Rekomenduoju tikrai gerai marinuotą silkę Lidle su marinuotais svogūnais. Sudėtis natūrali, skonis superinis. Kaina tik 2,79 € / 600 g, tikrai verta! Maximoj už tokią kainą nebent Optima linija silkės aliejuje su konservantais nusipirksi.
Teko ir man pirmą kartą apsilankyti Lietuvoje esančiame Lidl. Važiavau pro Kėdainius, tai kaip tik pasitaikė prie kelio, tad ir užsukau. Lauke vežimėlius galima rinktis tiek didelius tiek ir mažus. Įėjus vidun pirmas įspūdis - geras, šviežias bendras kvapas, jokių keptų vištų ar šildomų picų smarvės. Žmonių ne per daugiausia buvo, tai ramiai viską apvaikščiojau. Išgirtosios medkirčių duonos nebuvo -išpirkta, bulvių salotų buvo, švarcvaldo kumpio irgi. Patiko, kad daug prekių su kilmės šalim Vokietija, Italija, Lietuva, o ne vien Lenkija. Vaisių ir daržovių skyrius labai tvarkingas ir švarus. Vyno skyrius gal kiek mažokas, bet užteko ką išsirinkti, tiesa akcijinis buvo tik vienas tetrapakinis. su akcijinėms prekėmis ir jų žymėjimais lyg ir viskas buvo tvarkoje. Prie kasų eilės nebuvo, apsisukau greitai. Taigi bendrai paėmus įspūdis labai geras. Būtinai lankysiuos ir Vilniuje, kai atsidarys arčiau namų.
Yra viena bėda, kuri kartojasi, man jau trečias kartas iš eilės, todėl, manau, reikia įspėti J
Lidlai neturi ekrano, kur galima matyti, ką muša kasininkas, t.y. viską kontroliuoja tik darbuotojas - kuris man jau tris kartus - nukontroliavo... aišku, į Lidlo (ar savo) pusę.
Paprastos bandelės patapo brangiom spurgom su įdaru, akcijiniai (trumpesnio galiojimo) pieno produktai "išsimušė" už reguliarią kainą ir t.t.
Na taip, euras-pusantro, nieko rimto, nenubiednėsiu.
Bet erzina - trys apsipirkimai skirtingose vietose, trys "grybai".
Tenka grįžti "be eilės", aiškintis su kasininku, gaišinti kitus, kur dar eilėje.
Pojūtis, kad tai nuolatinė būsena.
Čia kas, lietuvaičiai ėmėsi melžti naująjį darbdavį?
Yra viena bėda, kuri kartojasi, man jau trečias kartas iš eilės, todėl, manau, reikia įspėti J
Lidlai neturi ekrano, kur galima matyti, ką muša kasininkas, t.y. viską kontroliuoja tik darbuotojas - kuris man jau tris kartus - nukontroliavo... aišku, į Lidlo (ar savo) pusę.
Paprastos bandelės patapo brangiom spurgom su įdaru, akcijiniai (trumpesnio galiojimo) pieno produktai "išsimušė" už reguliarią kainą ir t.t.
Na taip, euras-pusantro, nieko rimto, nenubiednėsiu.
Bet erzina - trys apsipirkimai skirtingose vietose, trys "grybai".
Tenka grįžti "be eilės", aiškintis su kasininku, gaišinti kitus, kur dar eilėje.
Pojūtis, kad tai nuolatinė būsena.
Čia kas, lietuvaičiai ėmėsi melžti naująjį darbdavį?
Kaune Siaures LIDL turi ekrana.. tik jis ten ,kur prekes susipakuoji, o ne prie skanerio
Comment