Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Per "Simpsonus" kažkada rodė, kaip tos dvi Mardžės seserys - Pati su Selma ant medžio šakos ant padangos prie namo pakorė tokį į svečius atvykusį neūžaugą, už tai, kad jis, judviejų paklaustas, kas yra gėjus, tas kiek suabejojęs, atsakė, jog Makgaiveris (jos labai žavėjosi tuo savo dievaičiu gražuoliuku). Sakykite, ką aš dabar pagalvojau, ką aš atvykęs pas jus į Kauną ir bendraudamas su jumis turėčiau panašiai apjuodinti, kad jūs taip įsižeistumėte, jog užmautumėte ant mano kūno padangą ir pririšęs prie virvės, pakabintumėte ant šakos?

Comment

bet kuri is Seimo nariu

Comment

Na pagalvokite, kas jūsų idealas? Taigi Ahlyj!.
        Pvz. aš ant šakos pamauti turėčiau bet ką, kuris bandys neigiamai šnekėti apie tą mano klasioką, kuriam prieš 2 metus perdaviau dovaną. Tarkime, jei pvz. mama bandytų menkinti jo reikšmę ir įtaką mano gyvenimui. Užtat, stengdamasis išvengti tokių situacijų, apie savo santykį su tuo asmeniu atsiveriu retam pašnekovui.

Comment

as tai neturiu tokiu.

Comment

Taigi jūs sakėte, kad domitės tik Ahlyj. Beje, jis ne iš Alytaus kilęs? Slapyvardis labai primena šio miesto pavadinimą.

Comment

ne is Alytaus. Jis buvo geras hirurgas, sioks toks dainorelis ir autorius, bet as negarbinu zmoniu, tik geriuosi ju darbais.

Comment

O koks yra sąryšis tarp tam tikrame objekte (patalpoje) man kilusių tokių frazių-šaukinių kaip 303kolosofalt bei 214imbracucai19:33 (juodai pabraukiu kirčiavimo vietas šiuose mano sukurtuose nieko nereiškiančiuose žodžiuose)? Kas čia ir apie ką?

Comment

tai cia gal Vasaros gatves palatoje?

Comment

Čia mokykla. 303 ir 214 tai kabinetai. Su 303 tokia asociacija kilo, nes kažkada rodos 5 kl. vyko matematikos olimpiada ir mokytoja jos dalyviams sakė "rytoj 8 val. ateinate į šitą kabinetą" ir kaip tik tomis dienomis man ausys grojo Zucchero daina "Baila Morena", kurioje, mano lietuviškai ausiai, viena iš toje dainoje sakomų frazių nuskambėjo kaip "kolosofalt".

214 - tai rusų kalbos, etikos ir 1/3 vokiečių kalbų kabinetas. Žiūrėdamas į seną į viršų pasikėlusią jo metalinę durų rankeną begriūvančioje tuometėje Šeškinės vidurinėje, pamąstydavau, kad nors pamokos vyksta tik darbo dienomis, sekmadieniais tos durys su rankena stovi persikreipusios tokiu pat kampu, t.y. oras mokykloje egzistuoti nenustoja net dienomis, kai pamokų nėra.

Comment

as kai mokiausi, tai pamokos vykdavo ir kiekviena sestadieni

Comment

Būdamas 10 klasėje, kiekvieną dieną 7:40 val. pasiekdavau šią sankryžą. Kaip tik tomis dienomis per TV buvo rodomas kažkoks serialas ir jo pradžios įžangoje buvo sakoma. 1845-ieji - 30 metų po Vaterlo mūšio. Tai lygiai taip pat, priėjęs šią sankryžą aš pamąstydavau - 7:40 val. - 2 valandos nuo to, kai šią sankryžą (už)puolė... kas?

https://www.google.com/maps/@54.7038...oASAFQAw%3D%3D

Comment

ziurkes?

Comment

Spyris-Dūris su savo 500. Juk jo vairuojamo 25 maršruto trasa iš autobusų parko driekiasi būtent pro šią sankryžą, tai aš mąstydavau, kad va, aš žygiuoju į pamokas, o dar prieš 2 valandas ši sankirta matė vaizdą, kaip Kalvarijų g. nuo kalno leidžiasi tas senas žemagrindis Mercedes-Benz, vairuojamas to kontrabandines cigaretes rūkančio, ant sniego gniūžtes į saloną mėtančių vaikų rėkiančio vairuotojo. Ir praėjus 2-3 val. nuo pamokų aš važiuosiu į Ž. Panerius ir ten mes jau su juo draugausime.

Comment

kietai, mersa vairavo

Comment

O gal tuomet atsakysite, kokioje vietovėje ir jos tipe (laukas ar patalpa) man susišvietė, suskambėjo kažkas tokio "Bychandoururebrypychou!" "Brychandouruyrevrymaind!"

Comment

patalpoje, autobuse

Comment

Čia kaime, kai 2009 m. mums pievą smulkino toks jaunuolis iš netolimo Paskarbės kaimo. Kaip pasakojo močiutė, jis pats su automobiliu atvažiavo į mūsų kiemą ir pasisiūlė nušienauti, sakė, grįžo iš Airijos, nusipirko traktorių, techniką. Tai paskui grįžęs iš kaimo pasakojau apie tą mums pievą šienavusį jaunuolį mamai, tai ji sakė (svarstė), kad tas jaunuolis gal dar tebesimoko mokykloje. Ir aš mintyse pabandžiau įsivaizduoti, kad va, tą 2009 m. liepos vidurio dieną jis lingavo po mūsų pievą su traktoriumi, o rudenį ant pečių užsidėjęs kuprinę eis į mokyklą, žvengs su draugais, galbūt rūkys ir pan. Tomis dienomis mamos Youtube playliste grojo kažkokia daina, kurioje angliški žodžiai man pasigirdo ne kitaip, kaip tik taip, kaip užrašiau.

Comment

kam tas pievas sienauti?

Comment

Tai močiutės brolis, kaip to sklypo savininkas, gaudavo išmoką iš ES už kartą į metus nusmulkintą pievą. Mes norėdavome padaryti tai dar anksčiau, et būdavo galima tik nuo liepos 15 d., nes iki to laiko pievose paukščiai peri, negalima, išskyrus tiems, kurie laiko karves. Tokia tvarka galiojo pagal 2007-2013 m. KPF programą.

Tai gaudavo išmoką močiutės brolis už 1 kart į metus nusmulkintą pievą. Mes norėdavo Bet jis nekokybiškai mums nušienavo, labiau nulenkė. Močiutė pasakojo, kaip vienoje tos pievos vietoje po šienavimo norėjo sugrėbti ir sudeginti tokias baltas piktžoles. Pradėjus grėbti pajuto, kad kažko grėblys jų neima. Ir tuomet pamatė, kad ta žolė nenupjauta, o tiesiog nulenkta. Dar kitais metais tas jaunuolis jau nebešienavo mums. Močiutės brolis matyt ar važiavo pro ano sodybą ar ką, tai paskui pasakojo "Tas bachūras jau viskas, [užsilenkė su savo bizniuku]".
                                        Beje, smulkintuvas su kuriuo jis darbavosi, buvo tas, kaip aš jį vadinu pagal skleidžiamą garsą ir išvaizdą - Dumalakas. Įsivaizduojate, kaip jis atrodo, ar reikia priminti (kalbu apie smulkintuvą)?

Comment

gali priminti

Comment

Working...
                                          X