Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Auto Show Millennium 2007
Retromobile 2007
"Kova 1". Driftingo čempionatas
"Foje" Gali Skambėti Kitaip
Vilniaus žavesys kauniečio akimis: 1 dalis | 2 dalis
BaltMotorShow 2007, Vilnius: 1 dalis | 2 dalis
Kauno Marių Regioninis Parkas
-
Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąŠeštojoje vietoje – filmukas apie 2005 metais įvykusias „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynes. Jų pabaigoje vilniečiai pelno du iš eilės tritaškius, išlygina rezultatą, likus 3 sekundėms iki rungtynių pabaigos, žalgirietis Edas Cota siunčia kamuolį per visą aikštelę, o Mindaugas Timinskas iš po krepšio pelno pergalingus taškus.
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąAntroj nuotraukoj atrodo kad jis uzsidege nuo tu lempuciu D
Pirma nuotrauka labai grazi
O Kubikas Rubikas kartais būna Rimi kai kuriose...
Beje, jei yra čia yra stalo žaidimo "fanatų"? Jei taip tai (aš kaip neseniai užsikrėtęs šia liga) rekomenduoju: Ligretto, Katano naujakurius ir Alahambrą.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąČia kaip "Švytėjimas"...
O Kubikas Rubikas kartais būna Rimi kai kuriose...
Beje, jei yra čia yra stalo žaidimo "fanatų"? Jei taip tai (aš kaip neseniai užsikrėtęs šia liga) rekomenduoju: Ligretto, Katano naujakurius ir Alahambrą.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė HAMMER Rodyti pranešimąTaip, Naujakurius ir aš rekomenduočiau Labai fainas grajus Dar beje labai fainos kortos su pupom yra... Ten man "žiaurus kablys" Labai smagus žaidimukas
Comment
-
16-metė antrą kartą pagimdė trynukes
Šešiolikmetė argentinietė antrą kartą pagimdė trynukes. Tai buvo jau ketvirtasis jos nėštumas, pranešė BBC.
Būdama 14-os Pamela (Pamela) susilaukė pirmojo berniuko. Ji buvo pastojusi ir prieš tai, tačiau tada patyrė persileidimą. Po metų paauglė pagimdė trynukes. Dabar ji susilaukė dar trijų mergaičių.
Visi Pamelos vaikai gimė neišnešioti. Mergina niekada nebuvo gydyta nuo nevaisingumo, po kurio dažnai susilaukiama kelių vaikų. Gydytojai sako, kad Pamela ir jos trynukės jaučiasi gerai.
„Mano duktė gėrė hormonus, nes mes nenorėjome daugiau vaikų“, – žiniasklaidai pasakojo paauglės motina. Tėvai netgi norėjo, kad merginai būtų pašalinti kiaušintakiai, tačiau iki 21 metų tokios operacijos neatliekamos.
„Kai sužinojau, kad vėl bus trynukai, norėjau mirti. Ji neturi darbo, ją paliko draugas, o aš esu vienintelė, galinti ją ir vaikus paremti finansiškai“, – sakė septynių anūkų močiutė.
Argentinoje Pamelos atvejis sukėlė didžiulę pasipiktinimo bangą. Šalies gyventojai kaltina merginą paleistuvavimu.
Po pirmųjų trynukių gimimo Pamelos šeimai vietos valdžia davė žemės ir pastatė namą. Merginos motina dirba valytoja, kad galėtų išlaikyti savo dukrą ir anūkus. Po dar trijų anūkių gimimo Pamelos šeima ketina prašyti didesnės valdžios paramos.
Kai kurie argentiniečiai mano, kad Pamelai, kuriai pirmadienį sukaks 17 metų, reikėtų gero patarimo apie kontracepciją.
Comment
-
Parašė tivoli Rodyti pranešimąTuri omenyje Bonanza, kuomet pupos girtuoklės, pupos mušeikos ir kt. pupos pardavinėjamos? Man tai ten toks turgus truputį su tuo žaidimu, dažnai pereina į erzelį. Beje, lietuviškos taisyklės tai "super", kuomet reikia įtraukti visus smegenų vingius suprasti bent pirmą puslapį.
Dar iš žaidimų iš senų laikų paminėčiau Risk (žaidžiau prieš gerus 7-8 metus iš Rusijos parvežtą), mačiau pas mus ir dabar prekiauja Kažkada tą patį Monopolį mėgau O dabar vienas smagiausių žaidimų man yra Alias Ramiems vakarėliams nuostabus užsiemimasMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Parašė Sinouku Rodyti pranešimąSveiki,
manau šioje dalyje patogiausia klausti būtų.
Gal kas žinote info arba iš kur galima gauti apie Venerno ežerą?
http://en.wikipedia.org/wiki/V%C3%A4nern
Comment
-
Nežinau kaip Jum, bet man jau baigia pabost bardakas "Prospekte" Pastarosios dienom išvis viena po kitos dygsta ne pačios reikalingiausios temosMano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
-
Šiandien vakare po darbų ir paskaitų užsukus į Nemuno salą nustebino prie naujojo tilto išvystas vaizdelis Kursiokas "pa prikolam" sako laukinė katė Pažvengėm iš epiteto, įsižiūrėjom ir išsižiojom Ogi tikrų tikriausia lapė tarp žolių sėlino Žiūrėjo žiūrėjo mūsų link ir po kelių riktelėjimų atsitraukė per žolynus į salos gilumą.Mano nuotraukos @Fotki.com
Retromobile 2007
Comment
Comment