Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

SimCity

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Fainas žaidimas iš tikrųjų Man patiko

Comment

Parašė Thomasasz Rodyti pranešimą
      Fainas žaidimas iš tikrųjų Man patiko
      Ilgai žaidi? Ar tik neseniai pradėjai?

Comment

Žaidžiau labai seniai, gal prieš kelis metus, bet vėliau atsibodo

Comment

Žaidžiau labai seniai, gal prieš kelis metus, bet vėliau atsibodo
          Tikriausiai,daugelio žaidimų toks likimas ..

Comment

Visų

Comment

Visų
              Na,visų,nesismulkinsiu Nors būna,kad žmonės,pradėję vieną žaidimą,vis tęsia tradiciją žaizdami vis naujesnę versiją. Bet tokių ne daugelis ir žaidžia,tikriausiai,ne visą gyvenimą

Comment

Gal kas zinot kaip pakelti Residental, Commercial ir Industry plotu paklausa? Kadangi mano biudzetas eina i minusa, as pakeliau mokescius, todel paklausa sumazejo. Kaip viska subalansuoti? Aciu uz pagalba...
                دائما الليتوانيه

Comment

Mokesciu kelt nerekomenduoju. Ziurek kur galetai sumazinti pinigu. Pavyzdziui mokyklose sumazint iki tiek kiek yra paklausa. Tas pats ir su ligoninem bei kitais pastatais. Taip pat rekomenduociau savartyna ir industrija iskelti i kta regiona. Taip labiau gyventojai bus patenkinti.
                  "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

Uzsivedziau su situo geimu Busiu ikyrus ir paklausiu dar vieno klausimo. Gal kas turit kokiu dideliu mapu ar idomesniu regionu? Noreciau atsisiusti arba is jusu (jei turit), arba intero...

P.S. Paklausiau tavo nurodymu, Underground, bet labai jau sunkiai ten man gaunas Gyventoju jau apie 40.000 , bet vis dar biudzete -1000$ kas menesi. Be to, atsitiko nelabai suvokiamas dalykas. Turiu 3 dideles elektrines, taciau ivairiuose miesto rajonuose pradejo trukti elektros. Elektros laidai problemu nepadeda isspresti. Ka siulot zmogai?
                    دائما الليتوانيه

Comment

http://www.simtropolis.com/

Downloads, regis

Comment

Parašė arsiakas Rodyti pranešimą
                        Uzsivedziau su situo geimu Busiu ikyrus ir paklausiu dar vieno klausimo. Gal kas turit kokiu dideliu mapu ar idomesniu regionu? Noreciau atsisiusti arba is jusu (jei turit), arba intero...

P.S. Paklausiau tavo nurodymu, Underground, bet labai jau sunkiai ten man gaunas Gyventoju jau apie 40.000 , bet vis dar biudzete -1000$ kas menesi. Be to, atsitiko nelabai suvokiamas dalykas. Turiu 3 dideles elektrines, taciau ivairiuose miesto rajonuose pradejo trukti elektros. Elektros laidai problemu nepadeda isspresti. Ka siulot zmogai?
                        Pabandyk dar vieną elektrinę pastatyti.
                        Šiaip dažniausiai pačioje pradžioje eini į minusą, mažink mokesčius mokyklom, policijai, gaisrininkams ir paprastiems gyventojams.

Comment

Aš 3-4, gal ir daugiau metų atgal žaisdavau Pharaoh ir Cleopatra Panašaus žanro. Va ten man tai žaidimai buvo
                          Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
                          Retromobile 2007
                          "Kova 1". Driftingo čempionatas
                          "Foje" Gali Skambėti Kitaip
                          Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
                          BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
                          Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Rajonus sujungiai elektros laidais? Ir tada perki tiesiog elektra is kitu rajonu, ir siaip elektrines statyk geriau irgi pramoniniam rajone. Bet man atrodo, kad biski brangiau elektra gaunasi (nelabai atsimenu, nes gan senokai zaidziau). Bet tokiu atveju oras nebus tersiamas ir gyventojai bus laimingesni ir mokescius galesi truputi pakelt . Aisku nepamirsk parku (bet ne perdaug) pries keldamas mokescius.
                            "Never argue with an idiots. They will bring you down to their level and beat you with experience"

Comment

e žmones is kur galim butu atsiusti si games ?

Comment

Parašė simas Rodyti pranešimą
                                e žmones is kur galim butu atsiusti si games ?
                                Geriausia išeitis - nusipirk.

Dar prie to pačio. Kaip reikia sumažinti oro užterštumą, nes tose Industry zonose užterštumas pakilęs iki raudonumo.
                                „Žmogus, nedarantis klaidų, paprastai nedaro nieko" - Bishop W. Magee, 1821-1891.

Comment

o kur pirkt kad beveik niekur nera

Comment

Daug medziu Siaip beviltiska kovot industriniame rajone su uzterstumu kol nera "hight tech" industrijos.

Comment

kam reikia sito zaidimo, eikit i linkomanija. Ten yra Rush Hour it Deluxe Edition.

O vat stai cia ir mano dabartine problema Kaip matot, nelabai kaip sekasi, nekoks is manes meras...
                                      Paskutinis taisė arsiakas; 2007.05.24, 01:37.
                                      دائما الليتوانيه

Comment

Galėsiu savo save'us atsiusti, kai prieis rankos. Tik nežinau, ar tai vienodos Simcity versijos.

Comment

Parašė Sula Rodyti pranešimą
                                          Galėsiu savo save'us atsiusti, kai prieis rankos. Tik nežinau, ar tai vienodos Simcity versijos.
                                          Nera svarbu kokia versija.

Comment

Working...
                                          X