Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O kas ten vieną jau tamsią 2011 m. rudens dieną man einant į 5 klasę nutiko su Mosėdžiu, kurį žinojau nuo pat pirmos klasės?

Comment

Apsiverke, man atrodo
      When a man lies, he murders some part of the world

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
        Apsiverke, man atrodo
        Nuo ko? Kad patraukiau per perėją raudona šviesa, neapsikentęs užstrigusio šviesoforo, kuris neproporcingai ilgai man degė raudonas, ir atitinkamai, man kirsti reikalinga kryptimi važiuojantiems - žalias.

Comment

Kad ir

Comment

O nuo ko man dar būnant darželinuko amžiuje kažkurią dieną sukosi vardai Irena/Elena, Elena-Irena ir atvirkščiai iš naujo? Tai susiję su mudviejų su močiute kelione į tam tikrą objektą.

Comment

Taa aš i gal močiutė kokią istoriją pasakojo?

Comment

Su močiute vykome į Kalvarijų turgų pirkti kažkokios patalynės lovai, ant kurios miegodavau iki pat išsikraustymo 2016-aisiais. Tik neatsimenu kaip - ar su 11 troleibusu, kuris, nors ir veždavo per aplinkui, bet priveždavo prie pat, ar su 19 iki tuometės Lvovo st. ir nuo ten pėsčiomis apie pusę kilometro paeiti pėstute. Tai tiek į priekį, tiek atgal mus vežė seni Škoda troleibusai. Tiek pirmyn tiek atgal vairuotojos buvo moterys, tai pagal jų išvaizdą kažkaip ir sugalvojau vardus tiek vienai, tiek kitai. Kažkuris iš jų, nepasakysiu tik ar pirmyn ar atgal, buvo nr. 2646. Čia viena seniausių jo randamų nuotraukų: http://phototrans.eu/14,184903,0,__k...13_6_2646.html

Comment

Bet vilniaus troleibusų vairuotojų vardai turi buti rusiski arba lenkiški

Comment

Tai žinoma. Kažkuomet vienos senbuvės vairuotojos paklausiau, kas dirbo su tuo 2646, tai sakė, kad Jadzė.

Comment

O koks lokalaus masto (šeimos rato) projektas mūsų giminėje buvo toks, kurį aš praminiau Regstepu (Reg&Step)? Galiu pasakyti, kad jo idėja, pirminė paskirtis gyvuoja sėkmingai iki pat šių dienų.

Comment

Ejimas pas seneli pinigu? O jus i ta patvorį dar nepersikelet?

Comment

Čia kai 2015 m. numirė mano senelio sesers sugyventinis, ir tuomet, "atsilaisvinus vietai" sesuo pasikvietė mano senelį gyventi kartu į savo trobą kitame miesto gale, kur sėkmingai gyvena iki šiol. Reg-Step - tai senelio sesers ir paties senelio vardų pirmieji skiemenys. Senelis mielai sutiko vėl po daugelio dešimtmečių susieiti gyventi pas sesę, nes daugiabutyje, kur gyvenau aš, čia tiek mama, tiek seniau - močiutė pastoviai šaukdavo ant senelio dėl nešvaros, pamirštamos išjungti viryklės, šviesos, neužrakintų durų ir pan. Tai sesuo jį ir pasikvietė, sako, ateik pas mane gyventi ir nieks tavęs nemokys kaip gyventi...

Ne, remonto darbų planai sustojo, reikia daugiau pinigų mamai.

Comment

Tai gal del pinigu trukumo niekur nesikelsit ir bus gerai tau cia likti?

Comment

Dabartinis butas, jo vieta mieste nė iš tolo neprilygsta ankstesniam, kuriame praleidau 8 metus, kuriuos laikau savo aukso epocha. Jau geriau Didžiasalis, nei šitas Vilniaus miesto užkampis.

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                Dabartinis butas, jo vieta mieste nė iš tolo neprilygsta ankstesniam, kuriame praleidau 8 metus, kuriuos laikau savo aukso epocha. Jau geriau Didžiasalis, nei šitas Vilniaus miesto užkampis.
                                Ok, tada lauksim reportažų is zombyno, kai jau ten persikelsit

Comment

O žinote, kas yra patikima garantija neramiais laikais?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                    O žinote, kas yra patikima garantija neramiais laikais?
                                    Ne

Comment

Čia per Seimo rinkimus iš jų partijos štabo.
                                      Attached Files

Comment

Aa, žinosiu. Einu miegot, nes ryt anksti keltis. Einu i parka varnu šerti riešutais

Comment

Tėvynės Sąjunga - Konservatorių partija (TSKP). Va dar vienas.
                                          Attached Files

Comment

Working...
                                          X