Kaip reikia pagal foto pasidaryti regiono žemėlapį ?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
Parašė Kosovo Rodyti pranešimąTrink tuos pluginus arba susirask iš kur atsisiuntei ir skaityk viską atidžiai, gali būti, kad praleidai dar ką nors, ką reikėjo atsisiūsti
P.S. pasiieškok vol. 1, nes pas tave vol.2, gali būti, kad jo ir trūkstaBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Štai keletas foto iš mano miesto South Klaipėda
Pati miesto kūrimosi pradžia. Bet jau su kazino
Simonkės kalnas (klaipėdiečiai žino apie ką kalbu )
O štai simonkė jau ir apstatyta
Dėžynas
Visas miesto plotas jau beveik apstatytas
vat tokiam manau ne vienas iš mūsų gyvena
tam apatiniame komibloke aš gyvenu
Geležinkelių mazgas
Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąChixx įdomu man būtų sužinoti kurią dalį SimCity žaidi ir jei būtų galima adresą iš kur siunti AddOn'us.
Aš nesenai parsisiunčiau tai dabar mokausi žaistiBlogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parsisiusk sita foto:
http://img118.imageshack.us/i/klpsim9jh.png
Isijunk zaidima. Spausk ctrl + shift +alt +r ir pasirink sita faila. Paskui lauk, kol uzkraus.
Comment
-
Parašė Chixx Rodyti pranešimąPati miesto kūrimosi pradžia. Bet jau su kazino
Atvaizdas
Atvaizdas
Simonkės kalnas (klaipėdiečiai žino apie ką kalbu )
Atvaizdas
Atvaizdas
O štai simonkė jau ir apstatyta
Atvaizdas
Atvaizdas
Dėžynas
Atvaizdas
Atvaizdas
Visas miesto plotas jau beveik apstatytas
Atvaizdas
Atvaizdas
vat tokiam manau ne vienas iš mūsų gyvena
Atvaizdas
Atvaizdas
tam apatiniame komibloke aš gyvenu
Atvaizdas
Atvaizdas
Geležinkelių mazgas
Atvaizdas
Atvaizdas
P.S. pramones rajonus visalaik statyk toliau miesto, bet autobusu stoteles ivesk ir ten
P.P.S aš lošiau simcity seriją tokiu principu: simcity classic -> Simcity 2000 -> Simcity streets -> Simcity 4 rush hour.... Klausiat, kur dingo simcity 3000? Ogi aš jo nelošiau, kompas senas nevežė jo, taip ir neteko pažaist, ir nesigailiuPaskutinis taisė Kosovo; 2009.07.14, 23:05."I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąNu, bet ir ilgai man tą miestą krovė apie 20 minučių. O iš kur tokių paveiksliukų gaut, kad miestas užsikrautų?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė enjojk Rodyti pranešimąNieko man ten nepavyksta rasti. Ten reikia forume ieškoti ar kur kitur?
Dar. Zmones, gal kas turi tramvaju? As pastatau stotis bet nera kaip begiu nutiest? Plz kasnors padekit nes jau netenku vilties turet tramvajaus :/Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
zmones kasnors padėkit aš ištrinu pluginus, bet transporto priemonės vistiek raudonai žalios, ką daryti?Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimąAi sumeciau pluginus i plugin folderi ir niekas nepasikeicia,"I killed the Bank" - Andrew Jackson
Comment
-
ar norint isikelti 3d gmax objektų reikia turėti kokią papildomą programą? nes aš kai gmax įkeliu tai neatsiranda man žaidime..Paskutinis taisė Chixx; 2009.07.15, 18:09.Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk
Comment
-
Šita tema tapo į paauglių gatvės pliurpalus. Jei norite deramai diskutuoti, tai rašykite lietuviškomis raidėmis, paisykit gramatikos taisyklių ir aiškiai dėstykite mintis. Ir dar - neklausinėkit vieno per tą patį - išmokite pasidaryti patys, tai ką norite. Negadinkit šio forumo įvaizdžio savo kai kuriais vaikiškai komentarais!www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
Comment