Bet "pagrindinis ideologinis oponentas liberaliųjų demokratijų idėjoms"? Really? Jau tada John su savo Kinija labiau tiktų
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Žiniasklaida
Collapse
X
-
Kremlius vis dar išlieka pagrindinis ideologinis oponentas liberaliųjų demokratijų idėjoms. Tad jei tu esi prieš (įvairaus plauko) liberaliąsias ideologijas, didelė tikimybė kad turi daug idėjinių sąlyčio taškų su Kremliaus ideologija.
Americans' assessment of their political ideology was unchanged in 2018 compared with the year prior when 35% on average described themselves as conservative, 35% as moderate and 26% as liberal.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąO kuom eilinis teksasietis ne liberalas?
Juolab Kremlius irgi gana liberalus.
Kremlius, kaip ir bet kuri kita organizuoto nusikalstamumo struktūra, ideologijos neturi.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimą
Imant klasikinį, modernų ar amerikietišką liberalumo apibrėžimą?
Kremlius, kaip ir bet kuri kita organizuoto nusikalstamumo struktūra, ideologijos neturi.
Sutinku, Kremlius naudoja bet ką, kas patogu. Oficialioje ekonomikoje apskritai taiko iš esmės neoliberalizmą. O ir aplamai pabuvus dabartinėje Maskvoje bent porą vakarų bet kuriam ortodoksui turėtų pasišiaušti barzdos plaukai.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąKlasikinį XVII-XVIII a. Jau vien dėl to, kad išdavė karalių, "amerikietis" turėtų būti amžiams pasmerktas.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimą
Papasakok pagyvenusiam teksasiečiui, kad jis galimai prorusiškas . Tik prieš tai įsitikink, ar jis neginkluotas
https://news.gallup.com/poll/245813/...ent-gains.aspx
Problema yra ta, kad tu nelabai žinai kas tas liberalumas yra. Kažkas ten susiję su gėjais, gal dar su godžiais kapitalistais, žodžiu, su viskuo, kas yra bloga šiame pasaulyje.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė senasnamas Rodyti pranešimąKonservatyvios pažiūros kultūrinėje (ne ekonominėje) srityje pakankamai aiškios - nereikia drumsti vandens ir visko versti aukštyn kojomIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimą
O tai kuris čia iš didžiųjų liberalų siūlo viską versti aukštyn kojom? Burke? Hume?
Comment
-
Kurį iš didžiųjų liberalų palaikytų šiandienos progresyvūs liberalai?
Tikiuisi tavęs neapgauna kai kažkas vadina save liberalu, nors su liberalizmu neturi nieko bendro. Nes nu Žirnovskio partija yra liberal demokratai. Tada būtų galima sakyti kad demokratiškų pažiūrų yra tie žmonės, kurie nori atominėmis bombomis užmėtyti kaimynusIf a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Čia retorinis klausimas, taip? Nes aš neturiu žalio supratimo kas yra ir ką galvoja "šiandienos progresyvūs liberalai". Čia kažkokia homogeniška politinė gentis (tribe)? Man pasakyk pavardes, pagrindinių "šiandieninių progresyvių liberalų" political philosopherers, žiūrėsim kiek jie remiasi burkiu ir hūmu.
Tikiuisi tavęs neapgauna kai kažkas vadina save liberalu, nors su liberalizmu neturi nieko bendro. Nes nu Žirnovskio partija yra liberal demokratai. Tada būtų galima sakyti kad demokratiškų pažiūrų yra tie žmonės, kurie nori atominėmis bombomis užmėtyti kaimynus
Comment
-
Parašė Kvailas Rodyti pranešimąTrumpas irgi Liberalas, ginklų teisės, laisvoji rinka, žodžio laisvė
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kvailas Rodyti pranešimąTrumpas irgi Liberalas, ginklų teisės, laisvoji rinka, žodžio laisvė
Ai palauk, Trumpas ir laisvoji rinka? Ok, čia jau trolini.If a lion could speak, we could not understand him.
Comment
-
Man amerikietiški liberalai iš aukščiau cituotos apklausos atrodo panašiai liberalūs kiek ir Žirinovskio. Niekaip nematau už Sandersą agituojančiuose "liberaluose" Burke ir Hume pasekėjų. Bet kiek matau daug žmonių perskaito apklausoj "liberalai" ir nežiūri ar ten Žirinovskis, ar Sandersas, ar Gražulis. Didelė dalis konservatorių šiandien yra arčiau klasikinių liberalų nei tie, kas save vadina liberalais.
Tarkim, dėl ginklų, tai iš esmės liberalai yra pro-gun. Kad ir tas pats Locke, vienas iš liberalizmo kertinių idėjinių kolosų, buvo ryški pro-gun figūra. Aš pats esu grynas liberastas, bet man maloniausias garsas yra kai mano .308 kalibro kulka kala į metalinę plokštę už 600 metrų.If a lion could speak, we could not understand him.
- 1 patinka
Comment
-
Trumpas ir žodžio laisvė? Srsly?
Ai palauk, Trumpas ir laisvoji rinka? Ok, čia jau trolini.
Comment
-
Parašė sankauskas Rodyti pranešimąGal tiesiog reiktų mažiau dėmesio kreipti į etiketes. Gi visokios Šiaurės Korėjos ir Kinijos irgi yra demokratinės liaudies respublikos, ar panašiai. Nors nei respublikų, nei demokratijų ten nei kvapo.
Tarkim, dėl ginklų, tai iš esmės liberalai yra pro-gun. Kad ir tas pats Locke, vienas iš liberalizmo kertinių idėjinių kolosų, buvo ryški pro-gun figūra. Aš pats esu grynas liberastas, bet man maloniausias garsas yra kai mano .308 kalibro kulka kala į metalinę plokštę už 600 metrų.
Comment
-
Parašė mantasm Rodyti pranešimąDidelė dalis konservatorių šiandien yra arčiau klasikinių liberalų nei tie, kas save vadina liberalais.
O štai įdomu, A.Hitlerio pažiūras laikytume konservatyviomis ar liberaliomis.
Comment
Comment