Su tais "nurankiojimais" kiemuose - tai katasrofa..
Prieš porą metų vairavau 206 Peugeot'ą, tai vieną rytą radau nuimtus kalpokus ir sudėtus į krūvelę
Dabar vairuoju Auris'ą, tai ryte, prieš savaitę, radau nubrėžtą bamperį ir išplėštą lemų apiplovimo purkštuko dangtelį... Kažkas nesugebėjo išsisukti padoriai.. Pravalas... Remontas - nei daug,nei mažai 700 Lt..
O kažkada teko tuos "nurankiotojus" gaudyti. Pavyko..
O man A4 kieme neseniai aplaupė. Tik vieną šoną nuėmė, gal užsakymą gavo ilgapirščiai. Stovėjo kieme tarp šalia kitos A4 tik juodos. Nu galvojau, kad brangūs tie moldingai, bet Audi centre jei juodi kainuoja 140 lt. Tai pagalvojau, kokio velnio dėl tokios sumos rizikuoti? Bet sunkiu metu manau tik daugės nusikaltimų, vagysčių ir t.t. Draudime tą patį pastebi, kad jau padaugėjo vagysčių... Ar kas nors iš jūsų tai pajuto ant savo ar draugo kailio?
[/URL]
Vasarą, nuo mano pigaus ir, atrodytu, nieko "vagiamo" neturinčio ir mažo japoniuko, kažkas sugebėjo nuimti pachromuotą duslintuvo "pagražinimą". Jo kaina dabar yra panaši kaip ir tamstos "moldingai', t.y. apie 170 LTL, bet vis tiek susinervinau
You have your way. I have my way. As for the right way, the correct way, and the only way, it does not exist.
Blyn, geras...
Identiška
Ir numerių pirmosios raidės tokios pat
Nebevairuoji?
Matai kryyyzzzėėėė
O Blitz užuojauta. Mes tai juos gaudysime savo kieme. Kameras statysime ir apšvietimą dėsime, taip, kad manau bus ramu. Kameros geras būdas. Gerai, kad jauni čia visi ir supranta, kad tai būtinybė dabar ypač. Galima buvo ir anksčiau, nes vienam kaimynui per pusę metų du kartus iš valdiško Peugeot 307 išmušė langą ir iš vairo kolonėlės išlupo oro pagalvę....
Gerai, kad dar priekinai žibintai skaidrūs. Šiaip dažnai jie kažkokie matiniai būna, atrodo kaip pašvinkusios žuvies akys. O tie posūkiai priekyje kaip atsitiktinai prikibę atrodo
vienam kaimynui per pusę metų du kartus iš valdiško Peugeot 307 išmušė langą ir iš vairo kolonėlės išlupo oro pagalvę....
Gerai,kad pedalų nenumontavo... Pravalas.. Nekenčiu tų ilgapirščių..
Kaip ir sakiau, teko gaudyt tuos nurankiotuojus. Dabar bausčiau dar griežčiau nei tada
Vasarą, nuo mano pigaus ir, atrodytu, nieko "vagiamo" neturinčio ir mažo japoniuko, kažkas sugebėjo nuimti pachromuotą duslintuvo "pagražinimą". Jo kaina dabar yra panaši kaip ir tamstos "moldingai', t.y. apie 170 LTL, bet vis tiek susinervinau
Gerai, kad dar priekinai žibintai skaidrūs. Šiaip dažnai jie kažkokie matiniai būna, atrodo kaip pašvinkusios žuvies akys. O tie posūkiai priekyje kaip atsitiktinai prikibę atrodo
na parodysiu savo masina. Vairuoju 98 metu VW Passat 1.9TDI masina esu visiskai patenkintas, vaziuoja puikei, mazai degalu valgo, visi navarotai isskyrus sildoma vaira ir elektra valdomas sedynes.
O tai koks taviškis bolids? Beje šis Opeliuks man per mažas būtų
Šiuo metu - joks Kai pardaviau "bliūdą" (Prelude), nuo to laiko ir neturiu. Bet šiaip ir nereikia - darbas netoli, pėsčiomis dar greičiau kartais nueinu negu su auto, o jei kur reikia pavažiuot - užtenka ir vienos mašinos. Bet šiaip tai maža baisiai šita, aš irgi vos telpu, tai vis planuojam parduot ir pirkt ką nors erdvesnio, tik labai sunkiai į kompromisą einam, niekaip nerandam tokios mašinos, kad abiem tiktų O dviejų turėt irgi nenorim dėl daugelio objektyvių (ir ne tik) priežasčių.
P.S. savaitgali kaip tik ant jettos naujus ratus uzmoviau nuo VW 32
suzemint tik beliko ir bus baigta, zeminsiu po ziemos dabar su PS suzeminau kad bendras vaizdas butu Atvaizdas
neblogi anie, as ganetinai nustebes patvarumu sitos masinos, pats pravaziavau 200 000km su ja ir jokiu rimtesniu gedimu neturejau, kaip tau su eksplotacija?
Comment