Paspausk šią nuorodą: http://www.miestai.net/forumas/?&langid=2
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Reikia pagalbos...
Collapse
Tai svarbi tema.
X
X
-
Sveiki visi, ieškau darbo (taip pat ir čia).
Pagal išsilavinimą esu inžinierius/konstruktorius, pagal paskutinių metų patirtį - pardavimų vadybininkas (kai kas sako, kad tikrai geras).
darbo patirtis: 13 metų pagal specialybę, 19 metų pardavimuose (baldų medžiagos, pakavimo medžiagos ir įrengimai, specializuotos kompiuterinės programos)
kalbos: be lietuvių, laisvai kalbu rusiškai ir lenkiškai, teko bendrauti ir angliškai (bet tai daugiau kompiuterinis "slengas")
darbo kompiuteriu įgūdžiai: nuo 1994 kasdien
vairavimo įgūdžiai: nuo 1995 kasdien ir po visą Lietuvą
Šiuo metu esu sveikas ir niekuo nesiskundžiu (dar neturiu "kompensuojamųjų vaistų paso")
Kadangi esu kaunietis, ieškau darbo pirmiausia Kaune ir Kauno regione. Įdomūs visi variantai
Comment
-
Reklamos stendai prie kelių
Sveiki,
Šiandieną susiduriame su aktualia pakelių kraštovaizdžio problema – vaizdinės reklamos stendų statyba. Šių stendų statyba Lietuvoje yra draudžiama keliuose, virš kelių, kelių apsaugos juostose ir zonose.
Tačiau už kelio apsauginės zonos ribų, privačiose valdose – reklamos stendų statyba nereglamentuojama. Čia stendų statyba galima, turint savivaldybės institucijų tvarka išduotą leidimą (pagal LR Reklamos įstatymo 12 straipsnio 4 punktą, Žin., 2000, Nr.64–1937. Aktuali redakcija 2011–09–29 Nr. VIII–1871).
Kviečiame atsakyti į anketos klausimus:
http://apklausa.lt/f/klausimynas-api...swers/new.html
Taip pat kviečiame dalyvauti šiame forume (arba specialiame forume adresu http://www.infraplanas.lt/forumas/) ir išsakyti savo nuomonę stendų statymo klausimais (koks turėtų būti stendų statymo ritmiškumas, atstumai, dydis, forma, atstumas nuo kelio ir kt.). Galbūt turite ir kraštovaizdį darkančių stendų nuotraukų.
[/URL][/IMG]Paskutinis taisė Vertinimas; 2012.08.06, 16:22.
Comment
-
Gal kas žinot kodėl Google Chrome naršant puslapius paskutiniu metu kartais mano pelytei atsiranda paklaida ir pasispaudžia kairiau esanti vieta, nei iš tikrųjų ekrane? Net tarkim užvedus pelytę čia forume ant 44 puslapio pelytė paryškina 42(lyg ji ten būtų). taip pat šone atsiranda tas daiktas stumdyt puslapiui aukštyn žemyn arčiau nei turėtų būti. Pridedu screena
Paskutinis taisė dainiauskas; 2012.08.09, 19:06.
Comment
-
Profesinis vairuotojų mokymas + profesinė kvalifikacija
Žiūrėdamas įstatymą dėl D,DE kategorijų gavimo, bei profesinės kvalifikacijos radau štai tokią ištrauką:
21 metų – kai jie siekia vairuoti C, CE, D1, D1E kategorijų transporto priemones, o taip pat D ir DE kategorijų transporto priemones, tik vežti keleivius reguliariais reisais Lietuvos Respublikos teritorijoje, jeigu maršrutas ne ilgesnis nei 50 km
Jūs pasakykite, ar įmanoma su tokiu dalyku įsidarbint pvz mikriuko šoferiu? (į AP turbūt net neverta eit) Ir tie 50km: ar 1 ratas turi būti ne ilgesnis nei 50km, ar kelionė į 1 pusę ne ilgesnė 50km? Dėkui.
P.s. Jei temą sukūriau ne toje skiltyje, atsiprašau.
Comment
-
Mielieji forumiečiai, reikia jūsų pagalbos idėjomis ir patarimais. Ieškau dovanų draugei, kuri švenčia 36 metų gimtadienį. Kol kas kilo mintis padovanoti stiklinę/krikštolinę žuvelę, kurią galima pakabinti ant šviestuvo, ir uždegus šviesą ji ima žaižaruoti.
Kur Vilniuje būtų galima tokią įsigyti?
O gal turite daugiau ir geresnių minčių/idėjų?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąMielieji forumiečiai, reikia jūsų pagalbos idėjomis ir patarimais. Ieškau dovanų draugei, kuri švenčia 36 metų gimtadienį. Kol kas kilo mintis padovanoti stiklinę/krikštolinę žuvelę, kurią galima pakabinti ant šviestuvo, ir uždegus šviesą ji ima žaižaruoti.
Kur Vilniuje būtų galima tokią įsigyti?
O gal turite daugiau ir geresnių minčių/idėjų?
Tokių žuvyčių, kurių nori, reikėtų gerai paieškoti.
Vilniuje beveik visuose didesniuose prekybcentriuose yra parduotuvių, kuriose siūlomi įvairūs gudresnio dizaino namų apyvokos daiktai, pvz.: Alandeko, C&D Style, Imdeco ir t.t.
Siūlyčiau patikrinti Europą, Panoramą ir Ozą.
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąBeveik galėtum discoball'ą dovanoti
Tokių žuvyčių, kurių nori, reikėtų gerai paieškoti.
Vilniuje beveik visuose didesniuose prekybcentriuose yra parduotuvių, kuriose siūlomi įvairūs gudresnio dizaino namų apyvokos daiktai, pvz.: Alandeko, C&D Style, Imdeco ir t.t.
Siūlyčiau patikrinti Europą, Panoramą ir Ozą.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąTokios dovanos dažniausiai dulka giliai stalčiuose
Wycka, geriau dovanok šuolį parašiutu
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąWycka, geriau dovanok šuolį parašiutuI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Parašė Wycka Rodyti pranešimąTada teks kartu šokt...
Dovanų idėjos labai priklauso nuo žmogaus. Pagalvok apie to žmogaus hobius, pomėgius ir pan.
Na bet jeigu šiai minutei sunku ką nors sugalvoti, tai mano siūlymas būtų labiau praktinis - koks nors orientalistinis masažas salone. Merginos virš 30 tokius dalykus paprastai mėgsta
Comment
-
Parašė Perfect Rodyti pranešimąMano siūlymas būtų labiau praktinis - koks nors orientalistinis masažas salone. Merginos virš 30 tokius dalykus paprastai mėgstaI'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Comment
-
Kokios dar yra kitos interneto naršyklės?
Išskyrus Internet Explorer
Google Chrome
Mozilla Firefox
Opera
OperaminiPaskutinis taisė Naujaneriai; 2012.09.08, 16:25.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Parašė LBP Rodyti pranešimąOpera
Man reikia kitų naršyklių, kurių aš nežinau.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
-
Man reikia internetinių naršyklių atsisiuntimui. Išskyrus anksčiau mano išvardintas tradicines.
Parašė Al1 Rodyti pranešimąNetscape Navigator. Buvo. Savo laiku, kol Internet Explorerio nebuvo, ji buvo vienintelė Windowsams.
Dar buvo Mosaic, jos pagrindu ir sukurtas Navigatorius.Gerbkite kitų forumo narių nuomones.
Comment
Comment