Vien matyti neužtenka. Daug kas jau žaidė beta šio žaidimo versija, ir atsiliepimai tik teigiamia. Daugelis sako, kad žaidimas panašus arba geresnis už sim city 4. Ir beje Sociaties buvo sukurtas vaikams EA. Cities XL, kuria prancuzu kompanija Monter Cristo, taigi tie du žaidimai tarp savęs nieko bendro neturi
Vien matyti neužtenka. Daug kas jau žaidė beta šio žaidimo versija, ir atsiliepimai tik teigiamia. Daugelis sako, kad žaidimas panašus arba geresnis už sim city 4. Ir beje Sociaties buvo sukurtas vaikams EA. Cities XL, kuria prancuzu kompanija Monter Cristo, taigi tie du žaidimai tarp savęs nieko bendro neturi
Bet vizualiai labai panašu į societies. Na jeigu bus tokie dalykai kaip žiedas, kelių lygių sankryžos, greitkeliai, gal tada ir nebus blogiau už sim city.
Bet vizualiai labai panašu į societies. Na jeigu bus tokie dalykai kaip žiedas, kelių lygių sankryžos, greitkeliai, gal tada ir nebus blogiau už sim city.
Matos, kad tu apie šitą žaidimą nieko nežinai Sociaties išviso nelabai pavadintum miesto simuliacija, ten daugiau Monopolio dar viena versija.
Matos, kad tu apie šitą žaidimą nieko nežinai Sociaties išviso nelabai pavadintum miesto simuliacija, ten daugiau Monopolio dar viena versija.
Man dėl to sim city ir patiko, nes tai urbanistinis žaidimas, pačios transporto sistemos sukūrimas ir tobulinimas, gražūs pastatai ar 3d ne esminis dalykas.
Man dėl to sim city ir patiko, nes tai urbanistinis žaidimas, pačios transporto sistemos sukūrimas ir tobulinimas, gražūs pastatai ar 3d ne esminis dalykas.
Tai pasiskaityk daugiau apie šį žaidimą plačiau, nes 3d tikrai nėra jo tikslas ir esmė, netgi grafikine prasme jis nusileidžia, esmė visai kitame.
Šią temą visą nuo pirmo iki paskutinio puslapio perskaityk ir manau tikrai rasi atsakymą. Pirmą miestą gali, kurti su visomis industrijomis, o paskui, gali per kelis žaisti. Aš labai daug nesu žaidęs, bet tarp miestų vyko pardavimai. Vieni šiūkles pirkdavo, kiti elektrą ir t.t. Pabandyk pats ir gausis...
gelbėkit. ką daryt jei po mano miestą važinėja tokie spalvoti sunkvežimiai?
aš idėjau šiuos pluginus, bet man kažkodėl jie nesuveikė, nors policjos mašinų, greitųjų suveikė. ką daryt?
Būtent. Beta būna neišbaigta technine prasme versija. Pamenu kaip įsirašęs į kompiuterį Beta versijos antivirusinę, sugadinau windowsus
Beta versijoje gali būti įvairių klaidų.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Gal kas žino, ką daryti, jei parsisiunčiau apstato failą, bet neveikia naktinis jo apšvietimas? gal kažką papildomo reikia parsisiųsti?
Lithuanian Top 5 tallest buildings
1. Europa Tower 126 m. 33 f.
2. Pilsotas 112 m. 34 f.
3. Arfa 100 m. 29 f.
4. Helios City Tower A 96 m. 27 f.
5. Europe Square Apartments 95 m. 27 f.
Comment