Sveikinimai su pirmąja Tik vis man tas 2,5 litro, kodėl tu jį pasirinkai, o ne 1,9? O 150 tūkst. km. tokių metų, tokio variklio rida, tikrai pakoreguota. Tik svarbiausia, kad tau ji negestų ir turėtum malonumą su ja
Ieškojau mašinos nuo birželio mėnesio kažkur, tai tiesa sakant jau buvo užknisęs tas ieškojimas taip, kad geresne užmačiau ir pasiėmiau iškart Dabar ant dienų varysiu į servisą, ten dar koki 1000-2000lt žadu paklot ir po to tikėkimės, kad tikrai viskas bus gerai P.S. Ir ten ne rida 150tūkst., o aš pokolkas nuvažiavau 150 kilometru su ja Rida tai 280tūkst.
Mano buvusios.
Jetta ir Jetta.
Pirmoji. Buvo žvėris, rijo iki 16 litrų. Bet buvo laikas, pinigų neskaičiavau. Nemažai po Lietuvą pavažinėta... Maksimalus pasiektas greitis 190 km/h. Šį pavasarį dar rūdijo kieme. Dabar iš jos tik ratlankiai belikę...
Ir per gruodą ir per šūdą su tokia negaila. Teko su ja ir per mėšlą su srutomis važiuoti. Rimtai.
Pradėjau taupyti - pirkau su dujų įranga.
Pernai rugsėjį su ja padariau tiek kilometrų, kiek paprastai per metus. Ir užsilenkė...
Vienam važiuojam sustojo tiesiog automobilis, autosersvise vėliau sakė, kad kažkas ten tirštėti pradeda, ypač kai orai tokie šalti. Žodžiu dabar reikės išsiurbt baką ir pravalyt.
Mano tėvai važinėja su dažytu. Kaune kaip tyčia sustojo, tai tik kuro filtrą pakeitė ir toliau viskas rieda. Meistrai patys sau pilasi. Aišku jeigu perpilstomas jis iš taros į kitą tarą, tai blagai ir gal todėl užsilenkė. Beje tėvai mano važinėja jau metus su tuo kuru....
Vienam važiuojam sustojo tiesiog automobilis, autosersvise vėliau sakė, kad kažkas ten tirštėti pradeda, ypač kai orai tokie šalti. Žodžiu dabar reikės išsiurbt baką ir pravalyt.
Yra specialūs priedai kad neužšaltų degalai, ir tikrai nieko išleisti nereikės.
Mano tėvai važinėja su dažytu. Kaune kaip tyčia sustojo, tai tik kuro filtrą pakeitė ir toliau viskas rieda. Meistrai patys sau pilasi. Aišku jeigu perpilstomas jis iš taros į kitą tarą, tai blagai ir gal todėl užsilenkė. Beje tėvai mano važinėja jau metus su tuo kuru....
Priklauso nuo automobilio variklio, bet aš nesu ekspertas, tik sakau, kas yra atsitikę, taip, kad tas kuras nėra toks nekaltas. Beto ir apskirtai vogti negerai.
/\
Kažin ar būna tokių, kurie savo pirmuoju automobiliu būna nepatenkinti
O šiaip tai sveikinimai, atsargiai vairuok
Tėvai norėjo Peugeot 206 ar Fiat Punto įgrūst, tai tada nelabai būčiau patenkinta .
Ačiū, bet dabar nevairuoju ir jei toliau snigs greit ir nevairuosiu
Tėvai norėjo Peugeot 206 ar Fiat Punto įgrūst, tai tada nelabai būčiau patenkinta .
Ačiū, bet dabar nevairuoju ir jei toliau snigs greit ir nevairuosiu
Airijoje žieminių padangų niekas neturi, lygiu keliu važinėjausi, bet jei reiktų po kalnuotesnius kelius važinėtis (jei važiuoju į universitetą kasdien suvažinėju apie 30km), tai nesijaučiu dar toks Šumacheris ir nežadu slidinėti kely Užteko su autobusu vakar bevažiuojant paslidinėt.
Mano vasaros pirkinys SUBARU FORESTER AWD 1999 m., 2,5, 115 KW, kolkas labai patenkintas. Detales nera jau tokios brangios, kaip kas bande gasdinti. Labai praverte remontuojant buta, bagazine tiesiog super, nors salone keleiviams ne per daugiausiai vietos. Karta Subaru nusipirkes manau jau kitos markes ir nenoresiu
Sveiki, kadangi nemažai liaudies čia su Japonais važinėjate, klausimukas, gal kas kokių patikrintų gerų meistrelių žinote (geriau Vilniuje) pasidaryti variklio diagnostika Mitsubishi 2.4 L GDI (4G64) varikliukui????
Ne esme yra manyje. Muse, visuose musyse yra esme!
Comment