Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Forumiečių automobiliai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė daktaras Rodyti pranešimą
    galas kaip galas, bet žmogus daugiskaitą turėjo galvoj todėl ir parašiau pas mane patį galinis juodas
    klausykit - o kam jums masinose galinis langas, jei ji vistiek "uzdazot"?
    pirkites koki furgona, pusiau krovinini, kad gale lango nebutu - efektas tas pats.
    Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

saikingas patamsinimas daznai labai pagrazina visa vaizda, panasiai kaip ir lieti ratlankiai ar kiek zeminta vaziuokle. Viskas lyg ir nevisai praktiska, bet grazu

Comment

Parašė dariuks Rodyti pranešimą
        klausykit - o kam jums masinose galinis langas, jei ji vistiek "uzdazot"?
        pirkites koki furgona, pusiau krovinini, kad gale lango nebutu - efektas tas pats.
        Man asmeniskai pro galini tamsinta diena viskas puikiai matosi, nakti kiek sudetingiau, bet yra soniniai veidrodeliai tai nematau jokios problemos..

Comment

Niekada nesupratau ko taip daug kas tuos langus tamsinti nori, pats niekada to niekada ir net nebuvau pamąstęs apie to darymą sau, o be to ir atrodo bent jau man baisiai kai pusė langų juodi, kita pusė skaidrūs, anoks čia gražumas. Gamyklinis tonavimas kitas dalykas, tačiau pastarasis tiek vizualiai, tiek iš praktinės pusės dažniausiai iš esmės skiriasi nuo tų visokių apsilipdymų plėvelėmis.

Comment

Na aš niekuomet nesupratau ir nesuprasiu tik galinio ir šoninių galinių langų tamsinimo. Atrodo tiesiog tragiškai... Jei tamsinti tai visus arba nieko. Kadangi dabartiniai mūsų įstatymai neleidžia - geriau netamsinti. Nors jei ir leistų tai tik lengvai gražiai patonuočiau
            Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
            Retromobile 2007
            "Kova 1". Driftingo čempionatas
            "Foje" Gali Skambėti Kitaip
            Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
            BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
            Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Žiūriu vienu metu panašiai mastom
              Mano nuotraukos @Fotki.com

Auto Show Millennium 2007
              Retromobile 2007
              "Kova 1". Driftingo čempionatas
              "Foje" Gali Skambėti Kitaip
              Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
              BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
              Kauno Marių Regioninis Parkas

Comment

Teisingai, hi5, bendraminti

Comment

Labai prasta, manyčiau, kai galinius "v žopu", o priekiniai skaidrūs. Galimas variantas patonuot priekinius iki leistinos 30 % ribos.
                  O šiaip kvailas įstatymas, kad negalima tamsint. Pvz. Britanijoj galima ir visiem ok. Jei, neklystu, Norvegijoj irgi pasidarė, matyt, galima, nes jau ne vieną mašiną mačiau patamsintais stiklais.
                  Manau, nebūtų jokių problemų, jei leidimai tamsint kainuotų tam tikrą sumą, o policijos duomenų bazėse būtų informacija apie transporto priemones, galimas važinėti tamsintais stiklais. Argumentai dėl ieškomų ir bandančių pasislėpti asmenų sumalami į miltus prisimenant, jog stabdyti transporto priemonę kompetentingiems pareigūnams galima iškilus tam tikrų įtarimų. Nesaugumas dėl neva per mažo matomumo išvis ne argumentas.
                  Taigi, visiem būtų geriau. Man - privatumas. Biudžetui - pinigai.
                  Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

aha as irgi tokia minti audziau del istatymo - tarkim leisti tamsinti ir soninius priekinius iki tarkim kokiu max. 50% ir leidimas tam kainuotu tarkim 300LT metam kaip pvz.

Comment

Kažkada, rodos, buvo 800 LTL oficiali kaina. Na būtų gerai ir dbr kažką panašaus.
                      Tik nepakantumas teisės pažeidimams ir optimizmo skleidimas atves mūsų valstybę į tiesos kelią :)

Comment

juokingai skamba tas "leistina norma 30%". taigi kiekvienas automobilio stilas jau tonuotas. kad jus uzkleckinsit dar tuos "30%," tai gausis, kad mokesit baudas kaip priklauso, nes bendras pralaidumas bus kurkas mazesnis.
                        www.tomflagman.com

Comment

Pvz mano XM originalus tonavimas jau virs normos, per reida patikrino, pakreipe galvas pareigunai ir leido toliau vaziuot

