Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia pagalbos...
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Parašė autobusas36 Rodyti pranešimąTraf Ačiū
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimąTen tik kur rusų будущий turi būt, skubėjau ir gimines sumaišiauGerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąBandyk kita interneto narsykle. Arba bandyk eiti per htm5 http://www.youtube.com/html5
Comment
-
Parašė Traf Rodyti pranešimąThe forward route of bus Nr: 76 (tikriausiai)
Ožkiniai – Naujieji Verkiai – Balsiai School – Naujaneriai – Pagubė – Sakališkės – Bireliai
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąsu IE išvis forume neberodo net paveiksliuko, nors pačiame youtube puslapyje viską rodo normaliai.
o su firefox - atvirksčiai: forume paveiksliukas yra, bet video neparodo.
Comment
-
Parašė r08n Rodyti pranešimąSakyčiau, "the PLANNED route" arba "the FUTURE route", bet tik ne "forward".
Comment
-
Nueik i fllehippo puslapi parsisiusk naujausius flash, parsisiusk naujausia narsykle kokia tau patinka turetu rodyti. Yra keli variantai: pasenus narsykle, pasenes flash, pasenes kompiuteris, blogas internetas. Seip siulyciau jei normalus internetas ir PC parsisiusti firefoxa 22 beta, flash paskutine beta turetu eiti. Toliau jei ir tai nepades nsiimk hardware akseleracija tiek flasho tiek tarkim firefox narsykles gal rimtai PC stabdo. Siulau firefoxa nes papildiniai man jo geresni nei chromo, cia skonio reikalas, nors ant win 8 man ir windausu internet exploreris pradeda vis labiau patikti (butu addonu kaip pas firefoxa turbut eiciau atgal pas microsofta).
Comment
-
Parašė NIR_Rimc Rodyti pranešimąNueik i fllehippo puslapi parsisiusk naujausius flash, parsisiusk naujausia narsykle kokia tau patinka turetu rodyti. Yra keli variantai: pasenus narsykle, pasenes flash, pasenes kompiuteris, blogas internetas. Seip siulyciau jei normalus internetas ir PC parsisiusti firefoxa 22 beta, flash paskutine beta turetu eiti. Toliau jei ir tai nepades nsiimk hardware akseleracija tiek flasho tiek tarkim firefox narsykles gal rimtai PC stabdo. Siulau firefoxa nes papildiniai man jo geresni nei chromo, cia skonio reikalas, nors ant win 8 man ir windausu internet exploreris pradeda vis labiau patikti (butu addonu kaip pas firefoxa turbut eiciau atgal pas microsofta).
Comment
-
Parašė Ginthus Rodyti pranešimąpadariau viska: flasha, java, pati firefoksa perdiegiau. nepadejo. kai kuriuos video rodo, kai kuriu video isvis nerodo, kai kuriuos rodo tik per youtube tiesiogiai. tikrai cia ne del kompiuterio ar interneto.P.
Comment
Comment