Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Kaip reikia pagal foto pasidaryti regiono žemėlapį ?

Comment

Parašė Kosovo Rodyti pranešimą
      Trink tuos pluginus arba susirask iš kur atsisiuntei ir skaityk viską atidžiai, gali būti, kad praleidai dar ką nors, ką reikėjo atsisiūsti

P.S. pasiieškok vol. 1, nes pas tave vol.2, gali būti, kad jo ir trūksta
      ištryniau..bet vistiek jie žaliai raudoni..
      Blogas apie mano gyvenimą bei įspūdžius Kinijoje - kiniskai.blogspot.hk

Comment

Štai keletas foto iš mano miesto South Klaipėda

Pati miesto kūrimosi pradžia. Bet jau su kazino

Simonkės kalnas (klaipėdiečiai žino apie ką kalbu )

O štai simonkė jau ir apstatyta

Dėžynas

Visas miesto plotas jau beveik apstatytas

vat tokiam manau ne vienas iš mūsų gyvena

tam apatiniame komibloke aš gyvenu

Geležinkelių mazgas

Comment

Chixx įdomu man būtų sužinoti kurią dalį SimCity žaidi ir jei būtų galima adresą iš kur siunti AddOn'us.
          Aš nesenai parsisiunčiau tai dabar mokausi žaisti
          eFoto | YouTube

Comment

www.simtropolis.com

Comment

Parašė enjojk Rodyti pranešimą
              Chixx įdomu man būtų sužinoti kurią dalį SimCity žaidi ir jei būtų galima adresą iš kur siunti AddOn'us.
              Aš nesenai parsisiunčiau tai dabar mokausi žaisti
              žaidžiu SimCity 4 Deluxe (beveik taspats kaip rush hour (ar kaip ten rašosi ) tik truputį patobulinta) . O viską ką tik nori gali parsisiųsti iš www.simtropolis.com

Comment

O kaip pasidaryt tokį žemėlapį kaip tu, kad esi pasidaręs Klaipėdos?
                eFoto | YouTube

Comment

Parsisiusk sita foto:
                  http://img118.imageshack.us/i/klpsim9jh.png

Isijunk zaidima. Spausk ctrl + shift +alt +r ir pasirink sita faila. Paskui lauk, kol uzkraus.

Comment

Parašė Chixx Rodyti pranešimą
                    Pati miesto kūrimosi pradžia. Bet jau su kazino
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

Simonkės kalnas (klaipėdiečiai žino apie ką kalbu )
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

O štai simonkė jau ir apstatyta
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

Dėžynas
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

Visas miesto plotas jau beveik apstatytas
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

vat tokiam manau ne vienas iš mūsų gyvena
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

tam apatiniame komibloke aš gyvenu
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas

Geležinkelių mazgas
                    Atvaizdas
                    Atvaizdas
                    Nemaisyk pramoniniu rajonu su verslo ir gyvenamaisiais... Palaikyk sanitarine zona tarp ju, taip pat palaikyk sanitarine zona tarp paprastos pramones ir high-tech

P.S. pramones rajonus visalaik statyk toliau miesto, bet autobusu stoteles ivesk ir ten

P.P.S aš lošiau simcity seriją tokiu principu: simcity classic -> Simcity 2000 -> Simcity streets -> Simcity 4 rush hour.... Klausiat, kur dingo simcity 3000? Ogi aš jo nelošiau, kompas senas nevežė jo, taip ir neteko pažaist, ir nesigailiu
                    Paskutinis taisė Kosovo; 2009.07.14, 23:05.
                    "I killed the Bank" - Andrew Jackson

Comment

Nu, bet ir ilgai man tą miestą krovė apie 20 minučių. O iš kur tokių paveiksliukų gaut, kad miestas užsikrautų?
                      eFoto | YouTube

Comment

Nu, bet ir ilgai man tą miestą krovė apie 20 minučių. O iš kur tokių paveiksliukų gaut, kad miestas užsikrautų?
                        baik to paties klausinet as juk jau anam poste parasiau kad VISKA ko reikia rasi www.simtropolis.com

Comment

Nieko man ten nepavyksta rasti. Ten reikia forume ieškoti ar kur kitur?
                          eFoto | YouTube

Comment

Per viršuje esantį Meniu pasirink ST Exchange ir kairėje pusėje rasi visas modų kategorijas.

Comment

Nieko man ten nepavyksta rasti. Ten reikia forume ieškoti ar kur kitur?
                              ne. Prie failu..ten ju lb lb daug yra.
                              Dar. Zmones, gal kas turi tramvaju? As pastatau stotis bet nera kaip begiu nutiest? Plz kasnors padekit nes jau netenku vilties turet tramvajaus :/

Comment

dar galima plugin`us siūstis iš čia http://sc4devotion.com/csxlex/fr_main.htm

Comment

Ai sumeciau pluginus i plugin folderi ir niekas nepasikeicia,

Comment

zmones kasnors padėkit aš ištrinu pluginus, bet transporto priemonės vistiek raudonai žalios, ką daryti?

Comment

Parašė Sigitukaz Rodyti pranešimą
                                      Ai sumeciau pluginus i plugin folderi ir niekas nepasikeicia,
                                      Klausimas, į kurį sumetei? Yra du folderiai, vienas tarp my documents, kitas - pacioj simcity geimo direktorijoj
                                      "I killed the Bank" - Andrew Jackson

Comment

ar norint isikelti 3d gmax objektų reikia turėti kokią papildomą programą? nes aš kai gmax įkeliu tai neatsiranda man žaidime..
                                        Paskutinis taisė Chixx; 2009.07.15, 18:09.

Comment

Šita tema tapo į paauglių gatvės pliurpalus. Jei norite deramai diskutuoti, tai rašykite lietuviškomis raidėmis, paisykit gramatikos taisyklių ir aiškiai dėstykite mintis. Ir dar - neklausinėkit vieno per tą patį - išmokite pasidaryti patys, tai ką norite. Negadinkit šio forumo įvaizdžio savo kai kuriais vaikiškai komentarais!
                                          www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Working...
                                          X