Parašė udrius
Rodyti pranešimą
1. Taip pinigų plovimas, bet Be Maximos yra Rimi, Iki, Šilas, Norfa, Prisma. Aš visus statau į tą pačią eilę, tai prekybcentriai, kurie pastoviai moka mokesčius į biudžetą. Pasižiūrim pvz Gariūnuose koks vyksta pinigu plovimas, tai čia jau nieko tokio?
2. Investicijos į miesto nt, tam tikrų apleistų teritorijų sutvarkymas yra nauda. Visi verslininkai dirba sau o ne miestui. Parodyk kuris verslininkas dirba tik miestui. Matijošaičio Vičiūnų grupė stato ne tik prekybos centrus, bet ir fabrikus, jo verslas pakankamai daug sukuria darbo vietų Kaune. Neesu Matijošaičio šalininkas bet tiesiog manau yra kvaila kaltinti verslininką kuris į kažką investuoja.
3. Smulkus verslas turi būti gerbiamas. Bet tik ne toks kurio priedanga yra plaunami pinigai, ir kuris nekuria jokio verslo o atlieka tik perpardavinėtojo ir mokesčių slėpėjo funkciją. O tais žmonėmis daugiausiai naudojasi kiti veikėjai. Todėl aš jų smulkiais verslininkais nelaikau.
4. Tu man dabar paaiškink kuo dėtas Matijošaitis kad kažkokie fabrikai užsidaro? Ar jis kaip tarybos narys turi dėl to atsakyti? Fabrikų ir prekybos centrų statybas lemia rinkos ekonomika pagal kurią mes ir gyvename.
Dabar tu man atsakyk:
1. Kas geriau, turgaus prekeivis kuris sumoka apie 200 lt per mėnesį, ar parduotuvė kuri nuo kiekvieno dirbančio žmogaus sumoka po kokius 500-700 lt mažiausiai, nes parduotuvių vedėjai direktoriai ir t.t. uždirba tikrai ne 1000 lt per mėnesį.
2. Kiek turgaus prekiaivai sumoka PVM ir kiek prekybos centrų?
3. Kas geriau apleista gamykla kurių deja Kaune niekam nereikia, ar sutvarkyta teritorija, atnaujinta infrastruktūra, įrengti šviesoforai kuriais naudojasi netik prekybos centrų lankytojai?
4. Kokius dar verslo projektus prastūmė Matijošaitis be prekybos centrų statybos, kuriuos jei ne jis būtų kažkas kitas pastatęs?
Pabaigai pasakyk kas tavo nuomone verčiausias būti meru?
Comment