Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Žiniasklaida

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė udrius Rodyti pranešimą
    Kartu su programa Eisenbahn Romantik 3 filmai, praktiškai paruoštas 4. Programa Eisenbahn Romantik žiūrimumas 1 mlj. žiūrovų. https://en.wikipedia.org/wiki/Eisenbahn-Romantik
    Tai čia tas filmas kur 2 žmonės su vairuotoju darė?

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
      Krivicko straipsnyje https://zmones.lrytas.lt/veidai-ir-v...onoms-3971892/ pateikta tikrai daug įdomių faktų, kurie negali būti šiaip sau sutapimai ir todėl tikrai norėčiau, kad kažkas užspaustų LRT vadovybę už visą tai, tačiau dar labiau norėčiau, kad Karbauskį už bobas ir trąšas trukteltų. Jis šiaip jau valdančiosios partijos vadas, todėl ženkliai pavojingesnis nei kokio LRT vadovas.
      Šiaip valstiečiai turi gerą progą sušaukti partijos suvažiavimą ir išmesti Karabasą iš partijos, tik bijau kad jie tam per kvaili. Gal jau dar suspėjo susirišti viena virve, kaip kokie alpinistai. O juk tuo gerokai pakeltų savo reitingus.

Comment

Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
        Krivicko straipsnyje https://zmones.lrytas.lt/veidai-ir-v...onoms-3971892/ pateikta tikrai daug įdomių faktų, kurie negali būti šiaip sau sutapimai ir todėl tikrai norėčiau, kad kažkas užspaustų LRT vadovybę už visą tai, tačiau dar labiau norėčiau, kad Karbauskį už bobas ir trąšas trukteltų. Jis šiaip jau valdančiosios partijos vadas, todėl ženkliai pavojingesnis nei kokio LRT vadovas.
        Jau tik ne Krivickui, su Milušausku ir kitais monopolizavusiu Lietuvoje RunkelTV gamybą, apie tuos dalykus kalbėti

Comment

Oranger man patinka. Jis ateis ir visus argumentus/klausimus sudaužys į šipulius. Dar išvadins "patvoriniais", "Klonio g. isterikais" ir pan. Galbūt ponas dirba arba turi artimųjų dirbančių LRT, kad toks tiesiog isteriškas bandymas apginti skydinės direktorių ir co.
          Galbūt, pone, reikėtų atsakyti, pvz., bent į vieną kitą klausimą, o ne mėtytis žaibais. Aš jau net klausti bijau, nes liksiu vatniku, idiotu, patvoriniu. Gražu. Stenkis taip ir toliau, kol dar daugiau klausimų ir neapykantos bus.
          Paskutinis taisė R.D.; 2017.12.22, 18:23.

Comment

Parašė oranger Rodyti pranešimą

Jau tik ne Krivickui, su Milušausku ir kitais monopolizavusiu Lietuvoje RunkelTV gamybą, apie tuos dalykus kalbėti
            Jei jo paminėti faktai nėra iš b...o iščiulpti ir tikri, tai tada man dzin kas juos užduoda.
            Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
            Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Parašė J.U. Rodyti pranešimą

Šiaip valstiečiai turi gerą progą sušaukti partijos suvažiavimą ir išmesti Karabasą iš partijos, tik bijau kad jie tam per kvaili. Gal jau dar suspėjo susirišti viena virve, kaip kokie alpinistai. O juk tuo gerokai pakeltų savo reitingus.
              Nereikia būti naiviems, jie visi sėdi jo kišenėje:
              Pirma, jie dėkingi už pareigas. Antra, jie dėkingi už rūpestį. Trečia, jie dar nelabai patyrę, o gal ir niekada tokie nebus. O ketvirta – jie mano, kad kitaip ir būti negali. O visų svarbiausia – kas jie būtų be R. Karbauskio? Net ir S. Skvernelis be R. Karbauskio ir jo įtakos Seimui – vienas lauke karys.
              Tomas Tomilinas, liaudies žmonių gynėjas iš troleibuso, kažkaip nepuola nei smulkiųjų ginti, nei baudžiavos atvejų tirti, nei R. Karbauskio klausti. R. Karbauskis jį iš skurdo ištraukė, atsivesdamas į Seimą ištraukė. Galima juk prieš kai ką ir užsimerkti.
              https://www.delfi.lt/news/ringas/lit....d?id=76730815
              Nepirk iš Decathlon, Ritter Sport, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, ypač Kalnapilis myžalų,
              Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

