Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Manau, metas parodyti pilietine iniciatyva: Mission Possible II

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

normaliai nubalsavau. Kaip galvoju taip ir nubalsavau blyn. Nebuk komis.
    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

keen, tada gal paaiskinsi, delko visose kitose apklausose (nuotrauku konkursuose) ne is sio ne is to dalini kuolus?

Prie ruso man buvo geriau

Comment

As tai noreciau isgirst argumentu kodel taip manai?Aisku kiekvieno nuomone yra jam paciam teisinga,bet del kazko apsisprendei butent taip?

Comment

Šioks toks plakatas: http://members.lycos.co.uk/attackeris/kaunas.jpg
          Ką siūlytumėt parašyt (Nelabai sugalvojau ), ką šiaip pakeist?
          www.donatas-mazeika.lt

Comment

tekstas geras, gal tik srifta pakeisti, padaryti ji ryskesni, beje, galima ir prezidento vei Seimo pirmininko veidelius prideti.

Comment

Taip, srifta tikrai reiktu pakeisti, nes sunkiai iskaitomas. Siulyciau parinkti paprastesni ir lengviau iskaitoma srifta ir viska rasyti DIDZIOSIOMIS raidemis, kad butu galima iskaityti is toliau.

Comment

labai gera mintis skeiteri malonu kad sita tema neuzmirsta
                mes nugalesim

Comment

Truputį atnaujinau:
                  http://members.lycos.co.uk/attackeris/kaunas2.jpg
                  www.donatas-mazeika.lt

Comment

nuostabu! tik gal butu galima tuos raudonus zodzius ar didesniais padaryti ar srifta keisti, jog taip nesilietu

Comment

Juodomis arba tamsesnėmis spalvomis gal geriau butu užrašyti ..

Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

--------------------------------------------------

Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

Comment

Štai ir trečiasis variantas:
                        http://members.lycos.co.uk/attackeris/kaunas3.jpg
                        www.donatas-mazeika.lt

Comment

/
                          Šiaip jau, mano nuomone, turėtų būt "šiuolaikiškam miestui"

Comment

sitas tikrai geras! taciau, kur mes ji zadam deti? plakatus spausdinti? gal kiek per ankstoka..reiks palaukti artejancio svarstymo vyriausybej. o jei tik siaip internete dalinti - kiek per didelis.

Comment

Beje kada sprendima skelbs?Brazauskas nuo sekmadienio 10 dienu atostogaus, tai tikriausiai tik po atostogu. Negi spres be premjero

Comment

@Vaidas: pataisiau

@alonso: manyčiau masiškai spausdinsim, klijuosim ant kiekvieno kampo. Važiuosim į Vilnių, prie seimo, ir ten piketuosim
                                www.donatas-mazeika.lt

Comment

aisku galesiu ir as cia pas save paklijuoti ant sienu biski truputeli

Comment

Dabar geras variantas

Truputis informacijos:

1. Del Nemuno salo Arenos bus nuspresta geguzes 2 d.
                                    2. Vakar (2005.04.21) Seimas 3 karta atmete pasiulyma svarstyti Kauno LEZ istatymo pataisos klausima.

Comment

Parašė liutass
                                      Vakar (2005.04.21) Seimas 3 karta atmete pasiulyma svarstyti Kauno LEZ istatymo pataisos klausima.
                                      ir kokia priezastis??????

Comment

Ne, jau dėl LEZ'o nervai nebelaiko- kiek galima????!!!! O dar paskui sako, kad kauniečiai svaičioja apie miesto žlugdymą. Tie Vilniuje įsikūrę .... ..... ..... parazitai turėtų būti ..... (Daugtaškiai reiškia visokius necenzūrinius žodžius, pavyzdžiui, močit v sortire ir pan.)
                                        Birth, school, METALLICA, death

Comment

Parašė liutass
                                          2. Vakar (2005.04.21) Seimas 3 karta atmete pasiulyma svarstyti Kauno LEZ istatymo pataisos klausima.
                                          Tai kad tokio klausimo iš viso nebuvo. Gal komitete astmestas

Comment

Working...
                                          X