Pinigai ir man niekad nebuvo problema, bet va su tarša tai niekaip nesusitvarkau ir dar truputį su susisiekimu . 200 000 gyventojų kritinė riba, tada užterštumas jau nebesamoningai didelis, susiekimas irgi komplikuotas, žmonės pradeda bėgti iš miesto ir pan. .
tipo brangiausia zeme pirkti,ta turejai omeny,ar kaip cia nelabai supratau
Visiškai perstatyti CVR (centrinį verslo rajoną). Išgriauk viską (bent jau man tai kainuotų apie 5-10 mln.), parsisiųsk naujų dangoraižių iš interneto, po daugelio bandymų suformuok normalią dangoskyrą. Tačiau tai dar ne viskas. Reikėtų vietoje siauresnių gatvelių daryti prospektus, greikelį užkasti po žeme, įrengti metro, tramvajų, daugiaaukštes stovėjimo aikšteles. Žodžiu, daug darbo .
Ką gi, kažkaip vis trūksta ūpo mano regionui užbaigti. Įdėsiu tai, ką kol kas turiu.
Gražus nedidelis Darlington miestelis įsikūręs kadaise čia buvusio ledyno suformuotame slėnyje:
Visai kitame regiono pakraštyje esanti sala. Šiuo metu naudojama kaip KJP uostas. Pasenusi priešlėktuvinės gynybos sistema leidžia žvalgybos lėktuvams prisiartinti naktį (jei rimtai, neturiu dienos nuotraukų):
Nebaigtas pagrindis regiono verslo centras:
Tikiuosi, kad kada nors bus daugiau screen'u
Comment