Parašė VykintasM
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Diskusijos apie "Lidl"
Collapse
X
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Siūliau per apklausą. Nemanau, kad aš toks vienintelis buvau. Ir ką? Kur rezultatas. Jau praėjo metai su viršum.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimąJie ten su savo naujom koncepcijom tegul nors mirtinai užsiorgazmina, bet eiliniam pirkėjui į tai nusispjaut - patogumo NĖRA. O vežimėlius tegul susikiša didesniam orgazmui pasiekti.
Comment
-
Yra zmoniu grupe, kurie mano, jog jei jiem kazkas nepatogu tai ir visiem kitiem tai nepatogu. Dabartine diskusija yra butent to pavyzdys, kai Al1 mano jog tai kas nepatinka jam, taip pat smarkiai nepatinka visiem kitiem.
O realybe ta, kad tu krepseliu nebuvimas "kabina" tik nedidele ar bent paciam LIDL nereiksminga/neverta investiciju pirkeju grupe. Tad jie to ir nedaro. Jei tai butu problema kritinei pirkeju masei, tie krepseliai senai butu atsirade. Siuo atveju LIDL pasvere investiciju ir prieziuros kastus vs papildomu pirkeju atsiradima. Speju, matematika nusvere, jog to idiegti paprasciausiai neapsimoka.
Bet daznas lietuvis jaucias karalius, manatis, jog kiekvienas verslas turi aplink ji ir jo asmeninius igeidzius sokineti asmeniskai. Nieko naujo
- 3 patinka
Comment
-
Parašė taspac Rodyti pranešimąO realybe ta, kad tu krepseliu nebuvimas "kabina" tik nedidele ar bent paciam LIDL nereiksminga/neverta investiciju pirkeju grupe. Tad jie to ir nedaro. Jei tai butu problema kritinei pirkeju masei, tie krepseliai senai butu atsirade. Siuo atveju LIDL pasvere investiciju ir prieziuros kastus vs papildomu pirkeju atsiradima.Paskutinis taisė Lettered; 2018.09.11, 08:37.
Comment
-
Jei tau patogu, tai nereiškia, kad kitiems patogu. Kur eiliniam pirkėjui kreiptis? Reakcijos 0 iš Lidl pusės. O tu žinai, kiek tų pirkėjų vežimus naudoja? Aš, pavzydžiui, matau, kad Lidle su vežimais perka mažesnė dalis pirkėjų. Vadinasi daugumai jie NEREIKALINGI. Tačiau aš netvirtinu, kad vežimų nereikia. Tai kodėl tu tvirtini, kad krepšių nereikia? Būtent, didesnei daliai pirkėjų reiklalingi krepšiai ir tik mažai daliai pirkėjų, perkančių vos po kelis daiktus nereikia krepšių.
O dėl verslininkų - tai jų tarpe pilna bukapročių. Buvo toks atvejis prieš daugiau nei penkmetį. Atvažiavau prie vienos parduotubės su mašina. Stovėjimui tik kelios vietos ir visos jos pažymėtos - tik parduotuvės darbuotojams. Pastačiau mašiną į tą vietą. Išlėkė chamas apsauginis - patrauk mašiną. Sakau - aš - pirkėjas, kur man statyti? Tas - Nieko nežinau, iškviesiu policiją ir t.t. Sakau - kviesk. Nuėjau į parduotuvę, kai mokėjau už prekes, apsauginis prie kasos burbuliavo. Mane sunervavo. Nuėjau pas parduotuvės vadovybę. Akis ėmė draskyti. Mol, vieta parduotuvės mašinoms ir t.t. Sakau - sėkmės bankrutuojant. Akurat, po kelių mėnesių bankrutavo...Paskutinis taisė Al1; 2018.09.10, 16:46.
Comment
-
Parašė Lettered Rodyti pranešimą
...Lidlas orientuotas vis tiek labiau į varguolius, kuriems laikas nėra labai svarbus.
Comment
-
Parašė Al1 Rodyti pranešimą
Varguoliai vežimais tuo labiau neperka...
Comment
Comment