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                            juokingai skamba tas "leistina norma 30%". taigi kiekvienas automobilio stilas jau tonuotas. kad jus uzkleckinsit dar tuos "30%," tai gausis, kad mokesit baudas kaip priklauso, nes bendras pralaidumas bus kurkas mazesnis.
                            taigi leistina norma 30% reikstu butent ta - leistina norma, o ne NE leidima PAPILDOMAI 30% uzdet. Tai jei tarkim originaliai tonuoti jau 30% tai aisku, kad palikt, o ne dar 30% klijuot
                            O nusistatyt savo pralaiduma butu vairuotojo reikalas
                            Paskutinis taisė Gator; 2009.07.06, 17:26.

Comment

gerai kad zinai. bet kiek kartu esu girdejes "uzsitamsinsiu plevele 30% ir bus gerai".
                              seip ar taip, cia jau senokai OT eina pokalbis.
                              www.tomflagman.com

Comment

na mano mašina parvažiavo tokia iš vokiečių - ir su dusle dviguba, ir su langu galiniu tamsintu, šoniniai žalsvai gamykliškai tonuoti. kadangi dar uždėjus gražius lietus ratus į mano twingo žiūrint man juokas ar šleikštulys neima, kaip į kitas tokias mašinas, todėl nieko nei nuplėšiau, nei keičiau

Comment

Parašė FlagMan Rodyti pranešimą
                                  gerai kad zinai. bet kiek kartu esu girdejes "uzsitamsinsiu plevele 30% ir bus gerai".
                                  seip ar taip, cia jau senokai OT eina pokalbis.
                                  Plius cia dar ir is kitos puses tokie nudegtu, net jei netonuota butu. 30% leistina, bet tik tuo atveju kai tai atlikta originaliai gamykloje

Comment

Jei salonas visiskai isplyses arba jei esi policijos ieskomu sarase - vieninteles priezastys ateina i galva kodel reiketu tamsinti stiklus.
                                    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

Comment

Parašė keen Rodyti pranešimą
                                      Jei salonas visiskai isplyses arba jei esi policijos ieskomu sarase - vieninteles priezastys ateina i galva kodel reiketu tamsinti stiklus.
                                      kad niekas nematytu kaip krapštoma nosis sustojus prie sankryžos
                                      Silpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai

Comment

Parašė aesde Rodyti pranešimą
                                        kad niekas nematytu kaip krapštoma nosis sustojus prie sankryžos
                                        Šiek tiek offtopic, bet perskaitęs šį postą prisiminiau vieną istoriją, tai galvoju pasidalinsiu

Vieno pažįstamo žmona vairuodama prieš sankryžą kažkur užsižiopsojo ir vos riedėdama bakstelėjo priekyje prie sankryžos stoviničiai mašinai į galą. Iš tos mašinos niekas nelipa, tai pagalvojo, kad vairuotojas gal net nepastebėjo to smūgio, arba nusprendė, kad nieko tokio ir neverta net aiškintis. Po kurio laiko užsidega žalia, o tas automobilis prieky kaip stovi, taip stovi. Moteriškė išlipa ir eina pasižiūrėti, kas atsitiko. Prieina ir žiūri, to automobilio vairuotojas sėdi atsilošęs be sąmonės, o marškiniai visi kraujuoti. Moteriškei didžiausias šokas, žinoma iškart iškviečia medikus, jiems atvykus, "pažadina" vairuotoją ir jokių sužalojimų neranda.

Kaip viskas buvo: priekinės mašinos vairuotojas stovėjo prie šviesaforo ir sau ramiai krapštė nosį pasidėjęs alkūnę ant vairo. Kai kitas automobilis bakstelėjo į galą, aišku pirštas sulindo kiek giliau nei tikėjosi ir pradėjo iš nosies bėgti kraujas. Kadangi vairuotojas bijojo kraujo, tai jį pamatęs nualpo

Tai va, moralas - nekrapštykit nosies būdami už vairo, ar bent jau alkūnės nedėkit ant vairo
                                        Kartais ką nors įdomaus bandau parašyt ir savo blog'e (Kelionė į Indiją, Nürburgring, Kosmoso stovykla Rusijoje, gyvenimas Australijoje)

Comment

siaubas kaip žiauru, jaučiu jis visada ateity krapštydamas nosį prieš tai darant apsidairo

Comment

Working...
                                          X