties išviso nelabai pavadintum miesto simuliacija, ten daugiau Monopolio dar viena versija.
            Man dėl to sim city ir patiko, nes tai urbanistinis žaidimas, pačios transporto sistemos sukūrimas ir tobulinimas, gražūs pastatai ar 3d ne esminis dalykas.
            Flickr

Comment

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
              Man dėl to sim city ir patiko, nes tai urbanistinis žaidimas, pačios transporto sistemos sukūrimas ir tobulinimas, gražūs pastatai ar 3d ne esminis dalykas.
              Tai pasiskaityk daugiau apie šį žaidimą plačiau, nes 3d tikrai nėra jo tikslas ir esmė, netgi grafikine prasme jis nusileidžia, esmė visai kitame.

Comment

Pvz.

Jeigu bus tokius dalykus galima kurti, tada gerai.
                O kur pasiskaityti? Daugiau nei tu įdėjai nelabai radau apie šį žaidimą.
                Flickr

Comment

Keliai, viadukai ir greitkeliai yra labai riboti Sim City, jei ne NAM išviso būtu tragedija, sim city realiai galima tik GRID tipo kelius daryti.

XL atrodo tiesiog tobulai:
                  Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.07.12, 13:02.

Comment

A galit atsakyt i mano paskutini posta? ;(
                    Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Šią temą visą nuo pirmo iki paskutinio puslapio perskaityk ir manau tikrai rasi atsakymą. Pirmą miestą gali, kurti su visomis industrijomis, o paskui, gali per kelis žaisti. Aš labai daug nesu žaidęs, bet tarp miestų vyko pardavimai. Vieni šiūkles pirkdavo, kiti elektrą ir t.t. Pabandyk pats ir gausis...
                      You've got one life! Live it!

Comment

gelbėkit. ką daryt jei po mano miestą važinėja tokie spalvoti sunkvežimiai?

aš idėjau šiuos pluginus, bet man kažkodėl jie nesuveikė, nors policjos mašinų, greitųjų suveikė. ką daryt?
                        Paskutinis taisė Chixx; 2009.07.13, 17:36.

Comment

Parašė Chixx Rodyti pranešimą
                          gelbėkit. ką daryt jei po mano miestą važinėja tokie spalvoti sunkvežimiai?
                          Atvaizdas
                          Atvaizdas

aš idėjau šiuos pluginus, bet man kažkodėl jie nesuveikė, nors policjos mašinų, greitųjų suveikė. ką daryt?
                          Atvaizdas
                          Trink tuos pluginus arba susirask iš kur atsisiuntei ir skaityk viską atidžiai, gali būti, kad praleidai dar ką nors, ką reikėjo atsisiūsti

P.S. pasiieškok vol. 1, nes pas tave vol.2, gali būti, kad jo ir trūksta
                          Paskutinis taisė Kosovo; 2009.07.13, 17:49.
                          "I killed the Bank" - Andrew Jackson

Comment

o štai mums visiems labai gerai pažįstami komiblokai pats tokiam gyvenu, tai bus įdomu matyti ir SimCity mieste.

parsisųsti
                            Paskutinis taisė Chixx; 2009.07.13, 18:43.

Comment

niekaip nepavyko į vieną žinutę abiejų įdėti

Comment

Youtube video

Keliai, viadukai ir greitkeliai yra labai riboti Sim City, jei ne NAM išviso būtu tragedija, sim city realiai galima tik GRID tipo kelius daryti.

XL atrodo tiesiog tobulai:
                                Youtube video
                                Tai kaip suprantu ta beta yra kaip demo? Gavau kodą, dabar kaip tik siunčiuosi, pažiūrėsim kas čia gero
                                Flickr

Comment

Demonstracinė versija yra ribota, o beta versija yra neribota, bet neišbaigta.
                                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                    Demonstracinė versija yra ribota, o beta versija yra neribota, bet neišbaigta.
                                    Kas joje neišbaigta?
                                    Flickr

Comment

Alpha - testinė versija kurėjams, Beta - testinė ne tik kūrėjams. Versijos skirtos aptikt visokioms klaidoms. Niekad nieko nediegiu, kas būna beta

Comment

Būtent. Beta būna neišbaigta technine prasme versija. Pamenu kaip įsirašęs į kompiuterį Beta versijos antivirusinę, sugadinau windowsus
                                        Beta versijoje gali būti įvairių klaidų.
                                        www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Gal kas žino, ką daryti, jei parsisiunčiau apstato failą, bet neveikia naktinis jo apšvietimas? gal kažką papildomo reikia parsisiųsti?
                                          Lithuanian Top 5 tallest buildings
                                          1. Europa Tower 126 m. 33 f.
                                          2. Pilsotas 112 m. 34 f.
                                          3. Arfa 100 m. 29 f.
                                          4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
                                          5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.

Comment

Working...
                                          X