Mačiau tas foto, atrodo bus tas pats sh kaip ir societies
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
Vien matyti neužtenka. Daug kas jau žaidė beta šio žaidimo versija, ir atsiliepimai tik teigiamia. Daugelis sako, kad žaidimas panašus arba geresnis už sim city 4. Ir beje Sociaties buvo sukurtas vaikams EA. Cities XL, kuria prancuzu kompanija Monter Cristo, taigi tie du žaidimai tarp savęs nieko bendro neturi
Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/
--------------------------------------------------
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąVien matyti neužtenka. Daug kas jau žaidė beta šio žaidimo versija, ir atsiliepimai tik teigiamia. Daugelis sako, kad žaidimas panašus arba geresnis už sim city 4. Ir beje Sociaties buvo sukurtas vaikams EA. Cities XL, kuria prancuzu kompanija Monter Cristo, taigi tie du žaidimai tarp savęs nieko bendro neturi
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąBet vizualiai labai panašu į societies. Na jeigu bus tokie dalykai kaip žiedas, kelių lygių sankryžos, greitkeliai, gal tada ir nebus blogiau už sim city.
Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąMatos, kad tu apie šitą žaidimą nieko nežinai Sociaties išviso nelabai pavadintum miesto simuliacija, ten daugiau Monopolio dar viena versija.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąMan dėl to sim city ir patiko, nes tai urbanistinis žaidimas, pačios transporto sistemos sukūrimas ir tobulinimas, gražūs pastatai ar 3d ne esminis dalykas.
Comment
-
Keliai, viadukai ir greitkeliai yra labai riboti Sim City, jei ne NAM išviso būtu tragedija, sim city realiai galima tik GRID tipo kelius daryti.
XL atrodo tiesiog tobulai:
Paskutinis taisė Ežiukas; 2009.07.12, 13:02.
Comment
-
A galit atsakyt i mano paskutini posta? ;(Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Šią temą visą nuo pirmo iki paskutinio puslapio perskaityk ir manau tikrai rasi atsakymą. Pirmą miestą gali, kurti su visomis industrijomis, o paskui, gali per kelis žaisti. Aš labai daug nesu žaidęs, bet tarp miestų vyko pardavimai. Vieni šiūkles pirkdavo, kiti elektrą ir t.t. Pabandyk pats ir gausis...You've got one life! Live it!
Comment
-
Paskutinis taisė Chixx; 2009.07.13, 17:36.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimą
P.S. pasiieškok vol. 1, nes pas tave vol.2, gali būti, kad jo ir trūkstaPaskutinis taisė Kosovo; 2009.07.13, 17:49."I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
o štai mums visiems labai gerai pažįstami komiblokai pats tokiam gyvenu, tai bus įdomu matyti ir SimCity mieste.
parsisųstiPaskutinis taisė Chixx; 2009.07.13, 18:43.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
niekaip nepavyko į vieną žinutę abiejų įdėti
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Ežiukas Rodyti pranešimąYoutube video
Keliai, viadukai ir greitkeliai yra labai riboti Sim City, jei ne NAM išviso būtu tragedija, sim city realiai galima tik GRID tipo kelius daryti.
XL atrodo tiesiog tobulai:
Youtube video
Comment
-
Demonstracinė versija yra ribota, o beta versija yra neribota, bet neišbaigta.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Parašė amiko Rodyti pranešimąDemonstracinė versija yra ribota, o beta versija yra neribota, bet neišbaigta.
Comment
-
Būtent. Beta būna neišbaigta technine prasme versija. Pamenu kaip įsirašęs į kompiuterį Beta versijos antivirusinę, sugadinau windowsus
Beta versijoje gali būti įvairių klaidų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Gal kas žino, ką daryti, jei parsisiunčiau apstato failą, bet neveikia naktinis jo apšvietimas? gal kažką papildomo reikia parsisiųsti?Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment
Comment