Parašė Andrew
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Tolerancija Lietuvoje
Collapse
X
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąApgailėtina... Svarbiausia, kad youtube komentaruose nerasi nė vieno, kuris tai smerktų.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO kas cia smerktino buvo?
Comment
-
Parašė moo Rodyti pranešimąDar pasakyk, kad nieko
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąMan atvirai nei silta, nei salta, kad Minedas ir tas gotas jo apsauginis gavo i galva ar ne.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąTai vieną dieną ir pats gali tapti tokiu minedu. Sėdėsi su pana ir gausi už nieką, nuo kelių degeneratų. Tada tik neverk.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąYra skirtumas tarp kabinejimosi prie visu is eiles kas pasitaiko, ir prie tokiu invalidu kaip Minedas. Kad tie kas filmavo ir dalyvavo tam video, tyciojosi is Minedo, tai dar nereiskia kad jie butinai kabinejasi prie eiliniu zmoniu.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąYra skirtumas tarp kabinejimosi prie visu is eiles kas pasitaiko, ir prie tokiu invalidu kaip Minedas. Kad tie kas filmavo ir dalyvavo tam video, tyciojosi is Minedo, tai dar nereiskia kad jie butinai kabinejasi prie eiliniu zmoniu.
Comment
-
Parašė rat Rodyti pranešimąKažkoks ligotas mąstymas.
O tikrai galvoji, kad tie kas tam video uzpuole Mineda butu prisikabine prie kokiu nors paprastu zmoniu?
Comment
-
Pirma prie Minedo. Patiko. Paskui prie senutės parke. Patiks. Paskui prie paauglių mergaičių. Dar labiau patiks ...
Tokius kaip Minedas galima ir reikia ignoruoti. Tačiau pakėlęs ranką smurtautojas turi gauti atgal taip, kad apsilaižytų.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąTam tikras tokiu padaru kaip Minedas elgesys sukelia agresija ir neapykanta kai kuriems zmonems. Todel kai tokie Minedai nuolat visaip issidirbineja, nuolat bando buti demesio centre, dalyvauja visokiose TV laidose ir t.t., tai tegul susitaiko ir su tokia zmoniu reakcija.
O tikrai galvoji, kad tie kas tam video uzpuole Mineda butu prisikabine prie kokiu nors paprastu zmoniu?Mano galerija Flickr'yje
Comment
-
Parašė Mantas Rodyti pranešimąJei tau taip pat patiktų, kad prie tavęs kabinėtųsi vien už tai, koks tu esi, ir ką tu darai, tai tada viskas tvarkoj, tegul tokie ligoniai kabinėjasi gatvėj prie žmonių ir iš jų tyčiojasi.
Comment
-
Parašė kaunaz Rodyti pranešimąO kas cia smerktino buvo?
Teisinėje valstybėje kabinėjimasis prie bet kurio asmens yra smerktinas dalykas, nesvarbu, ar tas žmogus yra Jonas, Petras ar Minedas. Tokią teisę užtikrina konstitucija.
Žmonių skirstymą į tokius, iš kurių galima tyčiotis, ir tokius, iš kurių negalima, man yra nesuprantamas ir smerktinas dalykas. Ir man tikrai gaila Kaunaz, jei jis to nesupranta.
Bent jau niką galėtum kitą pasirinkt, nes matai, aš irgi iš Kauno ir nemanau, kad labai gražu matyti Kauno pavadinimą prie tokių "intelektualių" žinučių.
Comment
-
Parašė Berliner Rodyti pranešimąTokiuose pasisakymuose ir atsiskleidžia tautos degradavimas.
Teisinėje valstybėje kabinėjimasis prie bet kurio asmens yra smerktinas dalykas, nesvarbu, ar tas žmogus yra Jonas, Petras ar Minedas. Tokią teisę užtikrina konstitucija.
Žmonių skirstymą į tokius, iš kurių galima tyčiotis, ir tokius, iš kurių negalima, man yra nesuprantamas ir smerktinas dalykas. Ir man tikrai gaila Kaunaz, jei jis to nesupranta.
Bent jau niką galėtum kitą pasirinkt, nes matai, aš irgi iš Kauno ir nemanau, kad labai gražu matyti Kauno pavadinimą prie tokių "intelektualių" žinučių.
Comment
Comment