Comment

Tai čia tas filmas kur 2 žmonės su vairuotoju darė?
                Pageidaujant

Comment

Tolau vyksta karas tarp Karbauskio ir TV žmonių. H. Mackevičius palinkėjo Karbauskiui nepaspringti sližiku ir apkaltino kaimų tuštėjimu:
                  „Verslo „pigiai pirk- nemokėk muitų - brangiau parduok“ galima ir Gariūnuose prisižiūrėti. Jūs rimtai mane kviečiat žiemą apžiūrėti elevatoriaus? Turit „fainų žiurkikių“? Vargu bau, išnuodijot. Nors Rokiškio elevatorius man įdomus, bet aš juo pats pasidomėsiu savarankiškai. Daug ruskių traktorių vienoj krūvoj irgi nedžiugina. O dabar tęsiu savo klausimus. Įdėjau vakar tokį smulkaus ūkininko pagalbos šauksmą dėl žemių supirkinėjimo. Sąmoningai įdėjau, suprantu, kad tame nieko neteisėto nėra. Negali iš verslo reikalauti moralės. Smulkus ūkininkas jums yra „ta vieta, kur trukdo traktoriui apsisukt“. Ūkiai stambėja, žemės ūkis jau seniai industrinis, išgelbėsim badaujantį pasaulį glifosatais, pesticidais ir mineralinėmis trąšomis, a ne? Smulkiam ūkininkui šitam jūsų naujam pasaulyje vietos nėra. Smulkiam jau nėra, bet tuoj ir vidutiniam vietos neliks. Kokią dalį Lietuvos dirbamų žemių jau po savim sukonsolidavot? Koks likimas laukia jūsų sukonsoliduoto žmogaus? Prasigert, pasikart arba emigruoti? Tušti kaimai, uždaromos kaimų mokyklos – ar tai nėra jūsų vykdomo žemių supirkimo rezultatas? Emigracija turi daugybę priežasčių, daugybę veidų, o nebus taip, kad viena emigracijos priežasčių turi ir vardą ir pavardę, Ramūnai Karbauski?“, – virtualioje erdvėje rėžė laidų kūrėjas. Ir pavadino politiką veidmainiu, kuris atsisukęs į TV kameras vaizduoja kovotoją su emigracija, o nusisukęs nuo kamerų ją skatina. Bei patikino, kad į priežasčių, keliančių emigraciją, dešimtuką būtinai vertėtų įrašyti ir R. Karbauskio veiklą. Anot H. Mackevičius, jo oponentas dabar uždirba iš sodybų tuštėjimo meto.
                  http://kauno.diena.lt/naujienos/liet...sliziku-843236

Comment

Ir kuom tas žemių supirkinėjimas susijęs su žiniasklaida? Beje, žemė supirkinėta masiškai prieš 10 - 15 metų ir visiems haroldukams buvo px tada - kažkaip Žeimelio chebrytė jam neįdomi, kaip ir neįdomūs kampuotų berniukų grasinimai perleisti ir žemę ir pajus. Sako, tada buvo visko - ir realių fizinių grasinimų. Įdomus tas haroldukas

Comment

Ta prasme Haroldas turėtų užsiimti ne tom problemom, kurios įdomios jam, o tom, kurios įdomios udriui? Arba dabar jis neturi teisės to daryti, nes neklausė prieš 15 metų, taip? O jei klaustų Kubiliaus, tada turbūt 15 metų negaliotų, taip?

Comment

Parašė digital Rodyti pranešimą
                        Ta prasme Haroldas turėtų užsiimti ne tom problemom, kurios įdomios jam, o tom, kurios įdomios udriui? Arba dabar jis neturi teisės to daryti, nes neklausė prieš 15 metų, taip? O jei klaustų Kubiliaus, tada turbūt 15 metų negaliotų, taip?
                        Taip. Kai rašys apie Žiemelio chebrytę, tuomet klaus kodėl neklausė apie dar kažką.

Comment

Pageidaujant

Matau mažiausiai 10 žmones titruose, čia neskaitant montuotojo. Ką tu nori įrodyti? Kad apsimelavai?
                          Paskutinis taisė oranger; 2017.12.23, 17:17.

Comment

Nebūk mažas vaikas - 4 kameros, aš ir du žmonės, savaitė darbo Estijoje. Taip kad baigiam lia lia .

Comment

Tai kam likusius 7 žmones į titrus surašėt ?

Comment

Nebūk mažas vaikas - 4 kameros, aš ir du žmonės, savaitė darbo Estijoje. Taip kad baigiam lia lia .
                                Tai esi vokietis? Nes lietuviškų vardų titruose nematau
                                Paskutinis taisė oranger; 2017.12.23, 20:21.

Comment

Tai esi vokietis? Nes lietuviškų vardų titruose nematau
                                  Kažkurioje vietoje skalūnų geležinkelio depe pamatysi kadre. Dėl teisinių reikalų nerašo, o ir man nereikia.

Comment

Kažkurioje vietoje skalūnų geležinkelio depe pamatysi kadre. Dėl teisinių reikalų nerašo, o ir man nereikia.
                                    Taigi sakei, kad dviese "sukūrėte filmą"!
                                    O pasirodo tik kadre pastovėjai

Comment

Taigi sakei, kad dviese "sukūrėte filmą"!
                                      O pasirodo tik kadre pastovėjai
                                      gi sakiau 2 žmonės iš TV ir vairuotojas. Dirbau už vairuotoją ir siužetas, objektai , leidimai, maršrutas mano. Tau dar raštus pateikti ? Skambučių išklotines? Nueik į FB prie nuotraukų viską rasi. Beje, galėtum savo darbus parodyti? Geru švenčių!

Comment

gi sakiau 2 žmonės iš TV ir vairuotojas. Dirbau už vairuotoją ir siužetas, objektai , leidimai, maršrutas mano. Tau dar raštus pateikti ? Skambučių išklotines? Nueik į FB prie nuotraukų viską rasi. Beje, galėtum savo darbus parodyti? Geru švenčių!
                                        Tai nufilmuoti epizodą filmui aš ir vienas galiu. Bet tą filmą kūrė vokiečių prodiuseriai ir režisierius, kur buvai tik maža grupės dalis, tiek maža, kad net į titrus neįrašė . Taigi, nereikia čia mums skiesti pasakų, kad laidą ar filmą galima dviese padaryti.

Comment

Pvz. The Hateful Eight 2015 - trobelėje vaidina kokie gal 7 žmonės. Gale filmo rašo, kiek žmonių prisidėjusių prie filmo. Nesulauksi kol pasibaigs slinkti vardų ir pavardžių paklodės. Čia komercinis filmas, kur investuotojai suskaičiuoja kiekvieną centą. Čia pvz. udriui, kad ir "paprastus" filmus nufilmuoti labai nepaprasta.
                                          Paskutinis taisė andyour; 2017.12.25, 09:08.

Comment

Working...
                                          X