Sveiki forumiečiai. Galbūt kas žinote, kaip aktyvuoti funkciją MS Word, kuri dokumente pažymi teksto dalis, kurios buvo kopijuotos iš interneto šaltinių ir įterptos į dokumentą? Ačiū už pagalbą.
Ne. Tiesiog norėčiau matyti, kurios teksto dalys yra tiesiogiai kopijuotos iš interneto šaltinių (o ne spausdintos klaviatūra). Kiek žinau, užtenka pakeisti nustatymus MS Word. Deja, pamiršau, kuriuos būtent korektūros parametrus parinkti.
Ne. Tiesiog norėčiau matyti, kurios teksto dalys yra tiesiogiai kopijuotos iš interneto šaltinių (o ne spausdintos klaviatūra). Kiek žinau, užtenka pakeisti nustatymus MS Word. Deja, pamiršau, kuriuos būtent korektūros parametrus parinkti.
Na tokios funkcijos nesu girdėjęs ir matęs..
hmmm.. gal galima pagal text formating ieškoti, nes dažniausiai įkėlus iš web bus text formating - koks nors web ir pan.
Na tokios funkcijos nesu girdėjęs ir matęs..
hmmm.. gal galima pagal text formating ieškoti, nes dažniausiai įkėlus iš web bus text formating - koks nors web ir pan.
Kur būtų galima gauti žvyrkelio rekonstrukcijos aiškinamajį raštą/techninį projektą?
Kur būtų galima gauti žvyrkelio rekonstrukcijos aiškinamajį raštą/techninį projektą?
Nes niekur nerandu, o man reikia pasižiūrėti struktūrą ir apiforminimą
Aš supratau. Tyčia taip parašiau, įdomu būtų buvę atsakymo jo sulaukti
Tai ir aš supratau, kad supratai Sarkazmo primaišiau, nes pačiam po to tenka skaityti tokius copy-paste marazmus. Kokį projektą bepaimtum- būtinai prieštaravimų privelta.
Žmogus užvedė naują temą ir net nebeprisijungė nei karto daugiau. Gal net ir atsakymų neperskaitė.
Jam reikalingus pavyzdžius galima nesunkiai susirasti. Bet jau turbūt susiorganizavo kursinį darbą, tai galima rakinti šitą temą
esu architektūros studentas ir iš namiškių gavau užduotėlę paruošti garažo - pavėsinės projektėlį. Kadangi su pačiu paruošimu problemų kaip ir kilti neturėtų, tačiau susiduriu su žinių trūkumu pačios dokumentacijos paruošime. Konkrečiau, tai neturiu jokio pavyzdžio.
Prašymas būtų toks, ar negalėtų kas nors pasidalint tokiu pavyzdžiu? Ar trumpai nušviesti situacijos į ką derėtų labiausiai atkreipti dėmesį?
Nesudėtingo statinio projekto sudėtis nereglamentuojama. Pagal STR "statinio projektavimas: 29. Supaprastintą projektą sudaro:
29.1. bendrieji duomenys:
29.1.1. Supaprastinto projekto dokumentų sudėties žiniaraštis;
29.1.2. sąrašas dokumentų, kuriais vadovaujantis parengtas Supaprastintas projektas;
29.1.3. aiškinamasis raštas statinio naudojimo paskirtis, statybos vieta, projektuojamą (-us) statinį (-ius) apibūdinantys pagrindiniai rodikliai);
29.2. sklypo planas (kai jis rengiamas) (ant ne senesnio kaip 5 metų topografinio plano, kuris Supaprastinto projekto rengimo metu prireikus patikslinamas, arba ant kadastrinių matavimų plano) su pažymėtais esamais ir projektuojamais statiniais, jų eksplikacija ir projektuojamų statinių pagrindiniais matmenimis plane ir aukščiais.
29.3. architektūriniai (fasado, plano ir pjūvių) brėžiniai (pastatams), o kai reikia, – ir kitiems statiniams);
29.4. statinio konstrukcijų ir inžinerinių sistemų aprašymas;
Reikalingas statybą leidžiantis dokumentas - raštiškas pritarimas projektui
Šįkart pagalbos prireikė man. Gal kas gali dorai paaiškinti, ką reiktų daryti, kad Youtube filmukai normaliai rodytų? O dabar parodo pirmas pora sekundžių ir po to - sniegas su Error pranešimu. Iš paaiškinimo - kaip iš ožio pieno: "gal per aukšta rezoliucija ar per lėtas internetas"... tikrai ne dėl to. O štai kas ten su Javom bei Flashais darosi, tai aš jau senai gilintis nustojau.
Comment