Fainas žaidimas iš tikrųjų Man patiko
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
SimCity
Collapse
X
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąFainas žaidimas iš tikrųjų Man patiko
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąŽaidžiau labai seniai, gal prieš kelis metus, bet vėliau atsibodo
Comment
-
Parašė Thomasasz Rodyti pranešimąVisų
Comment
-
Mokesciu kelt nerekomenduoju. Ziurek kur galetai sumazinti pinigu. Pavyzdziui mokyklose sumazint iki tiek kiek yra paklausa. Tas pats ir su ligoninem bei kitais pastatais. Taip pat rekomenduociau savartyna ir industrija iskelti i kta regiona. Taip labiau gyventojai bus patenkinti."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Uzsivedziau su situo geimu Busiu ikyrus ir paklausiu dar vieno klausimo. Gal kas turit kokiu dideliu mapu ar idomesniu regionu? Noreciau atsisiusti arba is jusu (jei turit), arba intero...
P.S. Paklausiau tavo nurodymu, Underground, bet labai jau sunkiai ten man gaunas Gyventoju jau apie 40.000 , bet vis dar biudzete -1000$ kas menesi. Be to, atsitiko nelabai suvokiamas dalykas. Turiu 3 dideles elektrines, taciau ivairiuose miesto rajonuose pradejo trukti elektros. Elektros laidai problemu nepadeda isspresti. Ka siulot zmogai?دائما الليتوانيه
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąUzsivedziau su situo geimu Busiu ikyrus ir paklausiu dar vieno klausimo. Gal kas turit kokiu dideliu mapu ar idomesniu regionu? Noreciau atsisiusti arba is jusu (jei turit), arba intero...
P.S. Paklausiau tavo nurodymu, Underground, bet labai jau sunkiai ten man gaunas Gyventoju jau apie 40.000 , bet vis dar biudzete -1000$ kas menesi. Be to, atsitiko nelabai suvokiamas dalykas. Turiu 3 dideles elektrines, taciau ivairiuose miesto rajonuose pradejo trukti elektros. Elektros laidai problemu nepadeda isspresti. Ka siulot zmogai?
Šiaip dažniausiai pačioje pradžioje eini į minusą, mažink mokesčius mokyklom, policijai, gaisrininkams ir paprastiems gyventojams.
Comment
-
Aš 3-4, gal ir daugiau metų atgal žaisdavau Pharaoh ir Cleopatra Panašaus žanro. Va ten man tai žaidimai buvoMano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
Comment
-
Parašė arsiakas Rodyti pranešimąUzsivedziau su situo geimu Busiu ikyrus ir paklausiu dar vieno klausimo. Gal kas turit kokiu dideliu mapu ar idomesniu regionu? Noreciau atsisiusti arba is jusu (jei turit), arba intero...
P.S. Paklausiau tavo nurodymu, Underground, bet labai jau sunkiai ten man gaunas Gyventoju jau apie 40.000 , bet vis dar biudzete -1000$ kas menesi. Be to, atsitiko nelabai suvokiamas dalykas. Turiu 3 dideles elektrines, taciau ivairiuose miesto rajonuose pradejo trukti elektros. Elektros laidai problemu nepadeda isspresti. Ka siulot zmogai?"Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
-
Parašė simas Rodyti pranešimąe žmones is kur galim butu atsiusti si games ?
Dar prie to pačio. Kaip reikia sumažinti oro užterštumą, nes tose Industry zonose užterštumas pakilęs iki raudonumo.„Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.
Comment
-
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąGalėsiu savo save'us atsiusti, kai prieis rankos. Tik nežinau, ar tai vienodos Simcity versijos."Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"
Comment
Comment