Parašė kaunaz
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
City Cafe
Collapse
X
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNėra pasaulyje bendrabučio, kuriame nebūtų ne tik studijuojama, bet ir studentaujama
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąJei jau į tas lankas nukrypom. Man patiko ši Jono nuotrauka (Vilniaus Vingio parkas):
Žinoma, aš nepažįstu tų žmonių (ir nevertinu dabar jų kaip atskirų individų), apsirengimo stilius man taip pat ne esminis kriterijus, tai labiau bendros kadro nuotaikos ir atmosferos išdava, tačiau žvelgiant į bendrą vaizdą būtent tokią visuomenę aš regiu Lietuvoje, kaip vyraujančią, ateityje.
Panašus jausmas Kaune man labiausiai juntamas KTU studentų miestelyje. Na, Laisvės alėjoje ir Senamiestyje, galbūt. Norint panašų vaizdinį galima sukurti ir Panemunės parke.
Comment
-
Nu gražiai rengesi Vilniuj, bet žmonės tai viens už kitą labiau pasikėlę. ;/Paskutinis taisė Orto Panti; 2008.07.06, 22:47.
Comment
-
Brazilijoje berniukas įkando jį užpuolusiam šuniui
http://www.delfi.lt/news/daily/hot/a...hp?id=17846416
Kietas vaikas.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąKaip matau, nelabai kas apsidziauge sveikinimu.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąMan norisi eit ir galvą daužyt į sieną .
O siaip jo, rugsejo 1-oji visuomet budavo bene liudniausia ir blogiausia metu diena.
Comment
-
Parašė John Rodyti pranešimąPabandyk nusokti zemyn galva nuo kokio namo ar siaip laiptu... turetu bent kiek palengveti.
O siaip jo, rugsejo 1-oji visuomet budavo bene liudniausia ir blogiausia metu diena.
Nėra ji bloga, bet kai mokytojai pirmą dieną vietoj to, kad pasveikintų, pradeda roarint "JUMS IKI EGZAMINŲ LIKO 161 diena", tai nu jo...
Jau ir namų darbų pluoštelį gavau. Smaguma .
Comment
-
Parašė Reptilias Rodyti pranešimąBūdavo dienų, kai mokykloj 11 pamokų prabūdavau, grįždavau namo kaip tik ant žinių.Tiesa, mokiausi menų gimnazijoj, bet ir Lietuvoj žmonės prisisėdi mokykloj.
Comment
-
Parašė innuendo Rodyti pranešimąPapasakok tai airiams. Pas mus 42 pamokos per savaitę. Pirmadieniais, antradieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais po devynias ir trečiadieniais TIK šešios. Smaguma .
Beje, kur stojant reikia 9 egzaminų?Paskutinis taisė Lettered; 2008.09.02, 10:30.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimąReiškia reikia emigruoti arba keisti mokyklą, jei nori lengvesnio gyvenimo.
Beje, kur stojant reikia 9 egzaminų?
Norint patekti į universitetą reikia šešių egzaminų, dažniausiai rašo septynis-aštuonis dėl geresnių balų. Britai airių prašo penkių egzų, bet čia beveik tas pats . Man prie septynių daromų dalykų prisidės lietuvių ir galbūt rusų kalba, bet dėl rusų vis dar mąstau ar reikia.
Comment
Comment