O kas ten vieną jau tamsią 2011 m. rudens dieną man einant į 5 klasę nutiko su Mosėdžiu, kurį žinojau nuo pat pirmos klasės?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąApsiverke, man atrodo
Comment
-
Su močiute vykome į Kalvarijų turgų pirkti kažkokios patalynės lovai, ant kurios miegodavau iki pat išsikraustymo 2016-aisiais. Tik neatsimenu kaip - ar su 11 troleibusu, kuris, nors ir veždavo per aplinkui, bet priveždavo prie pat, ar su 19 iki tuometės Lvovo st. ir nuo ten pėsčiomis apie pusę kilometro paeiti pėstute. Tai tiek į priekį, tiek atgal mus vežė seni Škoda troleibusai. Tiek pirmyn tiek atgal vairuotojos buvo moterys, tai pagal jų išvaizdą kažkaip ir sugalvojau vardus tiek vienai, tiek kitai. Kažkuris iš jų, nepasakysiu tik ar pirmyn ar atgal, buvo nr. 2646. Čia viena seniausių jo randamų nuotraukų: http://phototrans.eu/14,184903,0,__k...13_6_2646.html
Comment
-
Čia kai 2015 m. numirė mano senelio sesers sugyventinis, ir tuomet, "atsilaisvinus vietai" sesuo pasikvietė mano senelį gyventi kartu į savo trobą kitame miesto gale, kur sėkmingai gyvena iki šiol. Reg-Step - tai senelio sesers ir paties senelio vardų pirmieji skiemenys. Senelis mielai sutiko vėl po daugelio dešimtmečių susieiti gyventi pas sesę, nes daugiabutyje, kur gyvenau aš, čia tiek mama, tiek seniau - močiutė pastoviai šaukdavo ant senelio dėl nešvaros, pamirštamos išjungti viryklės, šviesos, neužrakintų durų ir pan. Tai sesuo jį ir pasikvietė, sako, ateik pas mane gyventi ir nieks tavęs nemokys kaip gyventi...
Ne, remonto darbų planai sustojo, reikia daugiau pinigų mamai.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąDabartinis butas, jo vieta mieste nė iš tolo neprilygsta ankstesniam, kuriame praleidau 8 metus, kuriuos laikau savo aukso epocha. Jau geriau Didžiasalis, nei šitas Vilniaus miesto užkampis.When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO žinote, kas yra patikima garantija neramiais laikais?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
Comment